‘Hofnar Rutte’ met rook uit zijn oren: Discussie ’zakgeld’ Amalia is Wilder-populisme’.

(van onze Royaal ‘VOC-Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Koningshuis is het ultieme feodale symbool van ongelijkheid(schokkende willem-alexander-rutteVideo’s) per geboorte en dat wil de VVD-misdaadgroep kost wat kost zou houden.
Premier ‘VVD Godfather Rutte’ staat volledig achter de Taxfree uitkering van 1.5 miljoen (renteloze niet terug te betalen ‘studiebeurs’) van Prinses Amalia die daarmee de grootste en jongste Zakkenvuller van NL is. De puber Prinses Amalia ontvang dat Mega bedrag vanaf haar achttiende en dat is geen Wajong uitkering, want die zijn zo goed als afgeschaft door Rutte&Co.De aartsbrutale VVD ‘Valse Nicht Rutte’ noemde het „Wilders-populisme” en kreeg daarbij letterlijk rook uit zijn corrupte ‘VVD-oren’ dat Tweede Kamerleden de hoogte van het bedrag ter discussie stellen. Hoe durven ze brieste Rutte door het dolle heen: “Mijn King en zijn familie zijn geen Labbenkakken!

 

Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin en mijn Amalia vangt 1.5 miljoen.

Spaanse koning kort eigen salaris met 20 proces, maar King Willem Willem doet net of zijn neus bloed.
Koning Felipe VI van Spanje heeft wegens de crisis in zijn land zijn salaris voor dit jaar met een vijfde gekort.Dat meldt het Spaanse persbureau Europa Press op gezag van een mededeling van het koninklijk paleis.De koning levert in vergelijking met het salaris van zijn vorig jaar afgetreden vader Juan Carlos 58.000 euro in, waardoor de 47-jarige vorst 234.202 euro zal ontvangen.De begroting voor het koningshuis voor 2015 omvat bijna 7,8 miljoen euro. Dat is vrijwel hetzelfde als het budget voor vorig jaar. De Brogting van het Spaans Koningshuis steekt schril af tegen die van de 100 miljoen van de Royal Ducht Graaiers en is een bewijs dat het ook met veel minder kan! Rutte botste hard met SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak en noemde diens meer dan terechte kritiek op de krankzinnige hoogte van het Mega bedrag van „geen niveau.” Rutte wees erop dat de volledige corrupte en laffe Tweede Kamer acht jaar geleden heeft ingestemd met de miljoenen vergoeding per jaar voor een puber. En ook altijd achter Prins -Loverboy- Bernhard
( Schokkende Video)
hebben gestaan „Zo kunnen ik en mijn King niet werken Graaien”, aldus de schaamteloze ‘Hofnar Rutte’.

Toen ook D66-leider Alexander Pechtold begon over het ’zakgeld’ van Amalia van 1, 5 miljoen euro belastingvrij, verweet Rutte hem „puur populisme en noemde hem de nieuwe Wilders.” De premier ‘Royal VVD-Relnicht’ wees erop dat Amalia vanaf haar achttiende „fulltime” de volgende ‘Graai-koningin’ van Nederland is en dat dit haar baan is. Wat die baan dan wel inhoud daar wilde de inmiddels schuimbekende en sissend Rutte niet eens antwoord op geven. Nou, dat doen wij dan wel, die baan houdt helemaal niets in. Zij gaat gewoon ‘studeren’ in Leiden bij het perverse Elitaire broeinest Minerva net als haar Oma ‘Shell–Beatrix’ en haar vader de domme bolle ‘Graai King Willem’ met een diploma garantie, want hun afstudeer scriptie valt onder Staatsgeheim en wordt geschreven door andere. Rutte door het Royaal dolle heen begon zelfs Pechtholt te beledigen en sneerde hem toe hij rent „als een Zoef de Haas” weg van de beslissing waar hij in 2008 zelf achter stond.

‘Mega- Zakkenvuller Prinses Amalia’ krijgt als ze achttien jaar wordt een vage uitkering van 250.000 euro per jaar, plus 1,2 miljoen euro voor niet bestaande privépersoneel en ‘onkosten’ voor haar studie boeken wat neer komt op 400o euro per dag. Dat vindt een deel van de Kamer, waaronder regeringspartij PvdA, te veel. De ‘PvdA-hoertjes’van de VVD-misdaadgroep waren overigens muisstil tijdens dit debat met hun Boss Rutte. De ‘Graai-King’ liet ook nog even  van zich horen met een Persverklaring:“Hij had geen mening en vond dit een zaak voor de politiek en niet voor hem”. En dat is logisch wat verwacht men dan ook van een man die de Nederlandse samenleving 1oo miljoen per jaar kost. Nog nog nooit een dag in zijn leven echt heeft gewerkt en geen cent belasting heeft betaald met een familie vermogen van 20 miljard, al niet geparkeerd op de beruchte’ Witwas-belasting-Paradijs’ eilandjes, zoals bleek uit de “Panama Papers” ( daar horen wij trouwens ook niemand meer over in Den Haag).

 

13 reacties op “‘Hofnar Rutte’ met rook uit zijn oren: Discussie ’zakgeld’ Amalia is Wilder-populisme’.

 1. Een parlementaire demo in een duits-argentijns koninkrijk wat dan weer
  deel van een vereintes €uropa is.
  Als strax die duits-argentijnse dochters van Wimmie en argetijnse Max
  volwassen zijn zitten ze met een hollandse uitkering en nederlands pas-
  poort net als die zussen van Bea gezellig te boomknuffelen of vals te zing-
  -en in het buitenland. Alles in stand gehouden met de verordening die hier
  in de straten klinkt : AUFMACHEN !!! de deurwaarder !

  • Die Cubaanse ex-echtgenoot van Prinses Christina heeft het goed gedaan.

   Eerst trouwen met die valse muziekmaker en ZKH Bernard von Lippe bis Bilderberg als je suiker-schoonvader hebben, die aldus een mooie graaibaan bij de KLM voor onze Cubaan had geregeld.

   Als tegenprestatie voor deze KLM-graaibaan dan wel een kleinzoon verwekken die de naam Bernardo krijgt.

   Dan echtscheidinkje er door heen en kassa ! Hier met die poen !

   Excuus in de Privé van Henk van der Meijden: de Cubaan zou een homo zijn.

   • Jorge Guillermo=Sjors Willems schijnt lekker ergens in la douce France met z’n vriend te genieten v/h zwijggeld dat de Oranje’s hem betalen.Daarvoor zullen zij door de NL belastingbetaler ook vast worden gecompenseerd,want rekening,nota en factuur komen in ’t Oranje vocabulaire niet voor;handig weggemoffeld op de begroting: noemen de Fransen: L’arithmetique hollandaise.

   • Jorge was niet zomaar een Cubaan en Steve had al eerder over hem:

    https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/08/02/20-jaar-eenvandaag-royal-mort-cevil-op-edwin-de-roy-van-zuydewijn/

    Cubaanse banneling via de Varkensbaai.

    En wie Varkensbaai zegt, zegt JFK en zegt ook Watergate/Lockheed; en wie Lockheed zegt, zegt off-shore bankieren zoals Prinses Christina dat op Guernsey pleegt te doen, en zo is het cirkeltje weer rond.

    Willem Oltmans en Wim Klinkenberg hebben er in de jaren ’70 over geschreven.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. De omgekeerde wereld. De koning[in] zou ONDERdanig moeten zijn [aan de inwoners], immers. Dát zou pas een koning[in]swaardige houding zijn!
  Het Oranje-vermogen wordt geschat op 2 miljard? Sommigen spreken van 51 miljard.
  Doet dat er iets toe? Ja! Veel! Maar erger nog: de ARROGANTIE, net als van die Nawijn, Faber, [Pauline] Krikke (nu nota bene senator!), A. Jorritsma, …..
  Nee, het roer moet GANS om ! ! !

  http://per.slotvan.nl/waarom-is-het/

  • Hele interessante site, thanks, maar God is beslist niet dood.

   Nietzsche schreef – God is dood -, als commentaar op de ondergang van de geestelijke ontwikkeling en de immorele oppervlakkige materialistische houding van de Westerse mens.

   Anarchisme vind ik duivels en zeer gevaarlijk, het is een soort neoliberalisme maar dan erger, waar alle remmen los gaan. Een dictatuur van goddeloosheid en wanorde. Moeten we niet willen.

   Een overheid is wel degelijk nuttig.

   De uitdaging is een stabiele ordelijke samenleving waar de basis principes van God, mens en natuur worden gerespecteerd. Dat hoeft niet noodzakelijk een democratie te zijn.

   • Goddeloos is het sowieso . . . althans , ik heb nooit iets
    van die strekking gezien of gesproken . Anarchist kan je
    heel goed in hoofd&hart zijn zonder direct alle remmen los
    te laten en op wanorde af te stevenen.

 4. Ze worden voor hun voorbeeld functie zwaar betaald en maken deze totaal niet waar. Ieder ander mens zou subiet de laan uit zijn gestuurd.Hun moreel gezag is nog lager dan ’t laagste punt van NL, -7m onder NAP. De broek meer op de enkels dan om ’t middel; belastingvrijdom; wordt er wat betaald, dan compensatie; en toch nog de poet wegzetten op de Kanaal Eilanden en God weet waar elders; ’n snotneus die 1,5 miljoen netto per jaar krijgt; ’n privé begroting die altijd vaag is; huizen die intern nagenoeg worden geschonken en met mega woekerwinsten doorverkocht aan de Staat om er vervolgens via sale&lease back gratis te bivakkeren na ’n opknapbeurt van tig miljoen op Staatskosten;is topje v/d ijsberg,want rest zit in de doofpot. Is dit wat ’t Koningshuis zogenaamd met ’t land (ver)bindt? ZSM EXIT en ’n 2de 1789!

  • Ze zijn ieder gezag inderdaad kwijt.

   Met zo’n onvoorstelbaar liegende, valsgrijnzende en bedriegende hofnar die ons land bestuurt wordt verder ook de sociale orde en de maatschappelijke ongeschreven vertrouwensband tussen mensen en overheid helemaal ondermijnd.

   In de Middeleeuwen waren de steden in principe vrij van teveel macht van de monarch. Volksverraders en valse hofnarren kregen toen de galg of kokende olie, als afschrikking.

   • “In de Middeleeuwen ….. Volksverraders en valse hofnarren kregen toen de galg of kokende olie, als afschrikking.”
    Ja, wat dat betreft komen ze er [tot] nu [toe] bijzonder genadig van af.
    Wij dienen hen in ieder geval op een volkomen zijspoor te rangeren. De gehele meute!
    Doel: manifestatie, óók wat betreft landsbestuurders en volksvertegenwoordigers:
    vrijheid, gelijkwaardigheid (grondwetsartikel) en zuster&broederschap.

    http://www.politalk.nl/2016/10/28/d66-coryfee-jan-terlouw-we-willen-potverdorie-toch-niet-geregeerd-worden-door-multinationals/ >>>
    “Dit weekend viert D66 zijn 50-jarige bestaan in Amsterdam. Aan de vooravond van het feestje roept oud-partijleider Jan Terlouw politici op om de politiek ‘terug te pakken’ uit de handen van het grote geld. ‘We willen potverdorie toch niet geregeerd worden door multinationals?’
    “… maakt Terlouw zich zorgen: ‘Het enige wat van belang is, is dat politici de macht gebruiken die ze hebben. Maar dat doen ze niet.” (MAAR DAT DOEN ZE NIET. Nee, natuurlijk niet. Want waarom zou je je moeite getroosten als je ook makkelijk je 6000,00 euro’s maandelijks kan opstrijken? Ook al gaat dat over de ruggen van enkele miljoenen medelanders heen, inclusief honderden zelfmoorden! ! !)
    Mooie woorden van Terlouw, dat wel, … eindelijk. MAAR?

    Vrijheid, gelijkwaardigheid (grondwetsartikel) en zuster&broederschap.
    Wederzijds vertrouwen. Bewuster leven. VerEENigen (hoe doe je dat praktisch?).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s