(door Rob Bronchus en ondersteunt door onze foetsie uw geld redactie)

AMSTERDAM-NOIR-ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor(Video)Bankier-Gangsters en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het (niet)uit.

Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering van de zeldzame, deskunge en eerlijke  Tweede Kamerlid Omtzigt.

Geachte heer Omtzigt,

Van een vriendin kreeg ik dit bericht van maart 2013 toegestuurd. Ik kende het niet. Vanaf september 2014 kennen wij elkaar en hebben onze wegen zich af en toe gekruist. Dit bericht is voor mij aanleiding om u te vragen of de Kamer nog steeds geen opening van zaken wil, mag, kan of durft geven over de greep in de pensioenpotten.

Ik herinner mij vaag dat het ooit een issue is geweest, maar heb dat niet in verbinding gebracht met de bewijsbare boekhoudfraude van de Algemene Rekenkamer m.b.t. het Spaarfonds voor de AOW. Het gedrag van de overheid en het bedrijfsleven, gedoogd door de politiek van die tijd, is vergelijkbaar. Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemMaar bij het Spaarfonds voor de AOW ligt duidelijk een politieke verantwoordelijkheid, terwijl die m.b.t. de particuliere pensioenfondsen een meer private aangelegenheid was.Regelmatig zie ik dat u de pas wordt afgesneden in de Kamerdebatten om zaken aan het licht te kunnen brengen. Misschien is deze publicatie aanleiding tot heroverweging om verdwenen geld weer terug te laten ontstaan, zoals de ECB dat nu ook doet met die 80 miljard QE per maand waarover u zich zorgen maakte. Ikzelf verbaas mij er over dat nog niemand in de kamer het gewaagd heeft om de geldschepping van de ECB te benutten voor het financieren a la Marshallplan van het bouwen van dorpen en steden in veilige gebieden zoals in Griekenland of Jordanië.Geert Wilders zou het bazuin moeten laten schallen over een degelijke simpele en profitabele wijze om de islamisering, die ook met het lidmaatschap van Turkije versneld wordt, tegen te houden en de vluchtelingenstroom grondig af te stoppen. Het enige middel dat dit kan bewerkstelligen is geld. Puur koopkrachtig geld, dat zomaar uit de blauwe hemel kan vallen. Geld is wel degelijk gratis, maar niet voor iedereen, ondanks uw standpunt dat dit niet zo is. M.v.g. Rob Brockhus (redacteur SDNL)