Irene Marijnissen van SP toch gelijk:Bejaarden overlijden massaal onder het regime van Rutte.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Landelijke Aftrap: Zorg dat je erbij bent als je kunt lopen en nog wat geld hebt! Justitie-Trollen’ halen  fffc5a0d-2f52-4d34-b98d-8fae5104bcecIrene Marijnissen door de stront vanwege kritiek op ‘Moordenaar’ Schippers(Video) en Van der Steur.
Het aantal arme ouderen dat overlijdt na een val neemt fors toe onder het regiem van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn PvdANSB loopjongens Asscher’ . In 2015 overleden 3267 mensen van 65 jaar en ouder aan o.a. de gevolgen van een val, rekende het CBS uit op verzoek van Volsknieuws uit Amsterdam-Noir. In 2010 waren dat er 2117. Rutte: “dat scheelt sowieso wat geld wat we anders kwijt zijn aan AOW en verpleeghuizen van onze PvdA ‘gabber in crime’ de ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’, ha,ha,ha,ha.” Hoeveel er overlijden aan ondervoeding en grove verwaarlozing wordt angstvallig geheim gehouden door het Kabinet.

Veel mensen uitgehongerd door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

VeiligheidNL verwacht dat het aantal doden door een val tot 2030 met nog eens 77 procent zal stijgen. Die stijging kan volgens het expertisecentrum niet alleen worden toegeschreven aan de vergrijzing.

De ‘Arme Luiden Ziektes’: Is de Endlösung begonnen? 91.000 nodeloze infectiedoden in EU-ziekenhuizen der armen.
Een belangrijke oorzaak van de vele valpartijen is dat mensen weer armer en ook nog ouder worden en niet de minimale medische hulp en verzorging krijgen. Ze leven daardoor ook langer als arme sloebers met ziekten en aandoeningen.”Vallen kan een gevolg zijn van een ziekte, bijvoorbeeld long- of blaasontsteking, die zij hebben opgelopen als Zorgmijder. Het kan ook een bijwerking van Drugs Maffia farmacuetische medicijnen zijn, zoals slaappillen of antidepressiva. Pillen kunnen het denkvermogen, reactievermogen beïnvloeden of voor schommelingen in de bloeddruk zorgen. Overeind komen kan dan opeens minder gemakkelijk gaan”, zegt Nathalie van der Velde, hoofd van de afdeling geriatrie van het AMC.

Het Overschatten van de Participatie-wet van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’.

 Nibud: ’Sociale huur ook voor bovenmodaal die ook bezwijkt onder regiem Rutte&Asscher’(Video).
Schippers de Zorg Rippers
En door de veranderende Wet langdurige zorg blijven ouderen gedwongen langer thuis wonen. “Het risico op ongelukken neemt daarmee alleen maar toe onder de arme bejaarde “, zegt Saskia Kloet van VeiligheidNL. Ook overschatten ze zichzelf vaak onder invloed van  drugs en als gevolg van ondervoeding, zegt Van der Velde. “Ouderen blijven graag tot op hoge leeftijd actief in het zoeken van voedsel op straat. Met de lichamelijke beperkingen houden ze lang niet altijd rekening. Vallen is iets voor de arme verwaarloosde oude buurvrouw denken mensen vaak.” En dat vindt ze zorgelijk, want een val op hogere leeftijd kan grote consequenties hebben. “De kwaliteit van leven gaat achteruit, in veel gevallen voorgoed onder het misdadige regime van Rutte en zijn PvdA handlangers .”

2 reacties op “Irene Marijnissen van SP toch gelijk:Bejaarden overlijden massaal onder het regime van Rutte.

 1. Ook de toegang van betaalbare en goede betaalbare medicijnen word hun ontzegd.
  In het FD van 29 januarie stelt Schippers namens Rutte II:
  “Schippers wil macht farmaceutische industrie breken”

  https://fd.nl/economie-politiek/1137308/schippers-wil-macht-van-farmaceutische-industrie-breken

  Stoere praat, weinig body en feitelijk de grote onzin, omdat die medicijnen toegankelijk zijn in veel EU staten, waarvan de de ziektekostenstelsels niet geharmoniseerd zijn.

  In een land is er een systeem ziekenfonds kosten staat, in andere landen weer een hybride vorm van gedeeltelijk ziekenfonds en particulier.

  Om een proef op de som te nemen heb ik een medicijn als pilot genomen van een fabriek genomen uit Berlijn. (naam mag ik niet noemen)
  Voorts heb ik navraag gedaan over hetzelfde medicijn in 24 EU lidstaten.
  Vervolgens heb ik mijn ook ervan gewist dat de medicijnen niet onder licentie in diezelfde landen werd geproduceerd onder andere merknamen of dat de fabrikant van dat medicijn fabrieken had in die landen.

  Verrassing was verbijsterend.

  Kostprijs van dat medicijn varieerde van 0€ tot 76€.

  In landen waar sprake was van een vorm van ziekenfonds was de prijs uiteraard 0€.

  Nederland …………….. koste datzelfde medicijn 67€ !!

  Schippers stelt de fabrikanten aan te pakken???

  Wat is het kosten opdrijvende aspect van dat medicijn dan?

  Welaan, grotendeels de tussenhandel, ziekenhuizen en apothekers in Nederland welke vrolijk meedoen aan kosten opdrijving.

  Met dank aan vooral VVD en kabinetten Rutte.

  Hoogervorst (ook VVD) weleer had het nieuwe ziektekostenstelsel geprivatiseerd.Geprivatiseerd? jawel de kosten neerleggen bij de verzekerden onder beheer van Ministerie van VWS van Schippers (VVD).

  Een simpel onderzoek naar kostprijs medicijnen in geheel de EU zal opleveren dat medicijnen in Nederland het meeste kosten.

  Daar Vandaan dient de kern van het probleem inn Nederland aangepakt te worden.

  VVD staat wat mij betreft wat bejaarden en hulpbehoevenden voor:

  VVD = Versneld Voordelig Doodgaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s