AMSTERDAM-NOIR-REPORT- Aanleiding van de protestmars Niet alleen refugees“Vrouwen United Fight 4 Our Rights” waren de ‘Egyptische groepsverkrachtingen’ in Keulen en de EU. De mars die werd aangevoerd door de ‘Volks’ Prinses  Mabel eindigde voor het Stadhuis van PvdA Burgemeester van der Laan, die voor deze gelegenheid de Dak en thuislozen(Video) had laten verwijderen. Wat de ‘Testeronbommen’ sneer wel weer op de kaart heeft gezet is dat 4 op de tien vrouwen in Nederland al jaren seksueel worden lastig gevallen en gestalkt door ‘Testeronbommen’ en daar kwam geen ‘Baardman’ uit Syrië aan te pas.Meer vraag naar pepperspray, Burqa en inkomen in het Duitsland van Merkel. Rutte geef geen millimeter toe.

Rutte en zijn ‘vrouw’ Jetta Klijnsma uit de demonstratie verwijderd.

Aanvankelijk wilde Rutte en Klijnsma ook mee lopen met de demonstratie omdat Prinses Mabbel ook meeliep ,maar de werkloze vrouwen en de Bijstand moeders jaagde beide weg met peperspray’s onder de leuzen: “Weg Rutte&Klijnsma Slakers van Bijstandsmoeders, Weg uitbuiters van werkloze vrouw……”.

Vrouwen in de ICT? 63 % wordt lastig gevallen op het werk!
30 procent van de vrouwlijke Studenten wordt lastig gevallen door Hoogleraren.
Onthutsend: 1 op 2 vrouwen al seksueel lastiggevallen voor de Vluchtenlingenstroom.
Onthutsende cijfers van het Europese Bureau voor de Grondrechten, daaruit blijkt dat maar liefst 1 op de 2 vrouwen gedurende haar leven al eens seksueel wordt lastiggevallen. Ook in België gaan die cijfers op. Al is er volgens experts nog veel meer aan de hand: “Heel wat vrouwen schamen zich ook nog eens te diep om naar de politie te stappen, waardoor de cijfers in realiteit nog hoger liggen.

Dus die ‘PVV- verzetsspray’ had wel een paar jaar eerder uitgedeeld kunnen worden,niet dan?