(van onze Royaal ‘VOC-Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Koningshuis is het ultieme feodale symbool van ongelijkheid(schokkende willem-alexander-rutteVideo’s) per geboorte en dat wil de VVD-misdaadgroep kost wat kost zou houden.
Premier ‘VVD Godfather Rutte’ staat volledig achter de Taxfree uitkering van 1.5 miljoen (renteloze niet terug te betalen ‘studiebeurs’) van Prinses Amalia die daarmee de grootste en jongste Zakkenvuller van NL is. De puber Prinses Amalia ontvang dat Mega bedrag vanaf haar achttiende en dat is geen Wajong uitkering, want die zijn zo goed als afgeschaft door Rutte&Co.De aartsbrutale VVD ‘Valse Nicht Rutte’ noemde het „Wilders-populisme” en kreeg daarbij letterlijk rook uit zijn corrupte ‘VVD-oren’ dat Tweede Kamerleden de hoogte van het bedrag ter discussie stellen. Hoe durven ze brieste Rutte door het dolle heen: “Mijn King en zijn familie zijn geen Labbenkakken!

 

Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin en mijn Amalia vangt 1.5 miljoen.

Spaanse koning kort eigen salaris met 20 proces, maar King Willem Willem doet net of zijn neus bloed.
Koning Felipe VI van Spanje heeft wegens de crisis in zijn land zijn salaris voor dit jaar met een vijfde gekort.Dat meldt het Spaanse persbureau Europa Press op gezag van een mededeling van het koninklijk paleis.De koning levert in vergelijking met het salaris van zijn vorig jaar afgetreden vader Juan Carlos 58.000 euro in, waardoor de 47-jarige vorst 234.202 euro zal ontvangen.De begroting voor het koningshuis voor 2015 omvat bijna 7,8 miljoen euro. Dat is vrijwel hetzelfde als het budget voor vorig jaar. De Brogting van het Spaans Koningshuis steekt schril af tegen die van de 100 miljoen van de Royal Ducht Graaiers en is een bewijs dat het ook met veel minder kan! Rutte botste hard met SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak en noemde diens meer dan terechte kritiek op de krankzinnige hoogte van het Mega bedrag van „geen niveau.” Rutte wees erop dat de volledige corrupte en laffe Tweede Kamer acht jaar geleden heeft ingestemd met de miljoenen vergoeding per jaar voor een puber. En ook altijd achter Prins -Loverboy- Bernhard
( Schokkende Video)
hebben gestaan „Zo kunnen ik en mijn King niet werken Graaien”, aldus de schaamteloze ‘Hofnar Rutte’.

Toen ook D66-leider Alexander Pechtold begon over het ’zakgeld’ van Amalia van 1, 5 miljoen euro belastingvrij, verweet Rutte hem „puur populisme en noemde hem de nieuwe Wilders.” De premier ‘Royal VVD-Relnicht’ wees erop dat Amalia vanaf haar achttiende „fulltime” de volgende ‘Graai-koningin’ van Nederland is en dat dit haar baan is. Wat die baan dan wel inhoud daar wilde de inmiddels schuimbekende en sissend Rutte niet eens antwoord op geven. Nou, dat doen wij dan wel, die baan houdt helemaal niets in. Zij gaat gewoon ‘studeren’ in Leiden bij het perverse Elitaire broeinest Minerva net als haar Oma ‘Shell–Beatrix’ en haar vader de domme bolle ‘Graai King Willem’ met een diploma garantie, want hun afstudeer scriptie valt onder Staatsgeheim en wordt geschreven door andere. Rutte door het Royaal dolle heen begon zelfs Pechtholt te beledigen en sneerde hem toe hij rent „als een Zoef de Haas” weg van de beslissing waar hij in 2008 zelf achter stond.

‘Mega- Zakkenvuller Prinses Amalia’ krijgt als ze achttien jaar wordt een vage uitkering van 250.000 euro per jaar, plus 1,2 miljoen euro voor niet bestaande privépersoneel en ‘onkosten’ voor haar studie boeken wat neer komt op 400o euro per dag. Dat vindt een deel van de Kamer, waaronder regeringspartij PvdA, te veel. De ‘PvdA-hoertjes’van de VVD-misdaadgroep waren overigens muisstil tijdens dit debat met hun Boss Rutte. De ‘Graai-King’ liet ook nog even  van zich horen met een Persverklaring:“Hij had geen mening en vond dit een zaak voor de politiek en niet voor hem”. En dat is logisch wat verwacht men dan ook van een man die de Nederlandse samenleving 1oo miljoen per jaar kost. Nog nog nooit een dag in zijn leven echt heeft gewerkt en geen cent belasting heeft betaald met een familie vermogen van 20 miljard, al niet geparkeerd op de beruchte’ Witwas-belasting-Paradijs’ eilandjes, zoals bleek uit de “Panama Papers” ( daar horen wij trouwens ook niemand meer over in Den Haag).