( van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Crisis voorbij, toch weer niet voorbij, wel voorbij, niet voorbij: Nog tien Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemjaren werkloosheid voor ‘Jan met de Pet’. Waanzinnige ‘Übermensch Dijsselbloem’: Bloedbad Wall Street is bewijs crisis voorbij.
Terwijl de premie stijgt, verdienen pensioen ‘Bestuurs-Gangsters’ als maar meer en worden de pensioenen gekort.(Bron: Groene Amsterdammer) En dan is de ‘Mocro Spion Arib‘ beledigd als men stelt dat NL geregeerd geplunderd wordt door ‘Fop-Parlementsleden Hachchi’, Nep-parlement, Fop-commissies en een Nep-Kamervoorzitter.

Asscher verdoezelt kritiek, Megafraude en armoede Amsterdam. 

De grote misdadige pensioenfondsen waarschuwen in hun ‘Mainstream Maffia-media’ dat kortingen van de pensioenen in de lucht hangen, omdat de ‘Jan met de Pet crisis’ voorbij is. In 2016 is een dergelijke ‘roof-ingreep’ nog niet nodig, maar de financiële positie van de fondsen is inmiddels zo onzeker dat Nederlands grootste pensioenuitkeerders, ABP en PFZW, de hand voor volgend jaar niet meer in het Vagevuur van de Geld-Vampiers durven te steken. Wel garanderen zij de gratis VIP reizen naar Davos en Bilderberg en de ‘Mega-Graai-uitkeringen’ van de Bestuurders en Directie Gangsters. Maar past u vooral op voor Poetin en het ‘Monster Holleeder(Video)’  Dictator Assad en de ‘Mocro Maffia’ waarschuwt Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’.

Het meeste geld zit vast bij de 62 Ultra-rijken gangsters. Door zelfmoord onder de gewone man is voor hun de crisis voorbij.
De kans dat we moeten gaan korten op de al lege portemonnee van ‘Jan met de Pet’ in 2017 wordt groter”, bralt Zakkenvuller Corien Kortmann-Kool (uitkering 580 duizend euro per jaar), voorzitter van het ambtenarenfonds ABP, Ard van der Steurdie net terug is uit Davos waar hij zeer goed geheim ‘overleg’ heeft gehad met Ultra Rijke ‘Queen Exotica Maxima’. ,,Wij begrijpen goed dat ouderen zich zorgen maken over de hoogte van hun pensioen en dat jongeren zich afvragen hoeveel pensioen er voor hen zal overblijven.” Zorgfonds PFZW heeft eenzelfde boodschap. Het gevaar van korten ligt er op de loer als de rente verder wegzakt en de beleggingen dit jaar niet genoeg rendement opleveren om één en ander te compenseren. Ook de grote metaalfondsen PME en PMT, waar eveneens veel Nederlanders zijn aangesloten, zijn somber. ,,Indexatie is de komende jaren echt niet te verwachten en een verlaging van de pensioenen komt door het uitblijven van het herstel dichterbij”, aldus PME-directeur Zakkenvuller Eric Uijen (uitkering tegen de miljoen euro per jaar). De voorzitter van PMT, Jan Berghuis (uitkering 890 duizend euro per jaar), vindt de situatie nog maar moeilijk aan zijn deelnemers uit te leggen, gezien het feit dat de Ratten in pak allemaal hun zakken lopen te vullen. Probleem is dat de fondsen te weinig rendement behalen op de aandelenmarkten en te hoge salarissen uitkeren aan de BoBo’s, terwijl hun verplichtingen door de lage rentestand flink in waarde zijn gestegen. Volgens de regels moeten ze daarom aan herstelplannen werken om echte financiële nood voor te zijn, ondanks dat ze nog altijd miljardenvermogens van de kaal geplukte Jan met de Pet beheren. Hoe een fonds ervoor staat, is te zien aan de hand van de zogeheten beleidsdekkingsgraad. Die zakte bij ABP in het vierde kwartaal van vorig jaar van 99,7 naar 98,7 procent. Bij PFZW verslechterde de graadmeter van 99 naar 97 procent. PME en PMT zitten inmiddels op respectievelijk 97,7 en 98,5 procent. Daarmee zitten ze onder het vereiste niveau. Van de grote Misdaad-fondsen staat alleen bpfBOUW er nog redelijk voor met een score van 110,9 procent.

‘Jolige Timmermans’ ( uitkering tegen de 4 (+duister) ton ):Vluchtelingen zijn Gelukzoekers en Testeronbommen.  Alleen Ultra Rijke vorsten als King Willem leven nog luxer dan de’ Graai-Eurocommissarissen’. (Bron:VOXeurop.eu)
Het geld is op! Het is crisis! Feitelijk is het een droom om een functie als eurocommissaris te bekleden: een luxe leventje met Jean Claude Juncker Frans Timmermansprivéchauffeur, persoonlijke adviseurs als de minnares van Samsom Top Call girl Saar van B. , woordvoerders en vele andere medewerkers en ook nog eens een meer dan ruim inkomen. Zodra de ambtstermijn in Brussel er eenmaal op zit, begint de luxe pas goed: dan lonken forse overbruggingstoelagen en paradijselijke pensioenaanspraken. De regelmatige roep om meer bezuinigingen in Europa, het appel om de pensioengerechtigde leeftijd op te trekken naar 70 jaar, voor Brussel gelden ze niet. Brussel zwemt in het geld, de subsidiekassen lopen over. Waarom zou men er dan geen gebruik van maken? Crisis? Voor de ‘Graai-Elite’ is er nooit een dag crisis geweest. In het vierde kwartaal presteerden de fondsen wel iets beter dan in het voorgaande kwartaal, maar bij lange na niet genoeg om het jaar goed te maken. De ‘Graai-sector’ heeft de hoop nu gevestigd op krachtiger aantrekken van de ‘pluk de arme kaal economie’, wat voor de fondsen extra rendement betekent. Maar de kans daarop is klein, want er gaan nu miljarden naar de ‘Vluchtelingen-Industrie’ van de VVD ‘Menshandelaar Dijkhoff’ en zijn gabber in crime ‘PvdA Monster Florijn’. De laatste keer dat een aanzienlijke groep fondsen de pensioenen moest verlagen was pas twee jaar geleden en toen was volgens ‘Don Corleone Rutte’ en zijn ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ ook al de crisis voorbij. De ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’ noemde dat bij zijn Outlet Buitenhof met liefde besturen  en waarschuwde gelijk maar voor de grote ‘Verdeler Wilders’ en toen was hij niet eens dronken.

Zie in het hierna volgden filmpje met wat ZZP gepensioneerde op de Albert cuypmarkt: