(van onze normloze Wereldvreemde PvdA redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Waarom wil markant half kaal geplukte Europa (Video) uit de ‘Elite-Graai-EU’? Waarom staan de ‘PvdA-hoertjes’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ in deExcuus Truus Plasterk peilingen nog maar op 8 zetels (is nog veel)? Dat komt o.a. door corrupte ‘Rat in pak–politici’ als Plasterk die totaal de binding met de werkelijkheid en het kaal geplukte Volk kwijt zijn en een bord van Teflon voor hun kop hebben. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat ‘Narcist Plasterk ‘niet zo een glasharde Leugenaar is als zijn ‘VVD Minister-Bazen’ Rutte, ‘Yab Yum-Hennis’ en ‘Sodomie-Van der Steur‘. Dat was gênant gebleken hoe infantiel Plasterk zat te liegen en te giechelen in de criminele ‘Drone-Massa-Moord-affaire en bij de ‘MH17-Doofpot’ Tweede Kamer commissie.

  Voor ‘Jan met de Pet’ is rechtsbijstand door het Kabinet onbetaalbaar gemaakt, maar niet voor ‘Pedo-Demmink( 16000 euro)’&Plasterk en zijn misdaadbende.

 

Is Plasterk opgelicht door de Landsadvocaat, want anders is het pure omkoping gepleegd door Plasterk extra verzwarend omdat hij betaald met geld van de belastingbetaler en dient hij te worden vervolgd door Justitie.
Wie moet getuigen en van onbesproken gedrag is en niets te verbergen heeft kan naar waarheid verklaren en hoeft niet van te voren pepedure advies aan een extreme dure louche en corrupte Landsadvocaat te vragen. Integendeel: Een eerlijk mens wil niet eens geassocieerd worden met een dergelijke landsadvocaat die zijn ziel en zaligheid aan Lieg en Bedrieg Kabinet &’Graai-King Willem’ en de Top VVD-er en ex OM boss ‘Pedo Rapist Demmink’ heeft verkocht om altijd de waarheid te verdraaien en mensen die hun recht halen te bestoken met ‘Frans Kafka-vertraging ’s- tactieken’ tot dat ze er waanzinnig van worden en opgeven of zelfmoord plegen. Trouwens welke normale eerlijke NL-er heeft 5800,- euro liggen voor een adviesje van een advocaat? En dan te bedenken dat een Bijstand gezin van 6000,- euro zes maanden moet zien te overleven. Alleen m.b.t het laatste feit blijkt dat de PvdA totaal de weg kwijt  is en verworden is tot een schaamteloze ‘Graai en Naai Kapitalistische -misdaad’ partij.

 ‘Plasterk&AIVD’:Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust.

De AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ ‘onderzoekt’ spionagebeschuldigingen van de NSA&CIA en Ronald Plasterk weet weer van niets.
De ‘Projectie-tweet’ die ‘PvdA Snake in Suit minister Plasterk’ van Binnenlandse corrupte Zaken in april plaatste over de ‘VVD-corruptie’ zaak-Van Rey, heeft de belasting betaler ( Jan met de Pet dus) minstens 5800 euro gekost. Dat is het bedrag dat de landsadvocaat in rekening bracht voor een mondeling adviesje hoe Plasterk het beste kon liegen tegen de Rechter. En dat is bizar, hij is immers de Boss van de AIVD die alle rechters screent en in de gaten houdt. Kon hij dat niet gewoon vragen aan zijn rechterhand de Boss van Dick Schoofde AIVD  ‘Acacadabra Dick Schoof’’? Of heeft hij geen vertrouwen in zijn rechterhand Dick van de AIVD en zijn bazen de CIA?  RTL Nieuws meldt dat op basis van opgevraagde documenten van het corrupte ministerie. Plasterk plaatste zijn tweet, omdat de Roermondse oud-VVD Gangster-wethouder Jos van Rey had gezegd dat het delen van vertrouwelijke informatie over burgemeestersbenoemingen vaker voorkomt. Plasterk schreef en loog: ,,’Iedereen doet aan klankborden’ is niet waar.” Daarom moest hij als getuige verschijnen in de rechtszaak tegen Van Rey. Plasterk wilde van de landsadvocaat weten wat hij ,,tijdens de zitting mocht verwachten en hoe hij het beste kon liegen ”.Het ministerie liet corrupte ambtenaren ‘uitzoeken’ hoe vaak er is gelekt bij benoemingen van corrupte ‘Graai en Naai burgemeesters’. Sinds 2012 zijn 103 burgemeesters benoemd en bij elf daarvan waren onregelmatigheden wat weer een leugen is, want het zijn er veel meer. In twee gevallen ging het om het delen van vertrouwelijke informatie, maar de werkelijkheid is dat Van Rey gelijk heeft en dat het schering en inslag is en dat Plasterk dwars door zijn verrotte PvdA tanden heen liegt. Hoe het ook zij, het is verbijsterend dat deze ‘Ivorentoren-narcist Plasterk’ met een ‘Teflon-bord’ voor zijn ‘PvdA-kop’ van heb ik jou daar ooit Hoogleraar bij de UvA is geweest, of juist niet?

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US) van Ronald Plasterk.