D66 for rent( van onze verrotte Parlementaire redactie)

AMSTERDAM-NOR-Binnenhof is soort Nep en Fop clubhuis van een satanische sekte geworden waar men iedereen ook nog kan huren. Rondreizen die D66-Kamerleden onlangs naar Oekraïne en de USA maakten, hangt een hoop corruptie mist.
Zo reisde D66 Wassila Hachchi als een dief in de nacht naar de US en in is inmiddels betrapt dat zij hand en spandiensten verricht voor de ‘Oorlog-Mongul Clinton’ als NL ‘Wachtgeld-Profiteur. Zij verhuurt zich zelfs gratis.Huurpolitici Pechtold en Verhoeven verrichten had en spandiensten voor de ‘Maffiaboss Poroshenko. Hoeveel kost dat? We zullen het nooit horen.

‘Kasteelheer Pechtold’ pist van opwinding naast de ‘Haagse sex-pot’.
Alexander pechtoldEen Maffioso zakenman betaalde de VIP-trip die partijleider Pechtold en Kamerlid Verhoeven in de krokusvakantie naar het Oost-Europese land ondernamen, maar de corrupte ‘Rent a politici’ maken daar geen melding van in het geschenken-register. Betrouwbare bronnen hebben ons laten weten dat de champagne, kaviaar en cocaïne rijkelijk hebben gevloeid en genuttigd met de plaatselijke bevolking ‘Top- Oekraïne callgirls’ en boy’s. De callgirls en boy’s waren persoonlijk door Presidnet CIA Marionet en ‘Maffiaboss Poroshenko’ gratis uitgeleend als ZZP-er die flexibel zijn. Precies zoals Asscher het ook in NL wil zien. Parlementariërs moeten geschenken zo snel mogelijk melden in dit register. De reis in een Privé Jet dat niet onderdoet aan dat van King Willem zijn  VIP Embraer Lineage 1000 Jet van eind februari staat er nog niet in, terwijl Pechtold wel openhartig is over een meer recent cadeau: een theaterbon van 80 euro van Rutte en Samsom (Video). Die bon heeft hij wel samen met zijn vrouw minnares gebruikt.

Biechtboekje: Waarom mochten de vrouwen van Pechtold en Verhoeven niet mee naar de Oekraïne.
Volgens een zegsman van de fractie zal de reis nog wel in het geschenkenregister vermeld worden. Er is alleen nog onduidelijkheid over hoe de verdeling van de kosten nu met terugwerkende kracht moet worden recht gebreid. Zakenman ‘Maffiaboss Frans Lavooij’ betaalt een deel, de partij betaalt een ander deel en de corrupte D66 politici zelf moeten ook een gedeelte betalen(kuch). De verrekening daarvan is volgens de woordvoerder ‘niet makkelijk’ en het duurt daarom nog even voor het in het biechtboekje van de Kamer komt. De zegsman benadrukt dat het overigens niet gaat om een trip met een privéjet, zoals elders werd vermeld. Het zou gaan om een reis met een chartervlucht ( ander woord voor het huren van een privé Jet wat voor drie dagen tegen de 90 duizend euro kost) waar ook de verrotte parlementaire journalisten voor uitgenodigd waren. “Dus daar doen we niet schimmig over,maar doen met wat mistig taal gebruik alsof we met een goedkope Charter maatschappij hebben gevlogen. En onze parlementaire journalisten hebben net zo veel boter op hun hoofd als ons, die houden ook hun mond.”

Referendum.Oliver Stone:Associatie verdrag levert de Oekraïense en ‘NL-Rat in pak’ Maffia miljarden subsidie op.
D66 reisde naar Oekraïne in verband met het referendum over het associatieverdrag met dat land. Ee corrupte gratis meereizende journalist van deDarius Semaška Steve Brown Volkskrant ( was het Fascist en Narcis Botox Peter R de Vries?) tekende daar op dat Pechtold iedereen vertelde dat hij zelfs een taxichauffeur had ontmoet met een positieve mening over het verdrag. Zo trachtte de D66’er aan te geven hoe dit, ogenschijnlijk saaie, onderwerp zou leven bij de gewone tot op hert bot kaal geplukte Oekraïner. Een gastheer, een plaatselijke Top Maffia-Oligarch van Pechtold vertelde hem daarna echter dat de chauffeur ook gewoon voor de regering werkt net als de ter beschikking gestelde Callgirls en Boy’s.

Steve Brown met de dood bedreigd door ‘Oekraïense-Maffia’.
Na het verschijnen van dit artikel is onze redacteur ing Steve Brown met de dood bedreigd door Ambassador Darius of Lithuania namens de Oekraïne Maffia die Pechtold  en  Verhoeven hebben ingehuurd. Brown zal geen aangifte gaan doen, omdat hij weet dat het zinloos zolang Justitie in handen is van de VVD-misdaadgroep.