( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Ultra-Kapitalist Jeroen Dijsselbloem’ breekt totaal met de PvdA-traditie Dutch arbeiders en kiest Jeroen Dijsselbloemcompleet voor het grote bloederige Graai-werk in de EU in strijd met de mensenrechten.
Hij en de rest va de Top van de PvdA is de schaamte voorbij. Inmiddels staan alle kapitale villa’s van de corrupte PvdA-Top open en bloot te koop met het oog op de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag van deze landverraders.

Dijsselbloem verkoopt zijn eigen moeder als het moet.
De PvdA Gluiperd Minister Dijsselbloem’ wil ook de komende twee jaar ‘Mister Euro’ blijven. De PvdA-bewindsman stelde zich vanmorgen officieel kandidaat voor een tweede ‘Wurg Griekenland-termijn‘, hetgeen er op duidt dat hij hiervoor ook steun heeft van de rest van Elite-Gangsters in Europa. De Main-Scream-Media, ook de schaamte voorbij onder aanvoering van de Staats-NOS bracht het nieuws als ware het een triomf voor het Nederlandse Volk, waarvan er inmiddels 2,5 miljoen totaal kaal zijn geplukt door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en leven onder de armoede grens alsof zij in Griekenland zijn.

Lieg en Bedrieg kabinet koopt herbenoeming  ‘Mister EU Jeroen D.’ voor een paar miljard.

De mogelijk aankomende herbenoeming van ‘Mr EU Dijsselbloem’ heeft wel een paar miljard gekost gejat van de Dutch ‘Jan met de Pet’. Maar zelfs de grootste ‘Mongool’ kon het al weten en zien aankomen. Jeroen D. liep de laatste maanden met miljarden te smijten naar zijn Bazen van de ‘EU-Elite’ en likte markant dagelijks de billen van zijn echte boss de Führerin Angela Merkel’.  Op het moment  dat de Gluiperd aankondigde een tweede termijn te willen als EU loopjongen van Merkel ontslaat Dijsselbloem met veel bombarie de ‘NS -Rat in pak Timo Huges’ voor de nazi-merkelgebruikelijke dagelijkse corruptie. Maar wie ontslaat deze sluwe,schaamteloze, gewetenloze criminele loopjongen Dijsselbloem van de ‘Ultra-Rijke-EU Gangsters’? En trouwens wat het verschil is tussen deze NS- Rat in pak Huges en die van de TBS-Raad van commissarissen van de ABN-AMRO Misdaadbank met als Boss de Top VVD-er ‘Drag Queen Geert Z. ‘mag het zeggen? Waarom zijn die ook niet ontslagen? Wij weten het niet.

De Spaanse minister van Economische Zaken, Luis de Guindos, wordt een rivaal van Jeroen Dijsselbloem bij de strijd om het voorzitterschap van de Eurogroep (de vergaderingen van de ministers van Financiën van de eurolanden). ‘Nu economische groei aantrekt voor de Ultra-rijken en de meeste eurolanden niet herstellen van de ‘Jan met de Pet crisis’ wacht de eurozone nieuwe  roof de arme scheel uitdagingen. Daar wil ik graag een coördinerende Graai-rol en Wurg de Griekse ‘Jan met de Pet’ voor de Bankier-Gangsters in blijven spelen. Ik denk dat er brede steun is van de elite’, aldus Dijsselbloem, die wel een tegenkandidaat aantreft in de persoon van de Spaanse minister De Quindos. Eerder hadden de Franse president Hollande en de Duitse bondskanselier Merkel al aangeven geen probleem te hebben met de herverkiezing van hun Nederlandse loopjongen. Dijsselbloem werd een aantal jaar geleden aangesteld voor de prestigieuze Graai-functie als voorman  huurmoordenaar van alle  corrupte ministers van Financiën voor de Bankier-gangsters en Ultra-rijken in de eurozone.  Hij kreeg daarbij de Europese schuldencrisis op zijn bordje, maar wist met hulp van het daadkrachtig optreden van de ECB misdaadbank en ten koste van de eerlijke EU-burgers  overeind te blijven.