(van onze Wie neukt en dealt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PVV is een volwassen Politiek partij geworden: Daeler Heemels(Video) stal Michael Heemels175.000 euro uit PVV-kas.
Nu publiceren wij reeds jaren dat de markant de hele corrupte en decadente Politiek en BN- Nederland aan de cocaïne zit en worden wij systematisch doodgezwegen door de ‘Mainstream-Maffia-Media’ ( zit ook voor een groot deel aan de cocaïne van o.a. ‘Maffia Boss John de Mol’). Maar nu staat het ook voor het eerst zelfs in De Telegraaf dat wij weer eens gelijk hebben.Michael Heemels, oud-Junkie-woordvoerder van Geert Wilders en dealer van de Tweede Kamer, liet cocaïne bezorgen in de garage van de Tweede Kamer waar het vol hangt met ‘beveiliging ‘s’ AIVD camera’s van Ronald Plasterk. Gelukkig had hij geen ‘Baardmannen- aanslagen’ intentie, want dan was de hele Tweede Kamer opgeblazen, wat wel de corruptie bestrijding ten goede was gekomen. Pikant is het te noemen dat hij als leverancier een van origine Marokkaan had. Misschien bedoelde Wilders wel met Minder Minder Marokkanen feitelijk wel Minder minder cocaïne voor de PVV en de Tweede Kamer, niet dan? En wie zal het zeggen bedoelde “De Stem van de Straat “ Presentator Steve Brown met ‘Meer, Meer Marokkanen’ meer cocaïne verkopen aan de Tweede Kamer en criminele Burgemeesters zodat zij zich eindelijk dood snuiven in het kader van het Algemeen belang.

Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt en snuift en verkracht  ( )

Cocaïne dealers (Video) en Politie broederlijk samen tijdens Gay Canal Parade Amsterdam 2015. 

Dealer en hoerenloper Heemels drukte 110.000 euro van de PVV achterover voor zijn verslaving aan hoeren en cocaïne Ronald Plasterk Gay prideen om aankopen te doen als dealer. Voor het jatten van de poen is hij toen geplaats op het “Elite-Gangster Billboard “„Op het laatste gebruikte ik 5 gram per dag samen met wat (te jonge)Volkse hoeren, de meeste van Islam origine( Vluchtelingen) en om dat te betalen verkocht ik ongeveer een onsje per dag in de Tweede Kamer,vooral die VVD nichten lusten er wel pap van. Als bijv. die snuifdoos Gordon in het Torentje was bij zijn billenmaatje Rutte had ik een Top dag, ha,ha,ha,ha. Als de Gay Parade in Amsterdam in aantocht was verkocht ik wel binnen een week een pondje, ha,ha,ha. Zelfs dealers vroegen soms of het allemaal voor mij en de Tweede Kamer was.” Dat bralt hij Apen stonded in een interview met de Volkskrant. Waarom hij nooit is gearresteerd stinkt weer naar nog meer Haagse Doofpot vuiligheid.Heemels bralt dat Wilders veel druk op hem uitoefende om te stoppen met de cocaïne en die te jonge(islam)-Vluchtelingen te pakken, maar dat is volgens hem geen excuus, „ik heb dat spul zelf door mijn lijf gejaagd en verkocht aan andere Tweede Kamerleden en her en der wat Burgemeestertjes zoals de Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen- Hoes‘, ha,ha,ha.”

Wilders Minder, minder Marokannen ,Meer,meer Strafzaken(Video) aan de PVV-Broek.
Over de ’minder Marokkanen’-toespraak van Wilders bralt Heemels na het nemen van een snuifjes samen met de Volkskrant journalist: „Geert wist dat hij goud in handen had net als ik met de cocaïne en die jonge meiden. Ik leek Peter R. de Vries €100wel Prins Bernhard(Video), ha,ha,ha. Die week zijn er meerdere gesprekken geweest en snoof me te pletter tussen het neuken door,wat ook bakken met poen kostte, haha,ha,ha. Toen is besloten: dat gaan we doen.” Wilders is aangeklaagd voor de toespraak, de inhoudelijke VVD- OM Klasse en discriminatie Justitie behandeling begint maandag en “ik loop vrij rond en kan gewoon bekennen want Justitie doet mij toch niets,ha,ha,ha”, aldus Heemels. Hij kreeg net als ‘Geilneef Peter R. de Vries’ 100 euro voor zijn medewerking aan de Volkskrant om Wilders te beschadigen en reclame te maken voor cocaïne en VVD Klasse Jusitie. Heemels beweerde tijdens dit junkie interview dat hij er zeker van is dat Rutte gisteren met zijn hysterische ‘Pas op voor Poetin en keur het Maffia associatie verdrag met Oligarch Porosjenko’ stijf van de coke stond. Maar dat mocht de Volkskrant van Staatswege niet publiceren.