Veel steun van Verliezers tweede Brexit-ronde en een derde, vierde en vijfde ronde, enz..

(van onze ‘Slechte- Verkiezings-Verliezers’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Britten hebben gestemd en laten weten dat zij van het ‘EU-Graai-Juk’ met 27 landen die de facto allemaal failliet zijn af willen. En net als China, Rusland, Jean Claude Juncker Frans TimmermansIJsland, USa en de rest van vrije wereld weer zelf baas in eigen huis willen zijn. Verloren bij een Verkiezing of referanda? Niks aan de hand start een petitie en eis een nieuwe herverkiezing of Referenda.Wordt er dan weer verloren, ook niks aan de hand start weer een petitie en eis wederom een herverzekering of Referenda. Wie is er nu eigenlijk Gek of een Oplichter hier? 51,9 procent van de Britten willen de ‘Elite-Graai EU’ verlaten. Het uit-kamp kreeg 17,410,742 stemmen, het ‘blijven-kamp 16,141,241. De  dag waarop mensen konden stemmen, is ‘Onafhankelijkheidsdag van de arme sloebers ‘, aldus Nigel Farage.

Der Üntergang van de ‘EU-Graai-Elite’, Brexit up to Nexit.

Meer dan een miljoen Britten steunen de petitie voor een herhaling van het referendum over de ’Brexit’, het vertrek van Groot-Brittannië uit de failliete ‘Europese-Graai- Unie’. De  Oplichtings-actie haalde vrijdagmiddag al veel meer dan de benodigde 100.000 handtekeningen op van de verliezers om het voorstel in het parlement als agendapunt ‘neer te zetten en dat is Rutte Junckerop zich eigenlijk weinig, want dat hadden er ook 16,141, 241 kunnen zijn namelijk de verliezers. Het Britse parlement moet daarom waarschijnlijk snel een debat houden over het Oplichting voorstel. Dat indien zou worden aangenomen iedere verkiezingen of Referenda in de toekomst onzinnig zou maken.Verloren? Petitie! En hoepsa op nieuw een verkiezing over hetzelfde onderwerp en dat zou dan eindeloos door kunnen doorgaan. Welke Rat in pak oplichter heeft dat nu weer bedacht. Eén ‘Verkiezing ‘s -Proxy -Voting Scam’. Moet wel een Bankier-gangster, die net billenkoek heeft gehad van de ‘VVD ABN- Drag Queen Zalm’ geweest zijn samen met een ‘EU-Rat in pak- politicus’.Groot-Brittannië koos vrijdag met een meerderheid van 52% voor een ’Brexit’, maar de ‘Oplichters- initiatiefnemers’ vinden dat bij gewichtige zaken, zoals het EU-lidmaatschap, een referendum aan minimumeisen moeten voldoen die zij zo uit hun mouw schudden.Ze stellen dat bij een opkomst van minder dan driekwart van de kiezers een meerderheid van 60 procent nodig is om van de uitslag van het referendum beleid te maken. Met slechts 52 procent van de kiezers voor het vertrek uit de ‘Elite-Maffia-Unie’, de Brexit, zou de regering de banden met ‘Graai en Naai Brussel’ niet mogen verbreken. De website van het parlement, waarop de petitie kan worden getekend, lag vrijdag enige tijd plat door de enorme belangstelling van de slechte Verliezers aangejaagd door de ‘EU- Ratten in pak’.

Dan heeft de Schotse ‘EU-provincie Rat Premier Nicola Sturgeo’ ook een nog scam bedacht met een spitsvondigheidje door te stellen dat de meerderheid van de kiezers in Schotland tegen was. Dat doet er helemaal niet doe want meer dan 38 procent was wel voor uit de EU. En Schotland is niet een zelfstandige Natie ,maar behoort bij Engeland waar zij zich n.b recentelijk zich ook weer middels een Referendum voor hadden uitgesproken en dus worden hun stemmen integraal meegenomen in het Brexit referendum uitslag .En hoe zit het dan met die 38 procent die wel voor uit de EU zijn als de’ EU- Rat Nicola Sturges’ haar zin krijgt ? Kunnen die misschien weer bij Engeland blijven of ook weer een Referendum eisen ?

9 reacties op “Veel steun van Verliezers tweede Brexit-ronde en een derde, vierde en vijfde ronde, enz..

 1. hele bussen had hij vol gekliederd met zijn belofdes en zo gaat het nu altijd veel beloven ,,,,,,,, en uit eindelijk zijn we er toch weer in gedeund jammer hoor ,wat een troep zooi is het

 2. NICKALS het een zware belofte naar de bevolking beloofd ,, al het geld wat we kwijt zijn aan brussel gaat naar de gezondheidszorg,scholen,oudenrenzorg ect jammer maar was een woordspeling van hem ,,p.s gaat niet door achteraf. weer je je belooft iets en gaat hem niet worden !! kuch kuch kuch mag toch niet dit is vrttr oplichterij

 3. @Saluut. Micha’s beveiliging heeft groot gelijk om jou niet door te laten. Tering wat een verhaal, hilarisch dat dan weer wel.
  But on a serious note; van de 1 miljoen handtekeningen voor de aanvraag nieuw referendum UK, zijn 600 duizend uit het buitenland. The game is being rigged as we speak.

 4. Dezelfde morgen van de uitslag waren er cijfers over stemgedrag tussen jong en oud waar jong de stemwijze van de ouderen niet zouden waarderen, oudjes niet over de toekomst van jongeren zouden mogen beslissen.
  69% ging het over.
  Hierover zijn vele vragen onbeantwoord.
  Het opzetten van jong tegen oud was wat mij opviel,,, niet naar je eigen oudjes luisteren maar naar de oudjes van de staat van beleg.

 5. Er is al ’n petitie gestart om ’n 2de referendum niet te houden. Kijken hoeveel handtekeningen deze krijgt. Mss heeft Pechtold hierop ’n antwoord? D’66 is toch zo’n groot voorstander van volksraadplegingen! In GB is ’t referendum ook slechts raadgevend. Maar ’t moet gezegd: itt NL, waar men met referenda z’n kont afveegt, doet ’t VK dat heel anders. Kwark Flutte heeft gewacht tot 23/6, hopende op ’n Remain. Kijken hoe hij ’t NL referendum nu oplost. Wsl tilt ie ’t over de verkiezingen van maart 2017. Wat ’n aanfluiting!

 6. L.S.,

  Steve, Micha… 3e klas dialoog en gefeliciteerd…. de 1e klas zullen de laatste zijn en de DERDE KLASSE de EERSTE!!! Lekker boemelen op de natuurlijke houten zitting in je ROOK COUPE.
  Maar eh… wat die rijke elite -die al jong met het vak slager alias chirurchie op ukkies begint (meisje kost minder tijd, die hebben al een sneetje (brood kuch) tussen hun dijtjes en maken óók nog eens kans dubbel besneden te worden ,,, als er maar (maandelijks) bloed vloeit.
  Er maar op los snijden en dat is tenslotte óók werk en een anbachtelijk gebakken vak.
  Uh zie de wet over geselen art. 0.0.0. Grote Klasse!

  En nu ik tòch op gang kom in de zonnige morgenstond:
  Ik als VOLKS LID geboren in een HARINGTON nèt toen het Karspel op de vismarkt om 6 uur op zondagmorgen en nog éér de dominee zijn stoel opklom, toén besloot hij de preek over de hoekse en kabeljouwse twisten te gaan galmen.
  Hij moedigde ons aan om de rijke stinkerds (begraven onder de kerkvloer dicht bij de kansel) deze levende doden aan het luisterende volk te gaan bijbrengen waar toch die stank vandaan komt…
  Kaik, ’t zit ‘m zo.
  Hèt geheim is dat men in die kringen ze elkaar zegenen met de 1e bescheten scheet die uit het kontje komt van de baby over hun hoofd laaat komen.
  Daar sta je werkelijk een uur van in het donker.
  Alle troep van negen maande en maar je broek ophouden komt eruit en wordt vakkundig opgevangen en uitgesmeerd. -En men krijgt het nooit meer uit de huid.
  Ook niet de knoflook à la crème.

  Zo vergaat het de elite van geslacht op geslacht (alleen dat woord al).
  Het zijn dikwijls geboren zakenlui dus kun je hun nageboorte zonder een E nummer als import verwachten in de shop in glazen potjes. Puur en onbetaalbaar, zoals het vandaag de dag immers hoort.

  Oh ja Micha: jouw beveiliging laat mij er momenteel niet door.
  Die houdt kennelijk niet van krokodillentranen…

  Groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s