( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Ahmet Davutoğlu Mark RutteAMSTERDAM-NOIR- Open your Eyes. Hoe kan het dat ‘Maffiaboss Erdogan’ de Mensenhandel in Vluchtelingen vanaf de Turkse kust nog niet heeft gestopt? Heeft hij daar soms ook een aandeel in?
Bralde Rutte niet bij zijn  ‘NOS gesprek van de week’ dat hij in Davos NWO alles met de rechterhand van Erdogan Premier Ahmet Davutoglu had besproken en dat nu voor die 3 miljard subsidie alles onder controle is. Nigel Farage doet het werk van de Staats-NOS en wast Rutte zijn ‘VVD-oren’ over het EU-voorzitterschap(Video).

 Klanten van ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ plegen zelfmoord of vluchten terug naar de Hel. King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van alle tijden.

In de Egeïsche Zee heeft zich vrijdagmorgen opnieuw een vluchtelingendrama afgespeeld en dat is weer eens een reden dat wij voor een menswaardig bestaan Fred Teevenzijn voor alle mensen, wat het ‘Liberale’ systeem van de 62 Ultra-Rijken onmogelijk maakt. De 62 ‘Ultra Rijken-Gangsters’ waaronder veel Dictators  en Prinses Mabel vliegen First Class met champagne in de hand naar de EU regelrecht de duurste Villa en Paleizen wijken in. Na het kapseizen van twee Totenschiffen( Bron: B Traven) zijn zeker 43 arme sloebers om het leven gekomen die op weg waren naar de uitzichtloze Volksbuurten van de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’. ,,We vrezen dat het dodental nog zal stijgen”, zei een woordvoerder van de kustwacht anders dan Timmermans oprecht huilend voor de Griekse televisie.

Dutch King Willem terrorize Greek locals with Royal Luxurious SummerPalace. 

Nu zijn wij geen vriend van het ‘Ultra-Rijken Koningshuis’, maar wij respecteren Prinses Mabel die haar nek in dit verband heeft uitgestoken.
 Schermafbeelding 2016-01-22 om 18.33.55Men kan veel zegen over Prinses Mabel, maar zij besteed haar tijd anders dan haar collega Queen Maxima die haar tijd besteed aan het smijten met geld om luxe goederen aan te schaffen en als extreem dure Callgirl de wereld rond te vliegen zonder de King. De kustwacht ontdekte acht lichamen bij het eiland Farmakonisi, onder andere van zes kinderen en twee vrouwen. 41 mensen konden gered worden. Tientallen anderen worden nog vermist.Een paar mijl verderop bij het eiland Kalolimnos kapseisde een andere vluchtelingenboot. Daarbij zijn zeker 34 mensen verdronken, waaronder elf kinderen, meldde de staatstelevisie. Toen Rutte tijdens het ‘Gesprek Gelieg van de week’ bij de NOS op Prinses Mabel haar twitter werd gewezen reageerde hij op zijn gebruikelijke menselijke en diepzinnige VVD wijzen met te zeggen:”Ha,ha,ha ha…..haha… die Mabel toch,…ha,ha,ha.”Prinses Mabel is een oude kennis van ons, maar daar mag aan haar inzet voor de Verworpenen der aarde niets af doen. Dan laten wij maar buiten beschouwing dat het Zomer Paleis te Griekenland van haar Ultra-Rijke zwager ‘Graai-King Willem’ het hele jaar leeg staat en daar makkelijk een kleine 1000 Vluchtelingen kunnen worden opgevangen als een Vorst. Misschien had ze ook naar hem moeten twitteren.

Slowakije: met migranten komen ‘Saoedi-Arabië & IS-terroristen’ in Volksbuurten.
Er was ook weer bizar nieuws van het ‘Vluchtelingen-Industrie-front’ van ‘PvdA Monster Florijn’ en’ VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’.Tot heden is er niet één mysterieuze ‘Baardman’ van de ‘Egyptische groep ‘s verkrachtingen’ in de EU oppakt. Geen foto van de daders niks, helemaal niks. Maar als het gaat om de luidruchtig protesterende burgers tegen de ‘Winst COA-centrums’, die in de Mainstream media steevast ‘PVV-Tokkies’of KGB-agenten of Voetbal Hooligans worden genoemd blijkt de politie opeens over honderden foto’s te beschikken. RaRA  hoe kan dat?