( van onze Rechtse Populisten VVD, PvdA, D66 en GroenLinks redactie)

Guy Verhofstadt Sophiein't VeldAMSTERDAM-NOIR– ‘Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd ondertekenen.
Premier ‘Garry Glitter Rutte’ verwacht dat hij nog de ,,komende weken, maanden” nodig heeft om tot een lieg en bedrieg het Volk ‘VVD en PvdA-oplossing’ te komen voor de uitslag van het ‘Maffia-Oekraïne-referendum’.

Duistere Oekraïense Maffia raadsels rond Moordaanslag op Rent a D66’er Segers.
Hij is hierover niet optimistisch en acht de kans groot dat Nederland het verdrag niet gaat ratificeren, bralde hij dinsdagavond in de Tweede Kamer. Wedden dat het wel wordt geratificeerd. De extreem rechtse populist en Eurofiel D66-woordvoeder Kees Verhoeven was gisteren helemaal door het dolle heen en gedroeg zich agressief als een Tokkie door iedereen die het niet met eens was uit te maken voor rotte vis. Hij was wel voor Referenda, behalve als de uitkomst D66 niet aanstaat want dan is het Volk opeens te dom voor Referendums. Hij leek wel zijn EU ‘Neo Nazi-Leider Guy Verhofstadt die de laatste tijd ook helemaal door het dolle heen is en schuimbekkend iedereen loopt uit te schelden die tegen de ‘EU-Graai-Elite’ is .En inmiddels bekend staat als een wegpiraat in Brussel sinds hij een BMW M-1 (Bron Geenstijl) van een kwart miljoen heeft aangeschaft. Pikant is het dat zijn ‘D66- Eurofiel’ en privé hoertje Sophie in ’t Veld steeds mee mag scheuren en naar het schijnt tot ergernis van Guy constant een natte doos krijgt en uit krijst van genot:” Leve ‘Maffia Boss Poroshenko ‘, Leve Guy Verhofstadt ,Leve ons zelf”. Heel Brussel spreekt er schande van.

‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.

Rutte: totaal tegen Referenda en voor het ‘EU-Groot Kapitaal’.
In april stemde een meerderheid van het Nederlandse Volk terecht tegen het Maffia-verdrag tussen de ‘Elite-EU-Maffia’ en de Maffiabazen van de Oekraïne. Rutte wil de ,,onvrede achter de nee-stem een plek geven in zijn Valse VVD nichten-achterzak’”. Hij weet zich bij voorbaat gesteund door de Toppers en zijn PvdA-hoertjes. Want als Nederland niet ratificeert zullen volgens hem de andere corrupte EU-lidstaten toch een weg vinden om ermee verder te gaan. Zo wat. Dat moeten die andere corrupte landen zelf weten. Dan zullen veel nee-stemmers zich bekocht voelen, loog hij.Volgens het kabinet leven bij de tegenstanders een aantal grieven die het wil adresseren. Het gaat dan onder meer om de angst dat het verdrag een eerste stap is naar EU-lidmaatschap is en dat er veiligheidsgaranties aan Oekraïne worden gegeven. Bij de andere ‘EU-Graai en Naai-leiders’ voelt hij weinig enthousiasme voor de Nederlandse wensen. Hij weet ook nog niet in welke vorm die wens moet worden gegoten. De Kamer wil dat het kabinet recht doet aan de uitslag van het referendum(Kuch). Louis Bontes van de Groep Bontes/Van Klaveren kwam met een motie van wantrouwen omdat weer eens Rutte zijn belofte niet nakomt. Hij had beloofd niet te ratificeren als er voor de zomer geen oplossing zou zijn, aldus Bontes. Over een motie van D66 for rentwantrouwen wordt altijd direct na een debat gestemd. Er waren echter veel te weinig corrupte Kamerleden aanwezig om de stemming geldig te laten zijn. Dat is een zeldzaamheid en kan er ook nog wel bij in de ‘Elite-Schurken-Staat-NL’ . Daarom moet de ‘Kul-stemming’ woensdagmorgen opnieuw worden gedaan en dat is dus weg gegooid geld dat beter aan de armen en hongerde kinderen in Nederland kan worden besteed. De motie is kansloos gezien het feit dat de Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks de meerderheid hebben.Het ligt de Rechtse Populisten VVD,PvdA, D66 en GroenLinks zo zwaar op de maag dat ing Steve Brown fysiek werd aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ op de ‘Dam- Oekraïne manifestatie’.