( van onze I Amsterdam Star-reporter Steve Brown)

free a girlAMSTERDAM-NOIR- (video)-Van 2-6 juni staan er hokjes van 1 bij 2 meter staan bij het “Restaurant Vondelpark 3” in het Vondelpark. Naast het restaurant zit ook de AVROTROS gevestigd en daar is de Top-VVD-er ‘Graai- en Naai Rose Pedo Ed Nijpels’ de Voorzitter van. Ed Nijpels is ook een liefhebber van deze Kippenhokken in binnen en buitenland, maar dan met jonge jongens. Tja,mensen de waarheid voor een goed verstaander is soms dichterbij huis dan India. Deze hokjes staan symbool voor bordeelhokjes (Bio-kippenhokken), waar jonge meisjes worden vast gehouden en gedwongen zich te prostitueren. Meer info: Free a Girl uit de handen van de (Pedo)-Monsters’.Waarom Ed Nijpels, Bert Koenders en Jorris Demmink en al die andere Dutch Elite Pedofielen niet in de Top Crime- 100 van crimesite ‘Cry-Site’ staat en in de cel zitten leest u hier.

Cage girls of Bombay. Caged until ‘broken’:life for Mumbai’s prostitutes (video).Daar horen wij de Westerse Machthebbers nooit over met een ‘Poetin-boycotje’. 
Pedo DukeNu komt onze ‘I Amsterdam-Noir’ Star Reporter ing Steve Brown al sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw in India. Hij beschrijft zijn  ‘Happy Family- avonturen’ in India in zijn boeken “ Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek” en “Steve Brown in Gangsta’s Paradise”. Brown was vooral in het begin geschokt van de openlijke corruptie van de (plaatselijke ) Elite in vereniging met de Westerse Elite. Maar het meest geschrokken was Brown van de (kind) slaven pedo-prostitutie handel , die ook open en bloot plaatst vond  en vindt in  voorheen genaamd Bombay en nu Mumbai. Hij verbaasde zich dat deze onbeschrijfelijke walgelijke criminele plaatsen van dood en verdriet met o.a. ‘Kind seks-verkrachtingen’ met meisjes vanaf zes jaar zo jaar in jaar uit door gaat met klanten als de Monsters ‘Pedo- Joris Demmink’ en  ‘Prince Andrew Pedo Duke of York’ en de horde van Prinsen en Sjeiks van Saoedi Arabië, etc.. Allemaal goede vrienden van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De mensonterende omstandigheden van deze kinderen en vrouwen maakt de omstandigheden van de ‘ISIS-Bruiden’ tot het Paradise van Allah. Daar horen wij de PvdA Ministers ‘Eunuch Koenders’ en ‘Hysterica Ploumen’ nooit over. Ook horen wij daar nooit de Dutch AIVD over. Ze kijken wel uit, want men kan moeilijk rapporteren je eigen bazen. Onze ‘Complot-Brothers’ zijn er namelijk heilig van overtuigd dat Koenders ook een liefhebber is van Kippenhokken met jonge jongens om er nog maar eentje te noemen uit de ‘Pedo-Eliet kringen’, die daar al 30 jaar lang straffeloos mee wegkomt.

M.a.w sinds Brown in de jaren ’80 deze onbeschrijfelijke, ziek makende ellende heeft waar genomen In Bombay is er 30 jaar later nog steeds niets veranderd.RaRa, hoe kan dat?

ingezonden bericht naar aanleiding van dit artikel (zie voor meer info: “Dubieuze Stichting ‘Free a Girl’ Verre Van Transparant”)

free a child antwoord