( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR- ‘EU-Elite’ dreigt nu na Rusland ook Griekenland met boycot. Jeroen Dijsselbloem‘Bankier-Gangster Alen Greenspan’: het door ons leeg geplukte Griekenland uiteindelijk uit euro.PvdA verraad niet alleen zichzelf  en de Nederlandse arbeiders, maar nu ook alle arbeiders in de EU. De PvdA en OM-Amsterdam can’t handle the Volks-truth. Overleg met Grieken weer mislukt en dreigen nu ‘King Willem’ zijn zomer paleis  en (zwarte) banktegoeden in beslag te nemen en open te stellen voor de homeless people of te verkopen aan de Russische Maffia en de opbrengst te verdelen onder de hongerde Grieken. De ViceVieze-Voorzitter van de EU-Elite de PvdA ‘Graaier Fransje Timmermans’ is bij het horen van het feit dat zijn King Willem mogelijk één van zijn  vakantie paleizen in het buitenland kwijt raakt in huilen (video) los gebarsten en gelijk uit eten gegaan in zijn favoriete vijf sterren restaurant in Brussel met zijn vaste (te jonge) call girl.

Jeroen Dijsselbloem:Geen menswaardig bestaan voor de gewone Grieken( en de Nederlanders).
nazi-merkelPvdA’ Onbenul Dijsselbloem’ vol waardering voor alcoholist Juncker van ‘Fuhrerin Angela Merkel’ na het overleg met de Grieken. Griekenland koerst gedwongen door de Ultra-rijken bloedzuigers steeds harder op een Grexit uit de eurozone aan nu de belangrijke Eurogroep-vergadering tussen Griekenland en de EU-Elite met als loopjongen de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ op een nieuwe mislukking is uitgelopen. Dijsselbloem verzet zich hevig tegen een menswaardig bestaan voor de Griekse ‘Jan met de Pet’, omdat hij vooral bang is dat men dat dan ook in bijv. Nederland een menswaardig bestaan voor allen gaat eisen. Vergeet niet dat ook in Nederland 2.5 miljoen mensen moet overleven onder de armoede grens en rond de 500.000 kinderen niet dagelijks een normale maaltijd krijgen. Daarnaast is hij ontploft toen de Grieken hun geroofde Nazi-miljarden terug eisten van de Führerin Angela Merkel’. Dijsselbloem: “Wat had mijn  (Nazi)-Prins Bernhard ( en zijn nazaten)  niet van die Griekse eis moet denken, kom nou ‘Nazi- miljarden’ terug eisen.”Dat meldden bronnen in Brussel, die aangeven dat partijen tijdens de vanmiddag begonnen bijeenkomst op geen enkele manier nader tot elkaar konden komen.Van verschillende kanten wordt gemeld dat de gesprekken vanavond vastgelopen zijn, omdat de EU-Elite als de dood is dat de Griekse eisen overwaaien naar de rest van het kaalgeplukte Europa.

De loopjongen Dijsselbloem van Führerin Angela Merkel  is een absurde arbeiders verrader.Partijen stonden vanaf het begin van de vergadering lijnrecht tegenover elkaar, nadat de Grieken een ontwerptekst van Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem als ‘absurd’ en ‘onacceptabel en in strijd met de mensenrechten’ hebben bestempeld. De Vazal-Eurolanden van ‘Fuhrerin Angela Merkel’ hielden onder aanvoering van het extreem dictatoriaal Duitsland echter voet bij stuk en eisten dat de Grieken zich aan eerder gemaakte Wurg ‘Jan met de Pet’ afspraken zouden houden, zodat de Bankier-Gangster door kunnen gaan het gewone Volk kaal te pukken. Hooguit zou er extra tijd kunnen worden gegeven om de tekst van de overeenkomst opnieuw vast te stellen. De Griekse minister Varoufakis wil daar echter van af. Ook Eurogroep-voorzitter de loopjongen van Angela Merkle en de Bankier-Gangsters Jeroen Dijsselbloem en de Duitse ‘Neo Nazi minister van Financiën Schauble’ hadden voorafgaand aan de vergadering weinig hoop een concrete vooruitgang.

Mogelijk sluit Griekenland zich aan bij Rusland of China of gaat zelf euro’s drukken.
Door de patstelling koerst het land steeds sneller op een afscheid van de euro aan. Partijen hebben nog tot 28 februari de tijd om dit te voorkomen, omdat de eerder gemaakte afspraken dan verlengd moeten worden. Mogelijk moeten de regeringsleiders er aan te pas komen om de nieuwe Griekse premier Tsipras daar alsnog toe te vermurwen. Kort nadat duidelijk werd dat de besprekingen in Brussel op niets waren uitgelopen zakte ook de euro weg ten opzichte van de dollar. Binnen enkele minuten tijd door de munt daarbij onder 1,135 dollar voor een euro en streeft de EU af op een nog grotere ellende voor ‘Jan met de Pet’.

Opmerking:  Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.