( van onze VVD Klasse-Justitie redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is nou werkelijk waar alles Nep in “Banana-Fraude-Boudewijn PoelmanNederland”? Maffia Boss John de Mol ook voor de rechter wegens oplichting ‘SBS-Tokkie-loterij’.
Zo hebben wij een Nep-Parlement, Nep-Parlementsleden, Nep-socialisten (PvdA-hoertjes ) Nep-politieke partij ( VVD is misdaadgroep) Nep-Kinderombudsman, Nep Media en een Nep-Tweede Kamervoorzitter en om alles toe te dekken de Fop-commissies. Maar nu blijkt dat het Nederlandse Volk al decennia lang ook nog  wordt opgelicht met de ‘Nep&Fop-Staatsloterij’ van de Russische Maffia met als Katvanger ‘Roof-Ridder van Oranje Poelmann’. De mannen ‘Loterij-Gangsters’ van de droomfabriek Postcode Loterij(Boek van Ineke Houtwijk) . Het ‘Horror-verhaal’ achter het success de Oplichting en Zakkenvullen met als lokker de BN-ers van het ranzige ‘VVD-Oplichters-type’ “Geer en Goor” van de op één haar na failliete ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘Koning Showbizz-Vuilnis Joop van den Ende’.

RICO or Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act.
Queen Shell King Joopvan denEndeAlle Rat in pak Hoofd-Oplichters die hier in dit artikel worden genoemd zijn door het verrotte ‘Ultra-Rijke Koningshuis’ verheven in de (roof) Ridder van Oranje. In US zouden deze gewetenloze Maffioso‘s als Poelmann en Sauer al lang levenslang in de cel zitten middels de RICO law. ‘Loterij- Gangster Billionair Polemann’ was woest op Quote nadat hij ontmaskert is als een gewetenloze Zakkenvuller en Oplichter.

Alles waar Staat voor staat in NL verdient gezond wantrouwen van de Burger dus ook de ‘Nep&Fop-Staatsloterij’.
De  ‘Witwas-Stichting’ Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) is in 1992 opgericht en organiseert de huidige Staatsloterij. Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland, met een totale omzet van
€ 889,7 miljoen in 2009.De gepubliceerde prijzen zijn netto; het zijn de bedragen waar de kansspelbelasting al af is. Naast de kansspelbelasting draagt SENS minimaal 15 % van haar omzet af aan de Staat der Nederlanden.SENS heeft ongeveer 130 voor het merendeel corrupte medewerkers in dienst. De ‘Witwas-stichting ‘keerde in 2009 € 618,6 miljoen uit aan prijzengeld en droeg € 143,2 miljoen af aan het ministerie van Financiën voor de Rijken. De gezamenlijke winst van de Staatsloterij, Oudejaarsloterij en Dayzers, bedroeg hierna € 12,9 miljoen.

Russische Maffia Witwas BV Kerstboom van ‘Capo di tutti cape Poetin’ hangt boven de Droomfabriek. Duistere vergoedingen van ‘Maffia-loterijen’ aan Novamedia ten kosten van de spelers.
Op 21 januari 2006 kwam SENS in opspraak wegens criminele bedrijfsspionage in de jaren 2001 en 2002 bij de concurrent de Postcode Loterij. Hierbij werden door het accountantsbureau KPMG de stichtingen en BV’s rondom de Postcode Loterij doorgelicht. Daarnaast werden er particuliere rechercheurs ingezet om de gangenKidsRights en financiële handel en wandel van de directie van de Postcode Loterij na te gaan. Hierbij werden verboden verborgen video-opnamen( ‘Methode Misdaadgroep Peter R. de Vries‘) gemaakt van de topbestuurder Gangsters , waarbij de aandacht vooral uitging naar de Billionair Poelmann, één van de medeoprichters. De opdrachtgevers van deze bedrijfsspionage, waaronder oud-directeur Van Egerschot, werken inmiddels niet meer bij de Staatsloterij. ‘Loterij-Gangster Poelmann’ één van de vier oprichters Oplichters van de Nationale Postcode Loterij, sinds 1993 de grootste Zakkenvullen ‘goededoelenloterij’ van Nederland. Vijftig procent van de omzet van de Nationale Postcode Loterij komt ten goede aan ‘goededoelenorganisaties’, zoals die van de‘Kids-laundering’ Stichtingen van de Oplichters Peter R. de Vries en de net weggejaagde ‘Showbizz-Kinder Ombudsman Marc Dullaert’ en de ‘Maffia Familie Clinton’.Daarnaast wordt een aanzienlijk deel gestort in de zwarte verkiezing kas van de ‘VVD-misdaadgroep. Poelmann vormt als directievoorzitter samen met Ruud Esser en tot 2014 Frank Leeman (vervangen door Sigrid van Aken) de directie van Novamedia en de ‘Goede Doelen’ Loterijen. De Goede Doelen zijn voornamelijk de zakken vullen van de hier genoemde ‘Loterij-Gangsters’ en de Russische Maffia. De ‘Goede -Doelen- Oplichters’ werken ook nauw samen met de US ‘Maffia Familie Clinton’, waar recentelijk het D666 ‘Nep-Parlementslid Wassila Hachchi’  naar is overgelopen om aldaar de ‘Wachtgeld-Profiteur’ te gaan uithangen.Quote schat het witte vermogen van Poelmann in 2007 op 61 miljoen euro.

Beheerst ‘Capo di tutti cape Poetin’ de Staatsloterij en het NL Media imperium van Boudewijn en Sauer. De AIVD van Plasterk weet van niks. En ook de BBC  van ‘Elite-Gangster Cameron’ weet nu even van niks.
derk sauerPoelmann investeerde samen met ‘Rat Dirk Sauer’ een Katvanger van de Russische ‘Oligarch Maffiaboss Michail Prochorov’ ( goed voor meer dan 100 moorden) in Independent Media B.V. een ‘Witwas-uitgeverij’ in Rusland. In 1989 vertrekt Sauer naar Rusland waar hij samen met enkele zogenaamde Russische journalisten die later KGB-agenten bleken te zijn, de eerste glossy-magazine van de Sovjet-Unie startte. In 1992 richtte hij samen met Annemarie van Gaal en de Novamedia groep de uitgeverij ‘Independent Media’ op. In dat jaar begint hij met de uitgave van het dagblad the Moscow Times. Het ‘Witwas-bedrijf’ groeit in de volgende jaren hard, met name door bescherming van de KGB en het mogen uitgeven van Russische versies van Engelse internationale succestitels als de Playboy, de Cosmopolitan, de FHM en Men’s Health. In de jaren daarna groeit de uitgever onder ‘Katvanger-Sauer’ uit tot een internationaal multimedia KGB-‘Witwas-bedrijf’ en wordt het zelfs marktleider in Rusland. De AIVD van Plasterk weet nog steeds van niks.

Youp dreigt ‘Russische Witwascentrale-NRC’ te ontvluchten door bezetting ‘Nazi-Telegraaf’.

In 2005 verkoopt ‘Katvanger Sauer’ ‘zijn’ bedrijf aan de Finse uitgever Sanoma voor 142 miljoen. Op dat moment geeft ‘Independent Media’ van de KGB en Poetin drie kranten uit en meer dan dertig tijdschriften.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam en  hun ‘Ruisblad-Koudbloed’ broeinest van ‘Misdaadjournalistiek-drek’.

In april 2005 startte ‘Katvanger-Sauer’ in Amsterdam de nieuwe uitgeverij ‘Nieuw Amsterdam’ waar al gauw De Nieuwe Amsterdammerhet hele ‘Misdaadjournalistiek-drek’ kind aan huis is met hun leugen ruis en Moorden-uitlok boeken. In januari 2010 koopt’ Katvanger-Sauer’ voor ‘Oligarch Maffiaboss Michail Prokhorov ‘ samen met een duistere investeringsmaatschappij NRC Handelsblad en nrc.next van PCM Uitgevers voor Poetin. En de AIVD van Plasterk weet nog steeds van niks. Sterker nog al die Russische Maffia Katvangers als Sauer en Boudewijn worden door de Ultra Rijke ‘Queen-Shell- Beatrix’ en ‘Graai-King Willem’ in de Ridder van Oranje stand verheven. De ‘Nep-AIVD’ van ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ weet nog steeds van niks en dat is wel te begrijpen, want hij is te druk om zijn collega’s ‘Graai-politici’ te beschermen tegen de terechte Volkswoede.

Waarom wordt artikel 140 van het Wetboek van Strafrecht niet toegepast op de Loterij en Media-Maffia. Vraag het aan de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’.

‘Independent-(KGB)-Media’ werd in 2005 verkocht aan Sanoma Uitgevers. In 2005 stond Poelmann als oprichter oplichter en mede-eigenaar aan de wieg van uitgeverij Nieuw Amsterdam. In datzelfde jaar investeerde hij in Londen in het financiële dagblad City AM waarvan hij bestuursvoorzitter is van de corrupte Raad van Toezicht. In 2008 is de ‘Witwas-Stichting’ Novamedia Fundatie opgericht om de continuïteit te waarborgen van de zogenaamde Goede Doelen Loterijen en Novamedia. Stichting de Novamedia Fundatie is de grootste aandeelhouder. De aandelen van Novamedia Holding B.V. zijn op dit moment voor 81% verworven door de ‘Witwas-Stichting’ de Novamedia Fundatie. De overige 19% van de aandelen zijn in handen van de duistere Cella Media B.V., die deze 19% op termijn zal schenken aan Stichting de Novamedia Fundatie. Een ‘VVD Zuidas-constructie’ om  belasting te ontduiken. Ja, beste mensen in Nederland hebben de Ratten in pak altijd prijs!

De Stichting Loterijverlies heeft een kort geding aangespannen tegen de Staatsloterij van Poetin om een geëiste schadevergoeding te kunnen verhalen. De stichting heeft namens 193.000 deelnemers een claim van 300 miljoen euro neergelegd bij de ‘Rat in pak- Staatsloterij’.
De opgelichte deelnemers willen het geld dat ze tussen 2000 en 2008 aan loten hebben uitgegeven terughebben. De Staatsloterij heeft in de betreffende periode haar spelers misleid. De Maffia-loterij deed de winkansen veel hoger voorkomen dan ze werkelijk waren. Volgens een woordvoerder van de stichting is de gang naar de rechter onvermijdelijk geworden omdat het erop lijkt dat de staatsloterij “een constructie probeert op te tuigen om de claim niet te hoeven uitbetalen”. Door een fusie met de Lotto zou vermogen mogelijk kunnen worden weggezet op een voor de Stichting Loterijverlies onbereikbare plaats in Moskou.Het kort geding dient dinsdag in Den Haag.

Met de VVD-misdaadgroep altijd Prijs.
U vraagt zich wellicht af na het lezen van hetgeen hiervoor gesteld waarom dat ‘Loterij en Media-Gajes’ niet in de cel zit. Het antwoord is simpel. De Loterij en ‘Meda-Maffia-gangsters’ storten allemaal enorme bedragen in de zwarte Kas van de VVD-Misdaadgroep en beheersen de ‘Mainstream-Maffia-media’ voor een zeer groot deel. En kennelijk is dat een garantie dat men straffeloos ‘Jan met de Pet’ kan oplichten voor honderden miljoenen jaar in jaar uit in “Banana-Fraude-Nederland” Daarnaast, maar dat is Staats-Geheim gaat de Loterij-gangster en ‘Mega-Oplichter Poelmann’ veel privé op reis met ‘Queen Exotica Maxima’ voor de goede doelen (kuch). Uiteraard mag (domme) ‘Graai-King Willem’ dan niet mee, want dat zou de verhitte ‘goede doelen‘ hinderen. Boudewijn Poelmann en Dirk Sauer hebben vandaag ook een mooie  prijs gewonnen bij ons. Beide staan vanaf vandaag bij hun collega Ridders in Orde van Ornaje-Nassaude ‘Ratten in pak’ op het “Elite-Gangster Billboard”.