Pvda-leden eisen Exit Rechtse Eurofiel Populisten Samsom en Spekman.

(van onze normloze Wereldvreemde PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nadat het Engelse Volk middels een referendum Exit(Video) heeft gewonnen van de ‘Graai en Naai EU-Elite’ eisen nu ook PvdA leden Extit ‘PvdA-Hans SpekmanEurofiel-Graai-Top’.
Ruim dertig prominente niet corrupte Friese PvdA’ers met nog een geweten uiten vandaag felle kritiek op de rechtse Populistische partijleider ‘Imam-Samsom’ en de altijd dronken partijvoorzitter ‘Showbizz-arbeider Spekman’ en eisen hun Exit. In een open brief in de Leeuwarder Courant schrijven ze onder meer wat Amsterdam-Noir al jaren stelt: ,,Kom daadwerkelijk op voor de zwakkeren in onze maatschappij. Geef ons onze partij terug Populisten van de VVD-misdaadgroep en anders Exit !’’

 De PvdA vierde het 70 jarige bestaan van de PvdA met de Untergang in het vooruitzicht.Corrupt PvdA: op weg naar 0 zetels met ‘Iman Samsom’.

Corrupte Top voor Untergang PvdA met Samsom op ‘PvdA-Sterf Huis-congres’.
Onder de ondertekenaars van de brief zijn (oud-)Statenleden. Ze winden zich vooral op over het kinderpardon en de uitbuiting van de werklozen in bijv. Rotterdam van de ‘Zonnekoning Aboutaleb(Video)’ en de uitbuiting van de Wajong jongeren(Video) en werklozen door ‘Kapo Klijnsma’. ,,Leden die zeer, zeer brede steun kregen tijdens het laatste ‘PvdA-Sterfhuis-congres’ waar toevallig alle Top PvdA Populisten Asscher, Dijsselbloem en Samsom (afwezig wegens Geestesziek) al Exit waren: de plek waar leden van zich kunnen laten horen en mee richting kunnen geven aan de koers. Maar gebeurt er ook iets met wat daar gezegd is? Nee. Leden worden gehoord, maar hebben uiteindelijk niets in te brengen en dat is ondemocratisch ’’,schrijven ze. Volgens de schrijvers is de Top van de partij van ze vervreemd geraakt en corrupt tot op het bot en moet er minder gepraat en gelogen worden en juist meer worden gedaan tegen o.a. de VVD-misdaadgroep en het ‘G20-Groot Kapitaal’. ,,Wat wij, kiezers en leden, voorgeschoteld krijgen, is slappe nietsigheid en onderdanigheid aan de VVD en die vreselijke ‘Bilderberg -Graai King Willem.’’

 Opmerking: Shocking Vandaag Primeur: De “Top20 Criminele “Burgemeester van ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’.

11 reacties op “Pvda-leden eisen Exit Rechtse Eurofiel Populisten Samsom en Spekman.

 1. Vogel ver -slinder Zijlstra één dag in het leven van een gozer ! hij woont kantje boord elke dag zonder uitkering en niks hij krijg een brief van Nuon hij krijg geld terug maar hij open nooit zijn post want, hij is moe van schulden die creatief voor je wordt geregeld hij open het brief in 2016 dus hij naar de bank, bank heeft geld terug geboekt naar Nuon, bel je Nuon geld terug gekomen en door Nuon over gemaakt naar GGN deurwaarder
  voor een andere schuld zonder gezicht zonder naam dit is toch te gek voor
  woorden ! Kijk nu hoe machtig deze bedrijven zich voelen dat ze kunnen handelen want, al voor de rechter ( -/- komt altijd voor de armen ).

  Samsom hou je smoel met boosheid de gestolen families zijn Boos !

  En Engeland heel goed kijk nu hoe jij het gaat regelen voor valse goden !
  Want jullie krijgen allemaal wat je verdiend !

  Engeland zijn Goud is nog steeds in Engeland ! Samsom zakkeWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

 2. In maart 2017: 2 rest zetels in grachtengordel en Oost-Groningen. Krijg je ervan wanneer Plee v/d A Samson en Dijksma met VVD heulen en bij Bilderberg zitten. Ex Greenpeace en ex Vakbond op de schoot van Bea en Willem. Groter verraad niet denkbaar. Worden weggevaagd.

 3. Een regen van teken staat te wachten,,, eurofiele teken.
  Enige remedie hiertegen, opstand blijven voeren ondanks alle beten en jeuk.

 4. Kattelieken die het vertrouwen in de paus opzeggen. Kom kom , dat politiek nog serieus word genomen door die postzegellikkers, stempelambtenaren.
  Als je ziet hoe dat vieze fatje van Pechtholt die Samsom jankkop en kroonspanner Martje Rukke de democratie buiten spel zetten middels een referendum verbod, is het wel duidelijk waar die gluiperds bang voor zijn .
  Mart Rukke maakt het helemaal te gek met zijn mantra van stabiliteit economische groei en goed voor de werkgelegenheid. Dat gaat dus over de (voorgelogen) €U
  voordelen . Dat menneke moet de politiek verlaten en werkgever worden .
  Kan die daar de boel flessen Jezes nog an toe !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s