‘Populist Rutte’ uit hartenkreet om de Wil van het Volk te verkrachten voor Maffia-Oekraïneverdrag.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kreeg Rutte gisteren nog rook uit zijn corrupte VVD-oren(Video) omdat men wat kritische Poresjenko Ruttevragen durfde stelde in de Tweede Kamer over de rente vrije niet terug te betalen studiebeursje van 1,5 miljoen Taxfree per jaar van Prinses Amalia was hij vandaag weer opeens van slag. Bent u voor de democratie dan bent u de facto tegen VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes blijkens hun gedrag m.b.t het verkrachten van de Nee van het Volks referendum inzake het Associatieverdrag. Met een ’VVD-hartenkreet’ om de Wil van het Volk te verkrachten probeert premier ‘Don Corleone  Rutte‘ in het ‘Slangenkuil- parlement’ op het nippertje nog steun te vinden voor het ‘Maffia- associatieverdrag’ met Oekraïne van de ‘Oligarch Porosjenko’ met een waarschuwing voor het Monster Poetin.Tja, wie anders? Misschien kan hij een D66- ertje huren.Tja, wie anders?

‘Neo Nazi Maffia Kiev’ doet valreeppoging Kamer over te halen.
Nou, kijkt u maar eens naar “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Salto2”, alwaar uitgelegd wordt hoe keer op keer met ‘dr. Goebbels Retorica’ van keihard liegende corrupte VVD politci als Rutte: “Russian Agression, Russian expansion, Russian propaganda” Poetin als het Monster wordt neergezet:

 ( zie vanaf 1 uur 3 minuten)

Kernbom Obama’ is de echte Boss van de Tweede Kamer(Video).
In het voorjaar sprak Nederland zich via een raadgevend referendum uit tegen dat ‘Europese Maffia-Verdrag’. Behalve  de ondemocratische laffe  en corrupte coalitiepartijen VVD en PvdA van Obama vinden vrijwel alle partijen dat het D66 for rentLieg en Bedrieg kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ naar die uitslag moet luisteren, want dat is de Wil van het Volk. Daarmee is er in de Eerste Kamer geen meerderheid om het verdrag ondanks de uitslag van het referendum toch door te laten gaan tegen de Wil van het Volk. Met de deadline van 1 november in zicht, roept Rutte op om toch het Maffia-verdrag te steunen. „In het landsbelang belang van de EU en US Elite doe ik een beroep op de redelijke corrupte krachten in Nederland”, zo sprak de zichtbaar zeer ontstemde premier ‘VVD Valse Nicht Rutte vrijdag bij wekelijkse propaganda ‘Jaknikkers-persconferentie’ na de liegende ministerraad.„Ik sta hier met lege bloederige handen. Ons landsbelang is er mee gediend dat er stabiliteit is. De Elite van Europa moet eensgezind zijn tegen agressie van het Monster Poetin ”, bralde hij ook, waarbij hij de Krim en Syrië als voorbeelden cv25mlqweaejpb4aanhaalde, maar even vergat dat zijn Boss Obama en de massamoordenaars Saoedi Arabië  en de zogenaamde rebbelen steunen waartoe IS, Al nursa en Al-Qaeda behoren. En in die zin is Obama het Monster en Rutte zijn loopjongen! Pikant in dit verhaal, maar angstvallig uit de Mainstream media gehouden is dat de Heersende Klasse zo hysterisch is dat de IAmsterdam Star reporter Steve Brown op de Dam werd aangevallen door de Politie van de VVD Gangterin Hennis toen zij daar hun Pro ‘Oekraïne Maffia-Verdrag’ Manifestatie aan het houden waren :

7 reacties op “‘Populist Rutte’ uit hartenkreet om de Wil van het Volk te verkrachten voor Maffia-Oekraïneverdrag.

  1. Snappen ze in DH niet dat Oekraïners en Russen broedervolkeren zijn,Kiev de hoofdstad was v/h Russische Rijk,voordat Moskou überhaupt bestond? Het gebied is grensland:L’vov (Lemberg) behoorde eeuwen tot de Poolse dynastie.Alles in opdracht v/d Yanks om Oekraïne naar de EU te halen.Binnenkort visumvrij reizen. W’ton past gewoon de tactiek v/d verschroeide aarde toe gelijk ’t met de Indianen heeft gedaan.Die zitten nu wat te koekeloeren in hun wigwams in reservaten in de middle of nowhere.Zijn Yanks trots op: How the West was won.

  2. LS…

    Het meest stuitende is dat deze Psychopaat, Flapdrol, Oranje Lakei, Roze Pinoccio Leugenaar. Slechte Schijnheilige Acteur, Darm Toerist straks nog wegkomt met het Nazi verdrag met het toekomstig lid van de EU. De Oekraïne grootste leverancier van nazi beulen in WO 2 en straks WO 3. Wat denkt de lul om Putin de schuld te geven van waar het Westen en ook Rutte de aanstichter zijn ? Schaamteloze huilebalk nu hij de geschiedenis ingaat als de grootste politieke knoeier ooit !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s