( van onze EU Untergang redactie i.s.m. onze Internationale Bankier-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Sinds Rutte Voorzitter van de EU heeft de EU gecapituleerd voor het Ottomaanse rijk van ‘Sultan Erdogan’ en nu capituleert draak1de ECB totaal voor de Bankier-gangsters. ‘Blinde Dijsselbloem’ is zo blij als een klein verwend kind en tekent alles wat de Goldman en Sachs Misdaadbank en de VVD-misdaadgroep wil blindelings en legt het u daarna hautain uit.bDe Pensioenfederatie, de belangenbehartiger namens 220 pensioenfondsen, vindt het „misdadig” dat de Europese Centrale Misdaadbank van de ex Goldman en Sachs ‘Bankier-gangster Mario Draghi’ de belangrijkste rentetarief verder heeft verlaagd tot nul en zelf met geld toe voor zijn collega Bankier-gangsters. Door het besluit is de kans dat pensioenfondsen volgend jaar moeten gaan korten nog groter geworden, aldus een woordvoerder. „Er is al gewaarschuwd: zelfs bij een ongewijzigde rente was de situatie voor de fondsen beroerd geweest”, aldus de zegsman. „Nu de rente daalt tot nul, wordt het alleen maar erger.” De rente weegt van alle factoren het zwaarst op de dekkingsgraad van de pensioenfondsen, „en hij gaat al jaren de verkeerde kant op regelrecht de zakken in van de Utlra-rijken”.

Dramatisch: PvdA Eerlijk Delen: 62 Rijken bezitten meer dan 3,5 miljard arme sloebers. 13 Families’ en 62 Ultra-Rijken Rule Our Planet Earth en buiten de Vluchtenlingenstroom en islamofobie uit.

Gerrit GerardDe grootste fondsen ABP en PFZW waarschuwden in januari al dat ze in 2017 mogelijk de pensioenen moeten verlagen en de winsten van de Misdaadbanken als de ABN van de ‘VVD Drag Queen Zalm’ stijgen zonder dat zij er ook maar iets voor hoeven te doen. De aanhoudend lage rente speelt hen al een hele tijd parten. De Pensioenfederatie spreekt van een „dramatisch misdadig effect”. „Nederlandse gepensioneerden en mensen die pensioen opbouwen betalen in feite de rekening van het criminele beleid van de ECB-misdaadbank .”

Herstelplannen: Timmermans was bij Buitenhof en barste zo waar een keer niet in huilen uit.
Jean Claude Juncker Frans TimmermansProbleem is dat de fondsen te weinig rendement behalen op de aandelenmarkten, terwijl hun verplichtingen door de lage rentestand flink in waarde zijn gestegen. Volgens de regels moeten ze daarom aan herstelplannen werken om echte financiële nood voor te zijn, ondanks dat ze nog altijd miljardenvermogens beheren. „Dat er meer geld in kas is dan ooit maar dat er misschien toch gekort moet worden, is steeds moeilijker uit te leggen”, beaamt de zegsman van de Pensioenfederatie. Maar dat zal die PvdA oplichter ‘der kleine Luiden Asscher’ dan wel weer gaan doen,want die criminele man kent geen schaamte en is los van God noch verbod.

Slapend worden beroofd door de Bankier-gangsters, maar pas op voor Poetin en Wilders.
Een besluit om te korten of niet wordt genomen op basis van de dekkingsgraad op 31 december van dit jaar. Komende week komen de eerste fondsen naar buiten met hun dekkingsgraden voor februari. De Pensioenfederatie-woordvoerder: „Die zullen niet de boodschap geven ’Gaat u maar rustig slapen, want ook de frase was net voor het uitbreken van de Tweede Wereld Oorlog’.”

Enorme gevolgen:Asscher&Dijsselbloem: de Crisis is voorbij en dus kortingen op pensioen van ‘Jan met de Pet’.
Ook vakbond FNV waarschuwt voor pensioenkortingen. “De gevolgen van deze ECB-maatregel om op korte termijn de economie te stimuleren, zijn Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemenorm. Door de rente te verlagen, lopen pensioenfondsen en het pensioengeld van mensen steeds grotere risico’s en komt het korten van de pensioenen steeds dichterbij”, zegt Gijs van Dijk, dagelijks bestuurder FNV.FNV hoopt op een politieke oplossing om het pensioengeld van mensen te beschermen tegen de gestuurde lage rente, zo schrijft de vakbond op zijn website. “Die oplossing moet generatie-evenwichtig zijn en voorkomen dat de koopkracht van mensen nog verder daalt. Korten op pensioenuitkeringen is funest voor de toch al lege portemonnee en het nog amper aanwezige vertrouwen in het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.”De Vakbond FNV waarschuwt dat als dit zo door gaat  er een extreme toename gaat komen in “Banana-Fraude-Nederland” van oudjes die ‘s-avonds op de Albert-Cuyp Markt hun avondmaaltje bij elkaar moeten scharrelen: