(van onze Internationale Bankier-Gangster redactie i.s.m. onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Klijnsma: PvdA redder van banken, veroorzaker van armoede.Of de ‘Kus-Elite-Judas Juncker KissGeldduivel’(Video) er mee speelt.
Gisteren werd in de ‘Nep en Fop-Tweede Kamer’ met een meerderheid van de Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks besloten de Nederlandse Pensioenen EXIT te doen aan de ‘EU-Graai Elite’ en hun Bankier-Gangster. En op diezelfde dag werd ook bekend dat er weer een misdadige Bankcrisis op komst is in de EU. Toeval? Een ‘Elite-Complot’? Een deel  van de Tweede Kamer probeerde onder aanvoering van Pieter Omtzigt(Video) deze miljarden Pensioen-roof van ‘Jan met de Pet’ nog tegen te houden of in ieder geval uit te stellen, maar ‘PvdA Kapo Klijnsma’ was onvermurwbaar en mompelde schaamteloos: “Maar (Landverrader)-Rutte is nog maar twee dagen Voorzitter voor de ‘EU-Elite’ en ik wil dat deze (Roof)-wet vandaag nog wordt aangenomen”. Waarom perse vandaag vroeg Omtzigt ook nog. Daar gaf de ‘PvdA Kapo Klijnsma’en de Rechtse Populistische partijen geen antwoord op. ‘Imam-Samsom’ was boos op Omtzigt al begreep hij niet waarom.

Als de Britten een ‘Volks-tijdbom’ onder de ‘Europese-Graai-Unie’ hebben gelegd, dan heeft de Italiaanse ‘Graai-Elite’ er nog een 40 miljard-boobytrap naast gelegd. De Britten lachten zich helemaal slap want deze keer hoeven zij niet meer mee te betalen aan de zoveelste red de Bankier-gangster actie ten koste van het gewone reeds kaal geplukte Volk in de EU.

In het najaar referendum houden over een nieuwe kieswet.
Nu wil de linkse Vijfsterrenbeweging, die onlangs de burgemeestersverkiezingen in Rome en Turijn won, ook een referendum houden over deelname aan de euro. Als één van de aartsvaders van de EEG die nota bene tot stand kwam met het Verdrag van Rome, kan Italië de EU zelf onmogelijk verlaten zoals de Britten. Maar na de Grieken zijn de Italianen binnen Europa het meest ontstemt over het misdadige financiële beleid van Führerin Merkel en Goldman en Sachs. Italië kampt met een in en in corrupt Rat in pak Maffiabanksysteem. Sinds de uitslag van het Britse referendum zijn de koersen van de bankaandelen met 30 tot 40 procent gekelderd. De Misdaadgroep UniCredit SpA heeft alleen al dit jaar 60 procent van zijn beurswaarde verloren en Intesa Sanpaolo SpA misdaadgroep 45 procent. De Italiaanse Misdaadbanken kunnen een daling van het eigen vermogen niet dragen, omdat de solvabiliteit toch al onder grote druk staat door de misdadige ‘Bankier-gangster-molensteen’ van 360 miljard duistere Fraude leningen aan de ‘Elite-Gangsters’ waarmee ze nog altijd zijn opgezadeld. Die rekening gaat weer naar ‘Jan met de Pet’ en zijn pensioen met dank aan Klijnsma en de corrupte Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks.

ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het uit.

 

Wie ontslaat de arbeiders verrader ‘Mr-Euro Dijsselbloem’.
Tot nu toe is van een sanering van het veel te omvangrijke Italiaanse ‘Maffia-bankensysteem’ niets terechtgekomen, Mr Euroondanks een dringend beroep van de EU aan de rechtse populist premier Eurofiel Renzi orde op zaken te stellen. Bijna alle Misdaadbanken zijn zwaar ondergekapitaliseerd (= ander woord voor leeg geroofd) , hetgeen betekent dat het water hun tot aan de lippen staat. Een groot deel van de eerlijke Italiaanse  ‘Jan met de Pet’ eet inmiddels net als de rest in de EU uit de Vuilnisbakken en slaapt op straat. Vergeet niet dat nu al meer dan 50 miljoen EU Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en met types als de arbeiders verraders Klijnsma en Dijsselbloem  en de Rechtse Populistische  partijen ziet het er naar uit dat wij opstomen naar de 100 miljoen.

Minister Varoufakis: Jeroen Dijsselbloem is een absurde arbeiders verrader.

De nieuwe koersdaling heeft ze daarom aan de rand van de afgrond gebracht wat overigens niet de Mega- bonussen en Graai-salarissen heeft gestopt van de Bankier-Gangsters. Maandag meldde persbureau Bloomberg dat de corrupte Italiaanse regering 40 miljard euro opzij zou hebben gezet om de Misdaadbanken eventueel te hulp te schieten ten Klaver Pechtoldkost van ‘Jan met de Pet’. Maar dat is ongeoorloofde staatssteun en zou tot een enorm conflict leiden met de ‘Europese Graai-Unie’. Als alternatief zou Italië net als Griekenland, Portugal, Spanje, Ierland en alle Balkanlanden een beroep kunnen doen op het officiële ‘Bankiers- steunfonds’ van de EU, het zogenoemde EMS. Maar dat zou betekenen dat Italië, net als Griekenland, onder ‘Wurg-curatele’ zou komen te staan van de extreem misdadige ‘Europese-Graai-Commissie’ en de Europese Centrale Misdaad Bank van de Super Bankier gangster de voormalige Bankier van Goldman en Sachs Mario Draghi. Premier Renzi heeft in eigen land niet veel krediet meer. Hij ligt onder vuur van de Vijfsterrenbeweging van de linkse Beppe Grillo. Hij heeft al gezegd te zullen aftreden als hij in oktober het referendum verliest net als Cameron. Veel hangt er nu van af of Renzi hulp van ‘Graai-Brussel’ kan krijgen ten koste van ‘Jan met de Pet’ voor de sanering van het Misdadige bankwezen zonder dat hij zelf zijn gezicht verliest. De Europese Commissie bralde dinsdag dat de commissie ‘de situatie van het Italiaanse Misdaadbankwezen nauwlettend in de gaten houdt’ en daarbij ‘nauwe contacten onderhoudt met de Italiaanse autoriteiten’. ‘Verschillende opties staan ter discussie, maar daar doen wij als ondemocratische instelling geen nadere meldingen over. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ liet in zijn hoedanigheid van EU Voorzitter van Financiën weer eens weten via zijn geile Gevestigde orde Pers weten dat de crisis voorbij is en alles onder controle.

 

Opmerking:Door overbelasting van onze redactie met allerlei schokkende ‘Mega-misdaden’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher de afglopen dagen is de “Top- 20 Crimele Burgemeesters” van de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ uitgesteld tot Vrijdag.