( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilders roept op tot ‘Verzetsfoto’s’ van politiemensen die zich Klaas Dijkhoffmisdragen als ‘Hooligans-Testeronbommen(Video)’ en ‘Internet-Stalkers’ op het internet te zetten.
De PvdA ‘Snake in Suit Plasterk’ heeft woest gereageerd op Wilders zijn oproep. En de in elkaar geslagen en op de politie ‘Schandpaal-Website’ geplaatste burgers gewaarschuwd met hun armoedige tengels van de Zakkenvullende Hoofdcommissarissen van politie af te blijven. Het plegen van een ‘Egyptische groep’s verkrachting’ kan men straffeloos doen in de EU en NL. Tot heden is van de meer dan 1000 aangiftes niet één dader aangehouden. Bovendien heeft de politie niet één foto van een dader op het internet gezet. Men zou bijna denken dat de ‘Egyptische Groep’s verkrachtingen’ in de EU van de mysterieuze Baardmannen een HOAX zijn.

‘Klanten’ van ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ plegen zelfmoord of vluchten terug naar de Hel. Waarom staat Dijkhoff niet op de Politie ‘Schandpaal-Website’?

Wat geen HOAX is als men protesteert tegen ‘AZC-Winstcentrums’ men dan de kans loopt om door de politie in elkaar geslagen te worden, overreden wordt door de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ en daarna op de ‘Politie-Schandpaal’ genageld Ard van der Steurals relschopper op het internet. En tot slot middels het onderdrukkende snelrecht veroordeeld. Is dat Klasse Justitie van de Heersende Klasse, c.q. de VVD-misdaadgroep? Waarom is bijv. die sadistische, laffe ‘Agent-Bodyguard’ van tegen de twee meter van Dijkhoff, die een weerloze vrouw de arm uit de kom heeft getrokken nog niet voor de rechter verschenen? Waarom is Dijkhoff die de vrouw overreed met zijn ‘Staats-Bolide’ nog niet voor gekomen? Sterker nog de verrotte parlementaire pers verkoos hem daarna zelfs tot politicus van het jaar. Terwijl de 54-jarige invalide Harry Verzijl zich van geen kwaad bewust is, werd hij dagenlang pontificaal op de onrechtmatige ‘Schandpaal-website’ van de corrupte politie gezet met toestemming van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ met foto afgebeeld als bejaarde relschopper van de Hooligans-politie-Azc-ongeregeldheden’ in Geldermalsen vorige maand.Verzijl was weliswaar aanwezig bij de demonstratie tegen een groot asielzoekers  ‘Azc-Winst-centrum’ in het Betuwse dorp, maar heeft helemaal niet aan de rellen meegedaan. De beste man op leeftijd liep noodgedwongen met een handgemaakte stok om zijn evenwicht te bewaren en dit hulpmiddel is vermoedelijk door de politie gezien als wapen(kuch).,,Toen de hekken ineens open werden gebroken en de ME als een waanzinnige Hooligansgroep wild met knuppels op ons insloeg, heb ik mijn stok voor mijn hoofd gehouden als een soort schild”, vertelt Verzijl. ,,Het was puur zelfverdediging en ik dacht dat ze mij gingen dood slaan . Ik had geen kwaad in de zin en was doodsbang.Het leek wel of ik in Syrië was.”

Politie schendt straffeloos de privacywetgeving en het portretrecht.
Wanneer gaat het Nep-parlement vragen stellen aan de verantwoordelijke Minister Van der Steur over het wan Eichmann Samsomen misdadige gedragingen van zijn politie in deze? Afgelopen woensdag kwam zoon Mark erachter dat zijn vader als een relschopper op internet werd afgebeeld, waarmee zijn privacy en portretrecht is geschonden. M.a.w. de politie maakt zich schuldig aan een onrechtmatige daad en is dus schadeplichtig en daarnaast maakt de politie zich schuldig aan smaad en laster waarop een gevangenisstraf staat van twee jaren. Dat was wel even slikken ja”, reageert hij. Hij vervolgt: ,,Bizar om te zien. Hij is daar helemaal de man niet voor. Het is een ontzettend zachtaardige vent.”

Smaad, laster en belediging op internet door Politie is strafbaar.
Verzijl blijft angstig en realiseert zich ook dat hij in een klein dorp woont waar nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt. ,,Je wordt al snel met de nek aangekeken. ‘Leuke man is die Verzijl’. De mensen om mij heen weten wel dat ik dit nooit zou doen, maar van anderen krijg je een stempel en dus nooit meer een normale baan. De politie weet ook hoe het zit, dus is openbaar excuus en schadevergoeding op z’n plaats.”De vijftiger zonder strafblad en invalide ging direct met zijn verhaal naar politie, maar duidelijkheid kreeg hij niet. ,,Ik dacht dat ik zou worden verhoord, maar ik kreeg nauwelijks de kans om het uit te leggen en werd zo de straat op gesmeten. Ik hoefde alleen mijn persoonsgegevens achter te laten,die ze natuurlijk al hadden. Nu moet ik maar afwachten. Zijn foto is inmiddels van de onrechtmatige en strafwaardige ‘Schandpaal-website’ gehaald,waarmee  de politie feitelijk al schuld heeft bekend. Volgens de criminele politie is er één persoon niet langer verdacht, maar Verzijl heeft geen idee of hij dat is, want de politie heeft niet het fatsoen om hem nader informeren . ,,Ach, ik weet hoe het zit in het corrupte Nederland met klasse Justitie. Wij zijn maar ‘Klootjesvolk’ zonder enig recht. Laat een ander het tegendeel maar bewijzen. Kijkt u maar naar bijv. die Top VVD-er en ex OM Boss Demmink, waarvan heel NL weet dat hij arbeiders kinderen en wezen heeft verkracht, die zit gewoon thuis van zijn riant pensioen te genieten. Daar gaat de politie niet op af, want dat mogen ze niet van Van der Steur en zijn PvdA-hoertjes. En dan moet ik in die ‘GOED- Mensen Volkskrant’ lezen dat die PvdA smeerpoets Samsom die arme sloebers direct wil deporteren naar Turkije als zij halfdood op het strand in Griekenland aan spoelen. Of die andere PvdA ‘Graaier Timmermans’ die alle Vluchtelingen voor Gelukzoekers uitscheldt. Laat de politie die Samsom en Timmermans in elkaar slaan en daarna als onmensen op het internet zetten”.