De Gevestigde Corrupte Pers is Elitegeil.

(door Ewald Engelen en aangevuld door onze redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Jaknikkers-Pers van de Grachtengordel’ De Correspondent smeken om subsidie van de Correspondents dinerGevestigde Orde.
Is de Gevestigde Pers Elitegeil en/of Corrupt? Volgens de journalist Arnold Karskens zijn ze gewoon te koop en dus corrupt. Wie herinnert zich nog de gênante beelden dat de Gevestigde Pers zo wat de billen aflikte van ‘Garry-Glitter–Rutte’ tijdens het Correspondents Dinner? En wat te denken van het feit dat de verrotte parlementaire Pers in twee jaar achtereen volgens eerst de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem‘ en daarna de VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ tot de politici van het jaar kozen? En zat de Hoofdredacteur van de NOS en de Voorzitter van de Landelijke verenging van Hoofdredacteurs Marcel Gelauff tijdens de “Freedom Award” prijs uitkering door Rutte aan Merkel naast de algemeen bekende Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Demmink’ zat en dat niet vermelden als nieuwsfeit bij zijn NOS-journaal. Is Gelauff geil op Demmink? Dan loopt de ‘Geilneef Peter R. de Vries ‘zijn corrupte benen uit de lijf om Demmink zijn onschuld aan te tonen. Zelfs het op zich zelf geil zijnde ‘VVD-Valse nichten’ van RTL-Riool Boulevard trekken inmiddels ten strijden onderleiding van de de geile ‘Politiescribent John van den Heuvel’(Video) en de rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’ tegen Geert Wilders. Is het voorgaande en het hierna gesteld Elitegeil of is dat gewoon pure corruptie? Is er een verschil tussen Elitegeil en corruptie?

Erik Wiebes en zijn Gevestigde Pers trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.

King Willem breekt lans voor ‘krachtig Royaal-Graai-Elite-Europa’ en zich zelf en  de NOS zendt het kritiekloos uit. 

Paniek op de Grachtengordel:’Staats-NOS&Gelauff’ valt van zijn Establishment geloof.
Je leest en hoort het steeds vaker. Leden van het establishment die op tv of in de krant hun populistische critici feitenvrijheid verwijten, die de achterban van diezelfde populisten neerzetten als laagopgeleide tokkies en de populistische oppositie Geert Wilder RTL Boulevardaanwrijven emotie te laten prevaleren boven rede. Is dat projectie? In de strijd tegen Brexit kun je dit soort stijlbloempjes vinden. Net als in de respons van het Amerikaanse establishment op de onstuitbare opkomst van Trump. Om maar te zwijgen van de reacties van het establishment op kritiek op zaken als TTIP of belastingontwijking.Uitdagers van de gevestigde orde wordt verweten moedwillig een valse voorstelling van zaken te geven om een laagopgeleide achterban met emotionele argumenten te mobiliseren voor een technisch mesjogge beleidsdoel: protectionisme, gratis onderwijs, gesloten grenzen. De subtekst luidt: ‘Wij, hoogopgeleide elite, met onze uitgelezen smaak, hebben de geschiedenis aan onze zijde. Wij bezitten het monopolie op beschaving en redelijkheid. Wij zullen ons nooit of te nimmer verlagen tot het lage, ongeïnformeerde, emotionele peil van onze tegenstanders. Ergo: iedereen die standpunten huldigt die haaks staan op de onze is daarmee per definitie filistijn, barbaar, populist.John van den Heuvel Fred Teeven’Het is volstrekte flauwekul, maar wordt door de gevestigde pers, elitegeil als zij is, te vaak klakkeloos gereproduceerd. Het establishment bezondigt zich namelijk aan exact dezelfde feitenvrije emopolitiek als de populist. Uiteraard gaat TTIP niet over chloorkippen, Monsanto, genetisch gemodificeerd voedsel of arbitragehoven. Dat is er door de tegenstanders slim met de haren bijgesleept om het grote publiek wakker te schudden en de massa te mobiliseren. Hetzelfde geldt voor belastingontwijking. Ik weet ook wel dat er niets crimineels is aan het merendeel van de constructies waarmee rijken ‘Elite-Gangster’ en multinationals hun belastingdruk ‘optimaliseren’ omdat de Elite die misdaden uit het Wetboek van Strafecht heeft gehouden. En snap dat het geen pas geeft duurbetaalde  gewetenloze (VVD)-fiscalisten ‘diefjesmaten’ te noemen of Nederland een ‘belastingparadijs’. Maar ja, demonstreren tegen de double-Dutch-Irish-sandwich of profit shifting – zie je het voor je: met een handvol gewetensbezwaarde fiscalisten op een natgeregend Beursplein in de hoofdstad. Dat gaat hem niet worden.

Uiteraard gaat TTIP niet over chloor­kippen of Monsanto.
Het punt is alleen dat TTIP evenmin over ‘banen en groei’ gaat, zoals het establishment bij hoog en bij laag beweert. De rapporten die Ecorys de afgelopen jaren in opdracht van de Europese Commissie over de positieve economische effecten van TTIP heeft afgeleverd, zijn net zulke bullshit als de chloorkippen en arbitragehoven van Arjen Lubach. Alleen ziet het er door de Hans van Baalenmathematica, voetnoten, bibliografie en de titels van de auteurs een stuk indrukwekkender uit. Voor deze studies geldt: ‘Garbage in, garbage out.’ Als je de vooronderstellingen wijzigt, krijg je andere uitkomsten. Wat zoveel wil zeggen als dat geen hond ooit tot op de komma nauwkeurig kan uitrekenen wat de gevolgen van TTIP zullen zijn. Dit zijn geen feiten, dit zijn conversatie­stoppers. Wat uiteraard niet uitsluit dat je op basis van historische precedenten alsnog plausibele uitspraken kunt doen over de eventuele gevolgen: verdere verarming van de middenklasse, verdere aantasting van het milieu, verdere uitholling van de democratie. Bewijs? Zie WTO-lidmaatschap China, zie interne markt Europa, zie Nafta. Hetzelfde geldt voor belastingontwijking. Eindeloos emmeren de ‘Grote Vier’ (EY, PwC, KPMG, Deloitte) over het belang van een gunstig belastingklimaat voor het aantrekken van buitenlandse investeringen. De mantra is dat het kleine Nederland geen andere Camiel Eurlings Officier in de Orde van Oranje Nassaumogelijkheid heeft om buitenlandse investeringen aan te trekken dan door gunstige crimineel ‘Rat in pak belastingfaciliteiten’. Wat binnenkomt als belastingvluchtige brievenbusmaatschappij groeit na verloop van tijd uit tot serieuze onderneming – dat idee. Het is, alweer, bullshit. Van de veertienduizend brievenbusmaatschappijen die Nederland telt in hoofdzaak op de ronduit misdadige ‘VVD-Witwas-Zuidas’ van staatsscetraits Erik Wiebes aka “Alle arme aan het Gas”, is dat de afgelopen decennia met een handjevol gebeurd. Tommy Hilfiger figureert dan ook in alle rapporten als bewijs. Pers en politiek vreten het als koek. Het zijn immers heuse partners in keurige Rat in pakken met fraaie koninklijke’ Captain -Gay Eurlings onderscheidingen’ van ‘Graai-King Willem’ die het zeggen.

Brex and the City. Blijft Londen Europa’s Misdadig financiële stenen hart

Corrupte Van der Bellen zwakste ‘EU-Establishment’ president Oostenrijk ooit.
Klaver PechtoldOf wat te denken van een premier ‘Garry Glitter Rutte’ die het ‘Maffia-associatieverdrag'(Video) probeerde te slijten door te wijzen op ‘ons’ exportbelang terwijl de Oekraïense economie even groot is als die van Noord-Holland. Of van een Europese Commissaris die lagere bankenbuffers voor hypotheken bepleit om de financiering van het MKB te stimuleren. Of van een PvdA burgemeester de ‘Zonnekoning Aboutaleb’ die de sociale huursector afbreekt en de werkloze terroriseert als slaven omdat zijn stad concurreert met Londen en New York. Driewerf bullshit. Noem me cynisch, maar politiek gaat niet over feiten maar over macht. En daarvoor gebruikt het establishment exact dezelfde stijlbloempjes als de populist.

Aankondiging:Vandaag explosief: Schokkende beelden Demmink, Marcel Gelauff, drs. Micha Kat en ‘Volksgericht Über Rechter Abbink draconisch censuur Vonnis’:

 

7 reacties op “De Gevestigde Corrupte Pers is Elitegeil.

 1. Als Hans van Baalen een GM chicken is van Monsanto,

  dan is die Humberto Schwartzkopf Tan een chemisch verwerkte Zwarte Piet uit de fabrieken van Akzo:

  Eerst 3 uur Humberto voorbakken in de oven. Dan bruin sausje over de huid.
  Dan zwarte Flexa hoogglans verf op zijn smoel, en dan zijn billen insmeren met zwarte schoenpoets. Gordon kan dan als laatste de billen met een borstel bijvegen.

  Zo hebben we dan een echte chemo-Zwarte Piet.

 2. Abbink stelt als bijzondere voorwaarde van zijn vonnis http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHARL:2016:3979 “dat verdachte [Micha Kat] de artikelen die hij op internet heeft geplaatst en die in de bewezenverklaring genoemd worden, zal verwijderen van het internet binnen één maand na onherroepelijk worden dit arrest.” En dat is de crux van deze zaak. De straffen opgelegd zijn allen conform de eisen en richtlijnen van het Wetboek van Strafrecht. Echter dat de Rechter als onderdeel van het vonnis censuur afdwingt in de artikelen, video en media gecreëerd door de verdachte Journalist, dat staat nergens in het Wetboek van Strafrecht, en daarmee begeeft deze Rechter zich buiten zijn Justitiële bevoegdheid. Censuur mag namelijk alleen afgedwongen worden wanneer er sprake is van een derde eisende partij, zoals b.v. de Familie Vaatstra die het dagboek van Maaike wilde zien verdwijnen. Abbink kan alleen de censuur eis opleggen wanneer de identiteit van censuur eisende partij wordt vermeld en tevens wanneer de censuur eisende partij de Rechtszaak tegen Micha Kat heeft aangespannen.

 3. Door de talloze holdings gevestigd in ’n postbus op de Zuid As met 0 werknemers wijzen ambtenaren met trots erop dat zoveel multinationals hun HQ (kuch!) in A’dam hebben, dat daardoor zo’n aantrekkelijke vestigingsplaats is. Meer gebakken kan gebakken lucht niet zijn. Soort Clinton talk! De pers is geregisseerd: Merkel heeft aantoonbaar ’t ZDF beïnvloed mbt berichtgeving over asielzoekers. De Yanks tapten haar prive mobiel af (denken dat ze ’n commie is), zij kwaad (kuch!); andersom tapten de Duitsers hen af. Van Internationale Gerechtshoven, zoals ’t ICC in DH, wordt door de VS de rechtsmacht niet erkend. Alleen W’ton en NY tellen: volgen gewoon ’t oude Rome: Roma locuta, causa finita=Rome heeft gesproken;daarmee is de kous af. Heeft niets met Recht te maken, maar alles met Macht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s