(van onze ‘Slechte- Verkiezings-Verliezers’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Britten hebben gestemd en laten weten dat zij van het ‘EU-Graai-Juk’ met 27 landen die de facto allemaal failliet zijn af willen. En net als China, Rusland, Jean Claude Juncker Frans TimmermansIJsland, USa en de rest van vrije wereld weer zelf baas in eigen huis willen zijn. Verloren bij een Verkiezing of referanda? Niks aan de hand start een petitie en eis een nieuwe herverkiezing of Referenda.Wordt er dan weer verloren, ook niks aan de hand start weer een petitie en eis wederom een herverzekering of Referenda. Wie is er nu eigenlijk Gek of een Oplichter hier? 51,9 procent van de Britten willen de ‘Elite-Graai EU’ verlaten. Het uit-kamp kreeg 17,410,742 stemmen, het ‘blijven-kamp 16,141,241. De  dag waarop mensen konden stemmen, is ‘Onafhankelijkheidsdag van de arme sloebers ‘, aldus Nigel Farage.

Der Üntergang van de ‘EU-Graai-Elite’, Brexit up to Nexit.

Meer dan een miljoen Britten steunen de petitie voor een herhaling van het referendum over de ’Brexit’, het vertrek van Groot-Brittannië uit de failliete ‘Europese-Graai- Unie’. De  Oplichtings-actie haalde vrijdagmiddag al veel meer dan de benodigde 100.000 handtekeningen op van de verliezers om het voorstel in het parlement als agendapunt ‘neer te zetten en dat is Rutte Junckerop zich eigenlijk weinig, want dat hadden er ook 16,141, 241 kunnen zijn namelijk de verliezers. Het Britse parlement moet daarom waarschijnlijk snel een debat houden over het Oplichting voorstel. Dat indien zou worden aangenomen iedere verkiezingen of Referenda in de toekomst onzinnig zou maken.Verloren? Petitie! En hoepsa op nieuw een verkiezing over hetzelfde onderwerp en dat zou dan eindeloos door kunnen doorgaan. Welke Rat in pak oplichter heeft dat nu weer bedacht. Eén ‘Verkiezing ‘s -Proxy -Voting Scam’. Moet wel een Bankier-gangster, die net billenkoek heeft gehad van de ‘VVD ABN- Drag Queen Zalm’ geweest zijn samen met een ‘EU-Rat in pak- politicus’.Groot-Brittannië koos vrijdag met een meerderheid van 52% voor een ’Brexit’, maar de ‘Oplichters- initiatiefnemers’ vinden dat bij gewichtige zaken, zoals het EU-lidmaatschap, een referendum aan minimumeisen moeten voldoen die zij zo uit hun mouw schudden.Ze stellen dat bij een opkomst van minder dan driekwart van de kiezers een meerderheid van 60 procent nodig is om van de uitslag van het referendum beleid te maken. Met slechts 52 procent van de kiezers voor het vertrek uit de ‘Elite-Maffia-Unie’, de Brexit, zou de regering de banden met ‘Graai en Naai Brussel’ niet mogen verbreken. De website van het parlement, waarop de petitie kan worden getekend, lag vrijdag enige tijd plat door de enorme belangstelling van de slechte Verliezers aangejaagd door de ‘EU- Ratten in pak’.

Dan heeft de Schotse ‘EU-provincie Rat Premier Nicola Sturgeo’ ook een nog scam bedacht met een spitsvondigheidje door te stellen dat de meerderheid van de kiezers in Schotland tegen was. Dat doet er helemaal niet doe want meer dan 38 procent was wel voor uit de EU. En Schotland is niet een zelfstandige Natie ,maar behoort bij Engeland waar zij zich n.b recentelijk zich ook weer middels een Referendum voor hadden uitgesproken en dus worden hun stemmen integraal meegenomen in het Brexit referendum uitslag .En hoe zit het dan met die 38 procent die wel voor uit de EU zijn als de’ EU- Rat Nicola Sturges’ haar zin krijgt ? Kunnen die misschien weer bij Engeland blijven of ook weer een Referendum eisen ?