( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Der Untergang van Aboutaleb met zijn lijfspreuk:Pecunia non olet Aboutaleb(‘Geld stinkt niet‘).
De PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb is compleet de weg kwijt sinds hij zich de Zonnekoning der werklozen,radelozen Rotterdammers en corrupte ambtenaren waant. Hij komt keer op keer met de meeste bizarre uitspraken als ‘Oprotten en sterven maar’ en roept Wilders in zomenavonden van de VPRO ter verantwoording. Nu zat die Bolle PvdA-er laatst al gratis te dineren met de Ambassadeur van Saoedi-Arabië, die op zijn ambassade maar liefst 21 slaven houdt en wij begrijpen nu waarom. Het ‘Wir haben es nicht gewusst bezoek’ van de ‘Moordlustige Burgemeester Aboutaleb’ aan de finacierders van IS Saoedi-Arabië’ staat ter discussie. (Mogelijk gaat zijn partijleider ‘Imam Samsom’ ook mee). Staat ter discussie? Hoe is het mogelijk dat arbeiders verrader Aboutaleb, die keer op keer er als de kippen bij is als de ‘Saoedi-IS strijders’ een aanslag hebben gepleegd de meest oorlogzuchtige taal uit krijst tegen de ‘Saoudische-IS strijders’ maar nu hun kont gaat likken. Weet Aboutaleb dan niet dat de Saoudisch o.a. het hoofd van Wilders hebben geëist?

Het koninkrijk wordt bestuurd door bendeleden van het Huis van Saoed, de koninklijke familie misdaadgroep van Saoedi-Arabië en daar voelt Aboutaleb zich als Zonnekoning kind aan huis.

De criminele koninklijke familie wordt geschat op zo’n 5000 bendeleden. De eerste koning van Saoedi-Arabië (Abdoel Aziz) had 45 zonen bij zijn vele vrouwen( en (kind sex-slaven), die op hun beurt ook weer vele kinderen en kleinkinderen kregen. Binnen de Saoedische misdaad-clan woedt achter de schermen een strijd om de macht. De huidige kroonprins Moekrin is de laatst overgebleven zoon naast de huidige koning. De benoeming van een zoon van de overleden Nayef als vice-kroonprins is dan ook een duidelijk politiek signaal van de huidige koning aan de tak van de recent overleden koning Abdoellah. Het moordadige Saoedische koningshuis is een absolute monarchie zo uit de Middeleeuwen en regeert dus zonder grondwet. Het koningshuis hoeft geen enkele verantwoording af te leggen aan het volk. Het binnenkomende oliegeld gaat rechtstreeks naar deze Saoedische familie. De verschillende Gangster-prinsen doen op grote schaal aan zelfverrijking, zijn corrupt en seriemoordenaars. Het koningshuis is met met name onder de indruk dat Aboutaleb verantwoordelijk is dat in Rotterdam de meeste kinderen van Nederland moeten overleven onder de armoede Leefbaar grens in de Bijstand.

Gaat Abouelb ook een onthoofding bijwonen namens (on)Leefbaar Rotterdam ,D66, CDA en ‘Maffia Boss Joe Biden’.
Het is opvallend te moeten constateren dat nu de Volkskrant en de Staats-NOS van de “GOED MENS” en de VPRO van de ‘Grachtengordel-Maffia’ geen enkel woord wijden dat Aboutaleb op bezoek gaat bij de Joe Biden Ahmed AboutalebMassamoordenaars van het Koningshuis van Saoedi-Arabië. Ook in de Tweede Kamer geen enkel vraag over dit walgelijk bezoek van Aboutaleb aan de grove mensenrechten schenders. En waar is de ‘Showbizz -Arbeider Hans Spekman’ als PvdA partijleider om Aboutaleb te verbieden als PvdA-er naar Saoedi-Arabië af te reizen en een onthoofding bij te wonen?

Grote willekeur doodvonnissen in Saudi-Arabië. (Bron: Amesty Internationaal)
Honderden mensen zijn na oneerlijke rechtszaken in Saudi-Arabië ter dood veroordeeld. Bijna de helft van de geëxecuteerden zijn buitenlanders. Daarnaast worden er minderjarigen en mensen met geestelijke beperkingen geëxecuteerd.Dat blijkt uit een verschenen Amnesty-rapport over de doodstraf in Saudi-Arabië. Killing in the Name of Justice: The Death Penalty in Saudi Arabia toont de schokkende willekeur waarmee de doodstraf wordt opgelegd. In veel gevallen hadden de verdachten geen toegang tot een advocaat, en werden ze veroordeeld op basis van ‘bekentenissen’ die na marteling of mishandeling waren verkregen.

De Rotterdamse corrupte vrienden van Saoedi-Arabië en IS zijn:
Het schaamteloze Rotterdamse college met zes wethouders: Burgemeester Aboutaleb, Joost Eerdmans, Maarten Struijvenberg en Ronald Schneider van Leefbaar Rotterdam, Pex Langenberg en Adriaan Visser van D66 ,Hugo de Jonge van het CDA. Gemeenteraadslid Leo de Kleijn (SP) vindt terecht dat de geplande reis “echt niet kan “, meldt RTV Rijnmond. Saoedi-Arabië financiert volgens De Kleijn heimelijk Islamitische Staat en is één van de grootse mensenrechten schenders en er worden minimaal iedere week zeven mensen onthoofd en dagelijks mensen gemarteld , dus is Aboutalebs reis ongewenst. Het raadslid vraagt een debat aan over de kwestie hoe de Rotterdamse Coalitie (On) Leefbare, CDA
(even niet Christelijk) en D66( Yuppies) hun Burgemeester naar de Saoudische Massamoordenaars stuurt.

Western countries undeterred by ‘death cult’ from the friends of King Willem Saudi Arabia.

Saoedi-Arabië is de grootste olieproducent ter wereld en daarom een belangrijke handelspartner van van het corrupte Rotterdamse Rat in pak gajes. Aboutaleb gaat donderdag naar het land in het Midden-Oosten voor een ‘werkbezoek’ van Koning Willemvier dagen. Hij verdedigde zich door te stellen ‘wat ben ik als Zonnekoning minder dan onze King Willem die ook om de haverklap op bezoek gaat bij zijn Collega King in Saoedi- Arabië’, ha,ha,ha,ha ? Aboutaleb weigerde commentaar te geven of hij ook een onthoofding gaat bijwonen. Wel liet hij nog weten zich te verheugen om op kosten van de Saoudische in een suit van Ritz Carlton Riyadh Hotel te verblijven( kosten 12000,- euro per dag) met uitzicht op het executie plein dat een Rotterdamse Zonnekoning waardig is, aldus de gevierde Held van de ‘GOED MENS’ media Aboutaleb. Joost Eerdmans is laaiend enthousiast dat Aboutaleb naar Saoudi Arabië gaat en heeft zijn Burgemeester uitdrukkelijk gevraagd dat als hij toevallig het geluk heeft wat onthoofdingen waarneemt daar veel foto’s van te nemen,want daar denkt hij veel van te kunnen leren voor het ‘oplossen’ van het  schreiende werkloosheid probleem in Rotterdam en de hongerde bijstand kinderen.

Tot slot:De PvdA can’t handle the Volks-truth.
De censuur viert trouwens ook al hoogtij dagen bij de PvdA en de Gemeente Rotterdam net als in de tijden van dr. Goebbels:

Twitter @rotterdam