( door onze dr. Goebbels propganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De algemeen bekende zatlap Hans van Mierlo had in 1997 door de Tweede Kamer tot aftreden gedwongen moeten worden en wat ons Arthur Docters van Leeuwenbetreft in het lands belang gedwongen worden tot opname in de Jelle kliniek. Dat bralde n.b. nog wel de intens corrupte en corpulente Arthur Docters van Leeuwen dinsdag in het programma Andere Tijden. De Complot-mensen beweren zelfs dat de Doctor een Alien is die als Varken verkleed hoge Justitie functies verkracht. Wat de Doctor niet bralde in Andere Tijden was dat hij medio 1993 Steve Brown het land wilde laten uitzetten als Arthur Doctors van Leeuwen ( lees: Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek  ) en de GIAS zijn gang laten gaan in Amsterdam-Noir, België en Frankrijk. Pas nadat Brown gedreigd had dat extreem gewelddadige Algerijnse GIAS ( een soort voorloper van de ISIS) ongestoord bivakkeerde in Amsterdam openbaar te maken aan de Fransen, waar de GIAS lustig liep te moorden trok de corrupte corpulente Doctors zijn schriftelijke aanzegging dat Brown het land moest verlaten schromelijk in. Dat waren nog eens Andere Tijden of toch niet?

Wie feitelijk Staats-gevraalijk is ziet u hier en niet bij Andere Tijden.

De toenmalige minister van Buitenlandse corrupte maar vooral dronken Zaken verhinderde de arrestatie van Desi Bouterse in Brazilië. Waarom? Toch niet voor het feit dat Van Mierlo bijna dagelijks al van af  ‘s-morgens vroeg dronken zwalkend op de Herengracht te Amsterdam was waar te nemen. Steve Brown was in die tijd zijn buurman en begreep als eenvoudige Volks-Gangster toen nog niet hoe zo’n dronkenlap Minister kon zijn en dat er nooit een woord van dat dronken gezwalk van zijn buurman op de grachtengordel in de krant stond. Temeer n.b. een groot deel van die journalisten ook op de grachtengordel wonen en bekend staan als de ‘Witte Wijn- Grachtengordel Maffia’.

Andere Tijden, zelfde Tijden in “Banana-Fraude-Nederland”.
Doctors van Leeuwen was destijds voorzitter van het college van procureurs-generaal. Ook oud VVD-minister van Defensie Joris Voorhoeve, die Wim Kok  Willem Alexanderoorlogsmisdadiger van de ‘Prins Beer Willem Srebrenica-Polonaise’ uitte kritiek op de Zatlap Van Mierlo, die bang was dat Brazilië Bouterse niet uit wilde leveren en dus besloot geen arrestatieverzoek te doen. Bouterse werd verdacht van drugshandel. Maar ook heel goed mogelijk was dat Van Mierlo gewoon zijn roes lach uit te slapen bij de één of ander (te jonge)  heroïne hoertje. Daar brand Andere Tijden uit de grachtengordel zijn subsidie vingers niet aan. Ja, ja, de waarheid horen wij naar goed Andere Tijden gebruik pas over een jaar of vijftig en dat laatste begrijpt zelfs iedere dronkenlap zonder subsidie.