(van onze VVD en PvdA Landverrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoe lang nog voordat de rechtse populistische partijen PvdA,D66, GroenLinks en VVD EXIT zijn uit Mark rutte Aka Sterf maarNederland.
Premier Landverrader Rutte’ heeft de bereidheid getoond om het ‘Maffia-Oekraïneverdrag’ stiekem ongewijzigd te ondertekenen waarmee hij en zijn ‘PvdA-hoertjes’ de wil van volk weer eens verkracht. Dan moet er echter wel een aparte en bindende ‘Kul-verklaring’ komen die zogenaamd rekening houdt met de Nederlandse zorgen over het ‘Elite-EU-Graai-akkoord’ met de ‘Maffia- bazen’ van de Oekraïne. Pechtold en zijn Stiefzoon Klaver zijn verrukt en opgewonden van Rutte zijn Landverraad dat zij niet voor niets op de Dam hebben staan brallen dat de Oekraine Maffiabazen goede partners zijn. Dat deden die twee Rechts Populisten Pechtold en Klaver naast de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’. Jesse Klaver groen van trots: “Nu heb ik tenminste niet voor niets ing Steve Brown op de Dam laten bedreigen en fysiek aanvallen door één van mijn grootste Dikste agent-provocateur”. Dat meldt de Volkskrant.

‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.

RVD: Rutte heeft alleen maar gekust met alle ‘EU-Graai en Naai-Leiders’.Rutte:Totaal tegen Referenda en voor het ‘EU-Groot Kapitaal’.

De opstelling van ‘Landverrader Rutte’ blijkt volgens de krant uit een vertrouwelijk verslag van de vergadering van ‘EU-Graai-leiders’ op dinsdag. Nederland koos begin april met een meerderheid van ruim zestig procent tegen ondertekening van het Maffia-verdrag. ‘Garry Glitter Rutte’ loog toen door te stellen toen tijd nodig te hebben om in overleg te treden en pas na het Brexit-referendum te willen praten met zijn ‘partners in crime’ de ‘Europese-Graai- leiders’ over de kwestie.

Zorgen voor de ‘EU-Graai –Elite’ en hun ‘Oekraïense-Neo Nazi-gabbers’.
Nu de Brexit een feit is blijkt volgens de Volkskrant dat Rutte geen aanpassing van het verdrag wil, maar een aparte Klaver Pechtoldbindende Kul-verklaring waarin de zorgen van Nederland tot uiting komen en dat het Klootjesvolk zijn tijd verdoet met staren naar de ik hou van Holland-“Tokkie-TV” van ‘Maffiaboss John de Mol’. Dat Kul-akkoord zou het moeten gaan over de vrees dat het akkoord uiteindelijk zal leiden tot een EU-lidmaatschap wat ook zo is, over de weerstand tegen geldelijke miljarden steun voor Oekraïne en de angst voor een Europese veiligheidsgarantie die is afgedwongen door Obama(Bron: Oliver Stone)  voor het land de gas en olie belangen.De Rijks-Propaganda-voorlichtingsdienst (R-P-VD) liegt bij hoog en bij laag dat Rutte tijdens de EU-top een voorstel heeft gedaan om het associatieverdrag met Oekraïne toch te kunnen ondertekenen. De ‘Graai- Elite’ van andere lidstaten vegen hun corrupte reed af met de wil van het Volk hebben het Maffia-verdrag inmiddels geratificeerd en delen ervan zijn al in werking getreden. Dus Waarom Brexit en op naar Nexit ? Dat leest u hiervoor, niet dan?