Privé Pedo Evert Santegoed
Elite Pedo’s in “Banana-Fraude-Nederland “worden nog steeds vertroetelt door Den Haag en in het bijzonder door de VVD-misdaadgroep. Waarom?

Lodewijk Asscher benoemt de Top VVD Pedo-Graaier ‘Rose Ed Nijpels’ tot Kroonlid. Waarom?

( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- In Showbizz-Vuilnis ‘Good Old- Pedo- Boy’s–Nederland’ en in de ‘VVD Joris Demmink Pedo- Elite’ kringen is vandaag weer een siddering  gegaan door de inval bij hun ShowBizz Pedo ‘gabber in crime’ Jimmy Saville ,Cliff Richard  Peter Righton.
‘Onno–Schandknapen- Hoes’ en ‘Rose Ed Nijpels’ en ‘Evert-Cocaïne- Santegoed’, etc. ontkennen een pedo te zijn en nooit drugs te hebben gebuikt.
Lodewijk Asscher en zijn Mutti Irene laten weten dat alle Top VVD-ers en President Miljardair Petro Poroshenko  (niemand wordt zonder Moorden Miljardair in Oekraïne  en Rusland) fatsoenlijke mensen zijn. Lodewijk: “Ed Nijpels is zelfs zo fatsoenlijk dat ik hem net verleden week tot Kroonlid heb benoemd. Trouwens dat al die Top VVD-ers fatsoenlijk zijn dat had ik ook al over mijn college Onno Hoes middels een Pers verklaring  samen met mijn regeringsleider, die geen Homo is Mark Rutte verklaard toen hij werd geschaakt tijdens diensttijd met een Schandknaapje.Wat zegt u? Dat ik de SER /Kroon tot een ‘Hang uw leuter in een kleuter Kroon-groep’ heb gemaakt met de benoeming van mijn Rose Edje?
En het ambt van Burgemeester tot een liederlijke schandknapen affaire op kosten van de domme (PvdA) belastingbetaler ( =Jan met de Pet) , die alleen maar goed is om dronken en snuivend op de ‘VVD- Gay-boot’ tijdens de ‘Gay-Rouw- Parade’ hossend in een leren speedo mee te varen heb gemaakt. Schaamt u ik ben een nette PvdA-er” .

Britain maakt ‘schoon- Showbizz-Pedo-schip’:‘Sir Dildo Cliff Richard’ van zijn jongens bed gelicht.Wanneer begint eindelijk de grote schoonmaak in Nederland?
Ed Nijpels GGDW
In 1970 adviseerde een pedoseksueel het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken over het jeugdzorgbeleid en de VVD- Pedo’s Frits Korthals Altes en Joris Demmink waren de baas van justitie en Ed Nijpels Minister (het krioelde van de Pedo’s in de Dutch regering), meldt de BBC. Peter Righton’werkte’ (=verkrachtte) destijds als expert op het gebied van kinderbescherming.Later werd hij veroordeeld voor kindermisbruik en sinds vorig jaar is de inmiddels overleden Righton de spil in een onderzoek naar een netwerk van Elite en‘Showbizz -Vuilnis pedoseksuelen’ in binnen en buitenland.In Nederland is tot heden niet een Elite VVD-Pedo en Showbizz -Vuilnis-Pedo veroordeeld wat feitelijk statistisch onmogelijk is.

‘Toyboy Onno Hoes dreigt met ‘schrijven’ (pedo) sexboek over Top-VVD Politici. Chantage?
Voordat Righton adviseur-verkrachter jeugdzorg van de regering werd, was hij leraar op een school. Hij werd daar weggestuurd nadat hij was betrapt op kindermisbruik. En werd verder niet vervolgd. Waarom?  Wat wist hij toen al van de Heersende (‘Royal-Prins Claus‘) Pedo Klasse in binnen en buitenland? Hij heeft later ook toegegeven dat hij ontelbare arbeiders (wezen) jongens heeft misbruikt en de politie hem straffeloos zijn gang liet gaan vergelijkbaar met het Amsterdamse Rolodex onderzoek.. ( Bron: Onderwereldblog :VVD Griezel Teeven, Vrakking, ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en Rolodex)

Arbeidersjongens Snoepwinkel voor Elite Pedo’s is nog steeds straffeloos in “Banana-Fraude-Nederland”.
Hij schreef in 1970 een rapport met adviezen die tot allerlei hervormingen leidde in Britse kindertehuizen. Righton ging langs bij kindertehuizen ‘Pedo-Wees-kinderen-Snoepwinkel’ om te kijken of zijn adviezen werden opgevolgd en hing gelijk zijn leuter in een kleuter.Daarbij sprak hij ook met individuele jongens, die hij volgens bronnen bij de BBC heeft misbruikt.

Top VVD bekent kleur en is voor Pedofilie.Nederland in de greep van de Showbizz homo top 50.
Halverwege de jaren 70 was Righton één van de oprichters van een organisatie die zich inzette voor seksuele relaties tussen kinderen en volwassenen, zoals Frits Korthals Altes van de VVD als Minister van Justitie zich inzette dat Pedo-leraren en andere Pedo’s seks mochten hebben met arbeiders kinderen van twaalf jaar. VVD-Minister Frits Korthals Altes en zijn Pedo Compaan ex Mister Ed Nijpels( tegenwoordig voorzitter van de TROSAVRO en Kroonnlid )) die al in 1985, net als de PNVD nu, voorstelde seks met Volks, weerloze jongeren vanaf twaalf jaar te legaliseren. Alleen als er sprake was van omkoping met geld of goederen, machtsmisbruik of misleiding zou er straf moeten volgen (kuch). Tegelijkertijd was Righton een invloedrijke Pedo-figuur op het terrein van jeugdzorg en kinderopvang. In 1992 kreeg hij een boete van 900 pond voor het bezit van kinderporno. Righton stierf in 2007.

Peter R. de Vries woest van zoveel Pedo-Leugens over zijn Melkkoeien Ed Nijpels en Jorris Demmink.

Uiteraard hebben wij als goed Volks-journalist, die al sinds 1980 wordt  bespioneerd door de AIVD van Ronald Plasterk om commentaar gevraagd aan de Joris Demmink en Ed Nijpels deskundige bij uitstek  ‘Bagger Peter R. de Vries’ en zijn ‘buikspeekpop Henk Bakker’.
Peter R. woest en hysterisch: “Er niks van waar. Het is allemaal bagger van die ‘Complot-Gekken’ als drs. Micha Kat. Wat zegt u heeft het ook in de Groene Amsterdammer gestaan?” ‘Hoerenloper Peter R’.: “Wat weet dat grachtengordel zooitje, die hebben nog nooit, zoals mijn Eva Jenik met mij aan één tafel gezeten, want dan pak ik ze gelijk aan met mijn zoon advocaat oplichter (domme) Royce die Groene Lafbekken”.