( van onze Internationale ‘Pedo-Elite-gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PVV: Vrouwen en Homoseksuelen in gevaar door Mensenhandel van het “Lieg en Bedrieg Klaas DijkhoffKabinet Rutte&Asscher“.
Zeker 10.000 kindvluchtelingen worden sinds hun aankomst in ‘Pedo-Europa’ vermist, maar het kunnen er ook veel meer zijn. Who cares? De EU lijk wel de ‘IS-abortoir-Staat’ als het gaat om ‘kind- sexslaven’. Hopelijk hebben er een aantal van die kinderen een goed ‘Horror-huis’ gevonden bij de ‘VVD-Pedo-Demmink-Nijpels-kliek’. Demmink is immers eren ‘lid’ van het NL Helsinki-Comité en in die zin dicht bij het (pedo) vuur. Europol vreest dat ze in de handen zijn gevallen van mensenhandelaren die aan de EU ‘Pedo-Elite’ leveren en de politiek zwijgt. Waar was en is ‘Eichmann Samsom’ en de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ nu om van de daken te schreeuwen over deze verbijsterende misdaad.En waar is die ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ nu om iedereen te waarschuwen met zijn psychopaten ‘Pedo-tengels’ van deze ontheemde, arme getraumatiseerde kinderen af te blijven? Zijn die politici dan allemaal Nep en bikkelharde criminele Zakkenvullers zonder geweten,die alleen maar de boel foppen met te Lobbyen voor het Groot Kapitaal en eigen belang ?

De (Elite)-Politiek zwijgt. En de Nep en Fop AIVD van Plasterk weet ook weer van niks.

En waarom eist Wilders nu niet dat ieder kind voordat het in Turkije op de Mensenhandelaar boot stapt een PVV Verzetspepperspray(Video) krijgt? Nu lijkt het er op dat veel Vluchtelingen kinderen twee keuzen hebben en dat is verzuipen of Peter R de Vries Kinderombudsmankind sexslaaf in de EU. En waar was het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ met hun boegbeeld ‘Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’ om deze walgelijke misdaden aan de kaak te stellen? Die was te druk om hun gabber in ‘Goede-Doelen-Crime’ de ranzige corrupte ‘Showbizz-Kinder Ombudsman Dullaert’ te steunen nu Dulleart terecht wordt weggejaagd. Daarnaast is Peter R. De Vries en zijn kliek altijd druk bezig de onschuld van Demmink aan te tonen en moorden uit te lokken met leugens. Het begint er op te lijken dat de ‘Volks’ Prinses Mabel steeds meer gelijk krijgt in haar opvatting hoe haar Elite omgaat met vluchtelingen. De Heersende Klasse van de EU en NL met hun misdaad-‘journalisten’ zou zich moeten doodschamen!

I Amsterdam star-reporter Steve Brown: “Free A Girl uit de handen van de ‘Pedo-Monsters’”.

Verdachte van meerdere Kinder-verkrachtingen Top VVD-er Demmink vertegenwoordiger Nederland in Helsinki–Comité.
Nu heeft de EU en de VN en in het bijzonder Nederland een extreem misdadig inktzwart record ( strafblad) als het gaat om Kinder ‘Pedo-Sex-Handel’ in het algemeen en in bijzonder tijdens oorlog situaties. Zo is er nooit vervolgd inzake het Mega schandaal dat jonge meisje(kinderen) door o.a. VN en NATO soldaten werden ontvoerd tijdens de Balkan Oorlog en als sexslaven verhandeld. ( Bron:The Whistleblower van voormalig UN agent Kathryn Bolkovac)

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
In Italië alleen al gaat het om 5000 kinderen, zegt Brian Donald van de Europese politie-organisatie tegen The Observer. Volgens hem heeft een uitgebreid pan-Europees crimineel netwerk het op de vluchtelingen voorzien. „Niet alle 10.000 kinderen worden door criminelen uitgebuit, sommige zullen bij familie zijn beland. Maar wij weten niet waar ze zijn, wat ze doen, en met wie ze zijn.”Volgens Save the Children zijn vorig jaar 26.000 kinderen zonder begeleiding naar Europa getrokken.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘.In Nederland Nul.

Een kwart van de meer dan één miljoen migranten ‘Olie-Dolar-Vluchtelingen’  was onder de achttien, volgens een schatting van Europol. Europol-baas Donald zegt bewijs te hebben dat minderjarige migranten seksueel worden uitgebuit door ‘Elite- Pedofielen’,  vooral ook in Nederland. „Er is de laatste anderhalf jaar een complete infrastructuur ontstaan om de migrantenstroom uit te buiten. U weet dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat als enige al tijden publiceert onder de titel: “Vluchtelingen-Industrie” en ik moet ze helaas gelijk geven. En kijkt u maar naar bijv. het ‘Dutch Monster Florijn’ in dit verband. In sommige Duitse en Hongaarse gevangenissen zit het merendeel van de kleine criminelen vast vanwege misdrijven in die hoek omdat zij de hoge autoriteiten en Godfather niet hun deel hadden betaald. Het is zeer opvallend dat er in Nederland nog niet een van die criminele is gearresteerd door (VVD)-Justitie van Dijkhoff.”