Steve Brown op zoek naar de ‘Elite-Pedo-waarheid’ en wordt aangevallen met een ‘Aids-attack’ door ‘BN-Pedo (VVD) Maffia Boss Everts Santegoed’ met bodyguard. Politie schiet de ‘Top-Pedo Evert Santegoed’ snel te hulp.

‘Pedo-BBC-presentator Hall’ in cel gearresteerd. Nederland 100% Elite-pedo-vrij.

Amsterdam-Noir – BREAKING: Dutch Elite- Pedo-Delegatie nu naar Rusland
Kiezer kotsen van de PvdA en VVD Pedo, roof en plunder elite-misdaden en vaagt ze weg bij de komende verkiezingen. Gelukkig maar: ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn ‘PvdA-Hoertjes’ gaan weer kapot.
Geen spatje bewijs tegen ‘Top justitie–Boss Pedo-Demmink’ volgens John van den Heuvel en Peter R. de Vries?
Alleen  de Volkskrant ‘VVD-Complot deskundige Lidy Nicolasen’ en de ‘AIVD–politie-informant Peter R. de Vries’ beweren al dan niet gedwongen of zwart betaald nog dat er in Nederland geen Complot is van hoge Haagse politieke Pedofielen.

De ‘VVD-Schandknapen Maffia’ Joris Demmink, Frank van Dalen, Onno Hoes, Jan Franssen en Ed Nijpels,etc. heeft lak aan het ‘Klootjevolk’. 
Jimmy Savile De voormalige BBC-Top BN-er en presentator Pedo Jimmy Savile heeft vermoedelijk veel meer arbeiders jongens en meisjes misbruikt dan tot nu toe is aangenomen. Uit een onderzoek naar het misbruik door de in 2011 overleden Top Pedo Savile zou blijken dat hij tot 1000  arbeiderskinders als slachtoffers heeft gemaakt. M.a.w. een BN’er kon dus ongestraft meer dan 1000 verschillende arbeiders kinderen straffeloos verkrachten en aanranden tijdens zijn leven. Hoe zit het dan in Nederland? De ‘Staats-NOS’ en de Pulp-Media Maffia in Nederland hebben in die 25 jaar in ieder geval nog nooit één Top Politici en/of BN’er ontmaskert als Pedofiel. Wellicht te verklaren dat net als bij de BBC veel Pedo’s zitten ( o.a. Rose Ed Nijpels)  bij deze media organisatie  in de Top.

Dat meldt de Britse zondagskrant The Observer. De BBC ging eerder uit van ruim 500  arbeiders en illegale jongens en meisjes die door Savile zouden zijn verkracht. The Observer baseert zich op een onderzoek van een commissie onderleiding van Janet Smith, een voormalige rechter van het hof van beroep. Smith maakt haar bevindingen vermoedelijk volgende maand openbaar.

„De aantallen zijn schokkend”, zei een bron bij het onderzoek tegen The Observer. „Vele honderden en mogelijk tot 1000 arbeiders en illegalen kinderen waren slachtoffer van Savile toen hij de publieke omroep vertegenwoordigde. Dan kan men op zijn vingers natellen dat het aantal slachoffers van de rest van deze elite pedofielen kliek in de honderden duizenden moet lopen.

BN-Pedo-Savile slaagde erin om onder de neus van de BBC weg te komen met de gruwelijkste misdaden en iedereen wist er van, maar deed of mee of vreesde voor zijn baan en hield zijn mond dicht.”
‘Serie Pedo Rapist Savile’ stierf op 84-jarige leeftijd, een jaar voordat de beschuldigingen aan zijn adres openbaar werden. Hij heeft zijn seksmisdrijven gepleegd in onder meer ziekenhuizen, scholen en BBC-studio’s.

Banana-Fraude-Nederland een grote Hoog geplaatsen ‘Royal- Pedo Doofpot’ sinds 1812.
Ook werden er Kinderfeestje georganiseerd door de ‘BN- en Politici Pedo Maffia in Engeland. Volgens de VVD Minister van Klasse justitie Ivo Opstelten en zijn rechterhand de Crimefighter ‘Volksonderdrukker Fred-Syfilis- Teeven’ zijn dergelijk feestjes nooit door zijn partijgenoten Ed Nijpels en Joris Demmink en ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ en de ‘ABN Draq Queen Gerrit Zalm’ aka de “Harde in zijn jurk” georganiseerd.
Gerrit Zalm

Nog schokkender is het dat in Nederland tot heden nog nooit een bekende BN’er en Top Politici en Bestuurder is aangehouden wegen Pedofilie en verkrachting en aanrandingen van arbeiderskinderen. Zijn er dan in tegenstelling tot Engeland in Nederland geen hoog geplaatste Pedofielen geweest de afgelopen kwart eeuw die zich aan arbeiderskinderen hebben vergrepen?
Dat is dus statistisch onmogelijk. Hoe zit het met al die Top BN’ers als bijv. Geer en Goor, Albert Verlinde, Evert Santegoed, Paul de Leeuw, etc.

En hoe zit het de hoog geplaatste politici en bestuurders als Onno Hoes, Frank van Dalen, Ed Nijpels, Joris Demmink, ‘Captain Gay Emile Eurlings’ en de hoofdstedelijke ‘VVD-Homo Maffia’,etc.?
Die zijn allemaal Rolodex onschuldig op bevel van de ‘Pedo-VVD-Top’ van justitie.

Tot Slot:
BBC legt uit waarom Elite Pedofielen als Joris Demmink en Ed Nijpels (Voorzitter AVROTROS)  uit de Heersende Klasse nooit zijn vervolgd in Banana-Fraude-Nederland. En als er niets veranderd nooit vervolgt zullen worden in Banana-Fraude Nederland