Rutte: Prinses Amelia heeft geen keuze en is zielig en Prins Bernhard en President Porosjenko zijn oké .

(van onze Royaal ‘VOC-Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Royal VVD psychopaat Rutte’:”Leve King Willem& Prinses Amalia& Prins Bernhard, de EU, mark-rutte-koningshuisde VOC, en Maffioso President Porosjenko en arme mensen Tuig van de richel!
Prinses Irene aka “de Dolfijn”:”Ik en mijn bomen zijn diep gekwetst door biografie over Juliana en Bernhard”.  Prinses Amalia aka “Prinses vanaf geboorte Buitenzorg” is op haar 18 de jongste en grootste Staats-Zakkenvuller van de Wereld met goedkeuring van de corrupte ‘Royal-meerderheid’ van de Tweede Kamer.Tijdens het hysterische ‘Royal-debat’ in de Tweede Kamer over de waanzinnige Feodale begroting van het Taxfree ‘Shell-Koninghuis’ (100-110 miljoen Per jaar) over de renteloze en niet terug te betalen studiebeurs van 1.5 miljoen per jaar van Prinses Amalia sneerde Hofnar-Rutte” de SP-er Ronald Raak toe ‘zij heeft geen keus en u moet zich schamen’.

 Vrije Wil (recht).
3:33 Burgerlijk Wetboek (hierna: BW). Het uitgangspunt dat aan een rechtshandeling een zuivere, vrije wil ten VVDgrondslag ligt is Rutte en de hele Tweede Kamer even ontgaan. Maar ook de ‘Mainstream-Media-Maffie’, want die gaf over het feit dat Rutte keihard stond liegen geen piep.Rutte hautain tot Raak: “vanaf haar geboorte is mijn Prinses Amalia Grondwettelijk verplicht Koningin te worden, want dat wilde haar voorgangers zo in de Grondwet hebben om verzekert  te zijn van een belasting vrij Mega inkomen. Mijn Amalia heeft geen keus en mag zij daarom niet vanaf haar 18de 4000 euro per dag Taxfree vangen van u en wij willen ook niet de Feodale Grondwet veranderen. U bent een goedkope ‘Wilders-populist’ die mij en het eenvoudige armlastige Koningshuis besmeurd”, aldus Rutte alsof hij stijf van de ‘PVV- Coke’ stond.Raak keek er een beetje beteuterd van en het ‘PvdA-hoertje’ van Rutte de ex rechter corrupte Jeroen Recourt zat als een wezenloze naar het plafond te staren en dacht aan (niet) Eerlijk Delen. Raak was kennelijk zo overdondert (of dom of ook Royal corrupt) dat hij Rutte niet lik op stuk gaf door hem er op te wijzen dat hij weer eens keihard stond te liegen, want Prinses Amalia kan zo afstand doen van de Troon, alsmede van haar uitkering van 1,5 mijoen per jaar. Dat heet zo iets al Vrije wils beschikking die de wet en  het EVRM ( mensenrechten ) ieder mens mens toekent. Denk u in dit verband aleen maar aan de Spaanse Koning die vrijwillig  20 procent van zijn uitkering inleverde. Bovendien leert de geschiedenis ons als het de ‘Graai-Kings’ te heet onder de voeten wordt ze als de bliksem Troon afstand hebben gedaan en met hun groofde bloed miljoenen een veilig heen komen zochten voordat hun kop er af gaat,meestal naar kleine belastingvrij ‘Royal-Operette- staatjes’ van collega ‘Graai-Kings’ zoals Monaco en Lichtenstein. En heeft Rutte niet geschiedenis gestudeerd en  zijn PvdA-hoertje Recourt rechten. Maar goed zie hier een aantal van de criminele  Graai en Naai voorgangsters van Graai-King Willem die de kuierlatten hebben genomen: Voormalige monarchieënMaar nee, hoor volgens  de ‘VVD- Royal-psychopaat Rutte’ zijn de ‘Graai-King Willem en zijn familie een stel zielige mensen die geen vrije wil hebben en geen keuze om als belastingvrije familie met een Staatsuitkering van 100 miljoen per jaar, alsof zij behoren tot de zes miljoen kinderen die echt geen keuze hebben en jaarlijks sterven van de honger.

Prinses Irene ‘studeerde’ gelijktijdig met Steve Brown aan de IVABO (lees Drugsbaron in Spijkerbroek).
Maar er is nog meer Royal waanzinnigheid: Gisteren mocht Prinses Irene die normaal gesproken volgens eigen zegge alleen maar praat met Dolfijnen en Bomen en nog nooit een dag heeft gewerkt haar gal spugen in de ‘Royal-Staatsomroepen’ over de verschenen Biografie: “Juliana,Vorstin in een mannenwereld”. De Biografie schets een inktzwart beeld van Prins Bernard als de eerste Loverboy van Nederland die zich gedroeg als een ‘Neo Nazi Staats-Pooier’, die boven de wet stond. Prinses Irene en haar Dolfijnen en Bomen waren daardoor  extreem gekwetst. Irene: “Mijn vader is nooit lid geweest van de SS en was altijd thuis naast de zijde van mijn moeder en heeft helemaal geen bastaard kinderen en was ook niet corrupt en Churchill ( Schokkende Video’s)  klets uit zijn nek dat mijn vader heeft genoten van de Tweede Wereld Oorlog en onze ‘Hofnar Rutte’ kan wat ik zeg allemaal bevestigen, snik, snik ,snuif, snik.”

Shocking A.s. maandag in De Stem van de Straat -Salto2 Promo: Prins Bernard& Gladio & PeterR. de Vries Politie informant en Singing 4 a Change.

17 reacties op “Rutte: Prinses Amelia heeft geen keuze en is zielig en Prins Bernhard en President Porosjenko zijn oké .

  • Eerst moet Biden junior stage lopen bij Bilderberg.

   Er moet dan t.z.t. verder nagegaan worden of hij geen fout oorlogsverleden heeft.

   Een onafhankelijke commissie o.l.v. de integere Fred Teeven en de onkreukbare Loek Hermans zal dan een aanbeveling doen aan de 2e Kamer.

 1. De meest vormende gebeurtenis uit haar leven.
  https://rechtiskrom.wordpress.com/2012/12/16/marie-claire-roovers-the-surpressed-queen-of-the-netherlands/
  Op het moment dat Juliana de empathieloze brief schrijft, weet zij dat ze zelf een dochter van haar eigen vader heeft, die zij in een weeshuis heeft moeten zetten en die WEL leed kent. Met het leed bedoelt ze ook haar eigen leed. U denkt toch niet dat Juliana geen verdriet had om afstand te doen van haar eigen eerste kind? Leest u die brief dan ook met andere ogen? Wat wel empathieloos is, is dat Juliana nooit aan Marie Claire heeft verteld dat zij inderdaad haar dochter was, ondanks haar smeekbedes en brieven. Lees meer: https://rechtiskrom.wordpress.com/2012/12/16/marie-claire-roovers-the-surpressed-queen-of-the-netherlands/

 2. Was Irene ook niet een keer betrapt met geld doorsluizen naar die britse eilandjes voor de franse kust.En ik hoop dat die kleine met die 4 ruggetjes per dag wel de dag door komt in de toekomst en dat ze wel boodschapjes kan halen elke dag

  • Er komt straks t.z.t. vast wel weer een lichtzinnige adelijke Duitser, Argentijn of anders Spaans sprekende, uit de hoek van Bilderberg en/of Ridders van Malta, zich melden bij de Rijksvoorlichtingsdienst om aan te geven dat hij zich met Amalia wil gaan verloven.

   Uiteraard met de goedkeuring en hartelijke steun van:

   Deutsche Bank
   BMW
   Shell
   Unilever
   Lockheed Martin
   Goldman Sachs
   Henry Kissinger en Joe Biden

   • Ik denk dat je helemaal gelijk gaat krijgen!Maar dan moet ze die 4 ruggetjes per dag wel delen met haar toekomstige prins charles/bernhard etc etc……En daar hebben ze het niet zo op om te delen

 3. Met zo een wereldvreemd moedertje en die louche
  duitse vader heeft ze een motief om gekwetst te zijn .
  Dat ze gekwetst is zegt iets over de nerveuze over –
  gevoeligheid van die inteeltkliek .
  Koningin van Spanje is Ireentje ook niet geworden
  met die magere de Bourbon Parma. Dat hij een flink
  deel van de haar onrechtmatig toebedeelde belasting
  centen heeft gebruikt voor zijn idee-fixe vergeten we
  dan maar.
  Oranjebitter & Vuile Was. Hoe zout wil je het vreten ?

  • Gewone luitjes kunnen bij n slecht huwelijk niet apart in de Soest en Baarn vleugel v/d echtelijke woning resideren.Beseft Irene dat,nu de Oranje’s zo “gewoon” willen zijn? Of “zo maar” op ’t categoriaal gymnasium toegelaten worden?Gaat ze halverwege de middelbare ook “zo maar” naar ’t United World College,gelijk pa? Ze betalen geen belasting en als ze wat dokken,wordt ’t gecompenseerd. En dan nog de poen wegzetten op Guernsey,Ch.I. voor ’t geval dat—– in Daffodil and Tulip fondsen met adres Noordeinde, DH.Doet U dat,staat de FIOD aan de deur.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Irene kletst uit haar nek: she wants to have it both ways. Net zoals ieder ander gezin zou ’n koninklijk gezin ook recht hebben op privacy.Maar ze vergeet dat het laatste nu juist niet gelijk ieder ander gezin is. Zou dit wel ’t geval zijn,dan dienen ze ook belasting te betalen en verstoken te zijn van alle privileges,voorrechten en gunsten. Maar nee,die worden gekoesterd en tevens wordt de privacy gelijk in ieder ander gezin van stal gehaald. Kan niet: ’t is van 2en 1,niet van 2en 2. Mss kunnen de bomen en dolfijnen haar nog tot inkeer brengen.

 6. vreemd een deel van het volk weet dit allemaal en dat het koningshuis niet klopt, een deel probeert het met veel moeite hoog in de lucht te houden en het wordt zwaar. Of dat het volledige daglicht krijgt weet ik niet, ik hoop van wel dat de waarheid nu maar eens komt heeft lang genoeg geduurd. En de rechten van de mens nu eens daadwerkelijk in werking gaat. Thanks voor the news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s