( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Fraudeur-Steur’ gaat door met zijn Graai-Commissarissen reorganisatie Ard van der Steur‘Ruis-politie’.
De Nationale politie van de gewetenloze ‘VVD Graai-Commissarissen’ zet steeds vaker undercoverteams en ‘misdaadjournalisten’ in om onrust te veroorzaken in de Volks-onderwereld. De (politieke ‘Elite-Criminele Ratten in pak’ worden daarin tegen geen strobreed in de weg gelegd en dat is logisch wat dat zijn de bazen van de politie! Het gaat daarbij om corrupte politiemensen die zich voordoen als crimineel- wat niet zo moeilijk is wat ze zijn tenslotte criminelen- en verdachten of hun familie benaderen met verzonnen ‘Ruis-verhalen’.  De ‘Ruis-Politie’ en de VVD-justitie van ‘Fraudeur-Steur’ hopen dat ‘Volks-criminelen’ zo in paniek raken en dat zij dan overgaan tot moorden en fouten maken zodat ze kunnen worden gearresteerd. Ook het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ wordt daarbij ingezet om ruzies te veroorzaken met ‘Leugen-Ruis’ en moorden uit te lokken en valse bewijzen te fabricerend.
D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

Deze politie ‘Ruis-tactiek’ is overgewaaid uit Amerika het land van de Killer-Cops, waar undercoveragenten veel vaker desinformatie in het criminele milieu verspreiden en zelf veelal onschuldige donkere mensen vermoorden. De Heersende Klasse is tevreden over de misdadige Ruis aanpak jegens het gewone Volk van hun Nationale politie, die in politiejargon ’crimineel werken onder dekmantel’ wordt genoemd. De advocatuur is veel minder enthousiast. „De politie veroorzaakt bewust onrust met kwaadaardige leugens in het criminele milieu en lokt moorden uit”, zegt advocate Marielle van Essen, die in strafdossiers steeds vaker op controversiële infiltratieacties stuit. „De undercoveragenten verspreiden bewust levensgevaarlijk fabeltjes alsof zij ‘RTL Riool- Boulevard’ of de ‘Staat-NOS’ zijn. Er kunnen ruzies ontstaan of escaleren en dat is levensgevaarlijk. Deze werkwijze leidt ook makkelijk tot valse bekentenissen.” De VVD-Justitie onderleiding van o.a. de ‘Showbizz-OM Boss’ en Top VVD-er Herman Bolhaar plaatste al langere tijd met goedkeuring van voorheen Teeven en Van der Steur undercoveragenten als nepgevangenen in de bajes om medegedetineerden tot een(valse) bekentenis over te halen.

Het is een bekend feit dat vooral de geestelijk en fysiek zwakkere gedetineerde nog alleen opscheppen met misdaden die zij niet hebben gepleegd. De laatste tijd duiken steeds vaker verdergaande pogingen op om met behulp van politie-infiltranten en misdaadjournalisten misdrijven van de Volks-gangsters en complotters op te lossen uit te lokken. Of daar ook de Witwas- infiltraties van Teeven bijhoren en dat Peter R de Vries meineed pleegde voor zijn voormalig Boss Willem Holleeder blijft duister.

Brown al sinds 1994 met valse informatie in levens gevaar gebracht en door ‘Peter R. de Vries  Junkies’ zoals Ron Ostrowski uitgelokt.

Hoe het ook zij, het is een vaststaand feit dat ing Steve Brown al sinds 1994 het klassieke voorbeeld is van slachtoffer  van hetgeen hiervoor gesteld. Zo wordt Brown met name door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries(Video)’ systematisch aan de schandpaal genageld met geënsceneerde bewijzen, aldus het Gerechtshof te Amsterdam. Brown is tot vandaag de dag het mikpunt van bepaalde VVD-Justitie in vereniging met het ‘Misdaadjournalisten-drek’. Zo werden recentelijk weer de ‘Pedofiel-misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink’ en een verlopen ‘Politie- informant Willem de Moor’ ingezet met onware liederlijke levens bedreigen valse informatie tegen Brown.