(door Adame Hoyle van Per slot van Rekening)

AMSTERDAM-NOIR Moloch.Net als met Moloch is TTIP een valse God waar we grote offers aan gaan brengen. In een korte verhandeling ga ik u laten zien waarom het een valse God is waar we offers, grote, offers aan gaan brengen.

Een geweldig retorische frame, “Vrijhandelsverdrag” maar helaas is dit alles behalve de waarheid.
multi-nationals
Knappe koppen bedenken mooie slogans, oneliners en “catchy frames” om de boodschap te brengen( zie: Stem vd Straat afl 11. Video)  Het is een moeilijk te verkopen boodschap, dat wel, maar maar met een hoop misleiding, geheim overleg en beloftes over nog meer welvaart moet het lukken, althans dat moeten ze in de VS en in de geheime vergaderingen in Brussel gedacht hebben.Waarom is het dan niet waar dat we een “vrijhandelsverdrag” kunnen hebben?Het antwoord is gelukkig eenvoudig: “Vrije Handel” bestaat niet, dat is een illusie.In de documentaire van de VPRO wordt dit meteen al duidelijk gemaakt.In de eerste 4 minuten wordt deze zeepbel doorgeprikt, terwijl dit nu net het stokpaardje van de meeste VS ideologie-volgelingen is.

Opmerking: auteur  Adame Hoyle  van het voorgaande artikel is verbonden aan de Stem van de Straat Amsterdam-Noir als politiek deskundige met specalisatie de “dr. Goebbels-Retorica propaganda” van in hoofdzaak de Westerse corrupte politici en hun Mainstream-Maffia-media.

Meer lezen: TTIP, CETA en de valse God, Moloch