‘Participatie-Schuldhulp’ van ‘Kapo Klijnsma’ in strijd met de mensenrechten.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Jetta KlijnsmaAMSTERDAM-NOIR- De door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” kaalgeplukte arme sloebers met(Video) schulden die voor hulp aankloppen bij gemeenten worden onvoldoende geholpen en zo wil de VVD-misdaadgroep het graag houden. PvdA Staatssecretaris Klijnsma (Asociale Zaken) concludeert in een brief aan de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ dat de schuldhulpverlening „nog beter kan en beter moet en hoopt daarmee dat zij verder met rust wordt gelaten als ‘PvdA-Showbizz-Invalide” totdat zij na de komende verplettende ’s landelijke nederlaag geruisloos Exit het ‘Luxe Wachtgeld’ in kan.

VVD Tweede Kamer lid Sjoerd Potters eist onderzoek misbruik Voedselbank voor luxe vakanties.

Klijnsma: PvdA redder van banken, veroorzaker van armoede.
De rechtse Populist Klijnsma heeft een evaluatie laten uitvoeren omdat het nu vier jaar geleden is dat een belangrijke ‘Participatie-slaven-wetswijziging’ van kracht werd waardoor alle gemeenten een minimaal niveau aan schuldhulpverlening moesten bieden en dat de gevolgen daarvan verschrikkelijk zijn voor werklozen en zieken. Iedereen die er niet in slaagt problematische schulden zelf af te lossen o.a. door het meedogenloze ‘Deurwaarder- Tuig‘, moet bij zijn corrupte gemeente terecht kunnen voor passende ondersteuning. Maar in de praktijk gaat dat lang niet altijd goed en plegen veel mensen ‘Exit-zelfmoord‘. Klijnsma kondigt weer eens ‘Kul-maatregelen’. De komende drie jaar trekt zij 7,5 miljoen euro extra uit, onder andere om de professionaliteit en de registratie in de schuldhulp te verbeteren. Met andere woorden er gaat geen cent van de 7,5 miljoen euro naar de arme sloebers, maar dat verdwijnt weer in de zakken van de ‘bevriende’ corrupte ambtelijke Graaiers en Naaiers.

Vernederende dwangarbeid:Verplicht winkelen en dan alles weer terugleggen. Asscher&Klijnsma leggen het uit.

PvdA Beroeps-Leugenaar Klijnsma’ onder vuur om Fraude met cijfers gehandicapten werklozen.
Daarnaast wordt een dergelijke bedrag van 7,5 miljoen gewoon als bonus en/of salaris uitgekeerd aan bijv. de ‘Graai-King Willem&Co ‘en aan Bankier-gangsters en andere ’Rat in pak Zakkenvullers. Ze moest zich dood schamen die rechtse Populist. In de evaluatie wordt geconcludeerd dat sommige kaal geplukte groepen in de praktijk ’mogelijk’ stuiten op onmenselijke ‘VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’ blokkades. Maar het is echter lastig om daar harde uitspraken over te doen „door het ontbreken van gegevens”, schrijft de gewetenloze bewindsvrouw. Volgens de ‘Participatie- Slaven-wet’ moet een gemeente voor iedereen die aanklopt voor hulp op individueel niveau bepalen welke hulp het beste past. Maar ‘Kapo-Klijnsma’ heeft het idee dat er ook mensen zijn, zo niet iedereen die tevergeefs aan de bel trekken omdat ook zij op straat mensen uit de Vuilnis bak ziet eten.

Kapo Jetta Klijnsma’ voert Arbeitseinsatz in: werken over de grens verplichten.

Daarom laat zij de inspectie nader ‘Doofpot-onderzoek’ doen. Ondertussen bereidt de PvdA-bewindsvrouw van de VVD-misdaadgroep wel vast wetgeving voor om de wet aan te scherpen, mocht ook de inspectie concluderen dat er een probleem is(kuch).

 

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz    

Opmerking: Shocking Vandaag Primeur: De “Top20 Criminele “Burgemeester van ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’.

3 reacties op “‘Participatie-Schuldhulp’ van ‘Kapo Klijnsma’ in strijd met de mensenrechten.

  1. Het is niet eens een doekje voor het bloeden. Ondertussen is jurdische bijstand op de hoogste plank gezet waarbij velen niet meer bij kunnen.Recht halen is voor velen onbetaalbaar .Daarbij mogen duistere incassobureau’s gewoon hun gang gaan en zal nooit gevraagd worden naar goed gedrag en mogen gewoon roven. Het maatschappelijk werk waar dan velen wanhopig toe wenden weet zelfs niet van hoed en rand. Een juridische medewerker bij laagdrempelige hulpverlening zal een stap in de goede richting zijn. Vaak maken deze instanties het probleem groter en verbloemen hun onkunde in ambtelijk taal dat de zorgvrager debet is aan het falen en daarbij opeens een sterrentje prijkt van zorgweigeraar. Als je fouten maakt zul je op je blaren zitten, akkoord, echter dit land kent zoveel lafheid dat men genoegen haalt om na te trappen als iemand op de grond ligt te kreperen en dan ook moreel iemand terechtwijzen om hun eigen nederigheid te sluieren. Er had al reeds een fonds moeten bestaan waarbij klokkenluiders beschermd worden voor de agressie van de overheid. Dwaze nederige slaafse middelmaat natuurlijk wil je ook een stoeltje bij de elite en daarbij horende status blijf maar geloven als je goed genoeg je best doet dan ..paradijs van verdienste. Men is zo sterk als de zwakste schakel, dus trap maar lekker naar beneden, ja ook jij telefoniste met je karige salaris die in script leest met telefoontraining is medeschuldig een neergang van Nederland. Jou medewerking is als een tasjesroof en dient met dezelfde morele verwerping benaderd te worden. U medewerking tot capitulatie van de samenleving is voor traningsdoeleinden opgenomen en we gaan niet in de discussie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s