(van onze Royaal ‘VOC-Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Royal VVD psychopaat Rutte’:”Leve King Willem& Prinses Amalia& Prins Bernhard, de EU, mark-rutte-koningshuisde VOC, en Maffioso President Porosjenko en arme mensen Tuig van de richel!
Prinses Irene aka “de Dolfijn”:”Ik en mijn bomen zijn diep gekwetst door biografie over Juliana en Bernhard”.  Prinses Amalia aka “Prinses vanaf geboorte Buitenzorg” is op haar 18 de jongste en grootste Staats-Zakkenvuller van de Wereld met goedkeuring van de corrupte ‘Royal-meerderheid’ van de Tweede Kamer.Tijdens het hysterische ‘Royal-debat’ in de Tweede Kamer over de waanzinnige Feodale begroting van het Taxfree ‘Shell-Koninghuis’ (100-110 miljoen Per jaar) over de renteloze en niet terug te betalen studiebeurs van 1.5 miljoen per jaar van Prinses Amalia sneerde Hofnar-Rutte” de SP-er Ronald Raak toe ‘zij heeft geen keus en u moet zich schamen’.

 Vrije Wil (recht).
3:33 Burgerlijk Wetboek (hierna: BW). Het uitgangspunt dat aan een rechtshandeling een zuivere, vrije wil ten VVDgrondslag ligt is Rutte en de hele Tweede Kamer even ontgaan. Maar ook de ‘Mainstream-Media-Maffie’, want die gaf over het feit dat Rutte keihard stond liegen geen piep.Rutte hautain tot Raak: “vanaf haar geboorte is mijn Prinses Amalia Grondwettelijk verplicht Koningin te worden, want dat wilde haar voorgangers zo in de Grondwet hebben om verzekert  te zijn van een belasting vrij Mega inkomen. Mijn Amalia heeft geen keus en mag zij daarom niet vanaf haar 18de 4000 euro per dag Taxfree vangen van u en wij willen ook niet de Feodale Grondwet veranderen. U bent een goedkope ‘Wilders-populist’ die mij en het eenvoudige armlastige Koningshuis besmeurd”, aldus Rutte alsof hij stijf van de ‘PVV- Coke’ stond.Raak keek er een beetje beteuterd van en het ‘PvdA-hoertje’ van Rutte de ex rechter corrupte Jeroen Recourt zat als een wezenloze naar het plafond te staren en dacht aan (niet) Eerlijk Delen. Raak was kennelijk zo overdondert (of dom of ook Royal corrupt) dat hij Rutte niet lik op stuk gaf door hem er op te wijzen dat hij weer eens keihard stond te liegen, want Prinses Amalia kan zo afstand doen van de Troon, alsmede van haar uitkering van 1,5 mijoen per jaar. Dat heet zo iets al Vrije wils beschikking die de wet en  het EVRM ( mensenrechten ) ieder mens mens toekent. Denk u in dit verband aleen maar aan de Spaanse Koning die vrijwillig  20 procent van zijn uitkering inleverde. Bovendien leert de geschiedenis ons als het de ‘Graai-Kings’ te heet onder de voeten wordt ze als de bliksem Troon afstand hebben gedaan en met hun groofde bloed miljoenen een veilig heen komen zochten voordat hun kop er af gaat,meestal naar kleine belastingvrij ‘Royal-Operette- staatjes’ van collega ‘Graai-Kings’ zoals Monaco en Lichtenstein. En heeft Rutte niet geschiedenis gestudeerd en  zijn PvdA-hoertje Recourt rechten. Maar goed zie hier een aantal van de criminele  Graai en Naai voorgangsters van Graai-King Willem die de kuierlatten hebben genomen: Voormalige monarchieënMaar nee, hoor volgens  de ‘VVD- Royal-psychopaat Rutte’ zijn de ‘Graai-King Willem en zijn familie een stel zielige mensen die geen vrije wil hebben en geen keuze om als belastingvrije familie met een Staatsuitkering van 100 miljoen per jaar, alsof zij behoren tot de zes miljoen kinderen die echt geen keuze hebben en jaarlijks sterven van de honger.

Prinses Irene ‘studeerde’ gelijktijdig met Steve Brown aan de IVABO (lees Drugsbaron in Spijkerbroek).
Maar er is nog meer Royal waanzinnigheid: Gisteren mocht Prinses Irene die normaal gesproken volgens eigen zegge alleen maar praat met Dolfijnen en Bomen en nog nooit een dag heeft gewerkt haar gal spugen in de ‘Royal-Staatsomroepen’ over de verschenen Biografie: “Juliana,Vorstin in een mannenwereld”. De Biografie schets een inktzwart beeld van Prins Bernard als de eerste Loverboy van Nederland die zich gedroeg als een ‘Neo Nazi Staats-Pooier’, die boven de wet stond. Prinses Irene en haar Dolfijnen en Bomen waren daardoor  extreem gekwetst. Irene: “Mijn vader is nooit lid geweest van de SS en was altijd thuis naast de zijde van mijn moeder en heeft helemaal geen bastaard kinderen en was ook niet corrupt en Churchill ( Schokkende Video’s)  klets uit zijn nek dat mijn vader heeft genoten van de Tweede Wereld Oorlog en onze ‘Hofnar Rutte’ kan wat ik zeg allemaal bevestigen, snik, snik ,snuif, snik.”

Shocking A.s. maandag in De Stem van de Straat -Salto2 Promo: Prins Bernard& Gladio & PeterR. de Vries Politie informant en Singing 4 a Change.