( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze psychiatrische redactie )

AMSTERDAM-NOIR- ‘Labbenkakkers’ in opstand tegen de PvdA Zonnekoning van Rotterdam “Uncle Tom” Aboutaleb wegens onderdrukking en uitbuiting.
( Definitie Uncleaboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0 Tom:A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people)

Burgemeesters als “Uncle Tom” Aboutaleb aan de macht voor het Groot Kapitaal.
Bent u Imbeciel? Stem dan op de PvdA van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ en de aan hoogmoedswaanzin lijdende ‘Playboy Samsom’. ‘PvdA Stripheld Aboutaleb’: “De ‘Labbenkakkers-Onrendabelen’(Video) die mij beledigden met de waarheid mogen excuses sturen aan mij per mail of mijn schoenen kussen. Nu is het een feit dat Aboutaleb zelf ronduit onbeschoft is als “WeAreChangeRotterdam” mails stuurt inzake zijn misdadige onleefbare regime m.b.t. de werklozen. Die mails beantwoord hij als ‘PvdA GOED MENS’ nooit, maar goed je bent de ‘PvdA Zonnekoning’ van Rotterdam of niet. Voor de Geestenzieke PvdA van corrupte types als Plasterk, Jan Vos, Aboutaleb, Samsom, ‘Kapo-Klijnsma’ en Asscher is “WeAreChangeRotterdam”een ‘Vuile lucht klaploper’. Aboutaleb moet zich nu uitspreken tegen zijn corrupte Top-ambtenaren.

Maar laat Aboutaleb eerst maar eens zijn excuses aanbieden aan het Nederlandse Volk voor het dagelijks Graaien en frauderen van zijn collega politici en de Bestuur-gangsters en zijn corrupte ambtenaren de Ratten in pak.

‘Aboutaleb-Narcisme’ stond centraal bij Zomeravonden van de VPRO op kosten van de ‘Labbenkakkers’.
Het meest stuitende voorbeeld dat Top PvdA-ers lijden aan verstandsverbijstering en/of aan hoogmoedswaanzin en/of aan schizofrenie en/of Geestenziek zijn is de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb. Sinds hij de USA top Maffia Boss Joe Binden in de USA zijn reet mocht kussen is hij niet Joe Biden Ahmed Aboutalebmeer van deze wereld. Dat was al te zien aan zijn ronduit wereld vreemde narcistische optreden bij de eveneens narcisten presentator Wilfried de Jong in de wereld vreemde 100 gesubsidieerde VPRO Zomeravonden. De man liet daar zien dat hij  denkt dat hij een wereld leider is van het niveau Gandhi Hitler die geen tegenspraak duld, omdat hij onfeilbaar is. De Rotterdamse ‘Graai-Burgemeester Ahmed Aboutaleb’ hoopt dat mensen die hem meer dan terecht hebben ‘uitgescholden’ voor de op de uiterst onbeschofte en vernederende manier van aankondiging van de komst van een asielzoekerscentrum, hun excuses aan hem aanbieden.

Aboutaleb is een goedkope ‘PvdA dr. Goebbels demagoog’ die liegt en bedriegt.
In de hierna volgende “WeAreChangeRotterdam” documentaire zegt Aboutaleb ‘we luisteren graag naar wat u te zeggen heeft anders is inspraak een lege huls’, zie vanaf 7,02 minuten. En we weten nu dus als u wat zegt dat de Zonnekoning niet aanstaat,hij dan op hoge poten in de AD excuus eist.

‘Zonnekoning Aboutaleb’ klassiek geval van Projectie.
Afgelopen zaterdag bralt de Zonnekoning in het AD. ,,Ik zou het fijn vinden als mensen die mij hebben uitgescholden, mij een mailtje sturen of even langskomen en zeggen: “Beste Burgemeester van de wereld, sorry ik was boos en had het niet moeten doen, want u doet alles perfect, ook hoe u altijd “WeAreChangeRotterdam zo eerlijk en beleefd te woord staat. Maar als mensen dat niet doen, heb ik er ook vrede mee want zij krijgen toch dat asielzoekerscentrum door hun strot geduwd als Labbenkakkers.’’ Aboutaleb was niet verrast door de kritiek en gaat ervan uit dat de beledigingen waarheden een ,,moment van verstandsverbijstering waren”, bralt hij in de AD. ,,Ik begrijp het wel, maar heb er geen begrip voor.” Hier laat Aboutaleb zich in zijn Geesteszieke kaart kijken. Hij zegt dat de mensen lijden aan een verstandsverbijstering, omdat zij hem op hun wijzen de waarheid zeiden en daar zeggen de psychiaters in de projectie leer in het kort het volgden over:Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders. De klassieke opvatting en uitleg van projectie is dat het een afweermechanisme is tegen negatieve emoties. Projectie neemt nervositeit weg over zaken die wij in onszelf niet graag erkennen, en worden aan andere mensen toegeschreven. Dit gebeurt vaak onbewust zodat het ego niet met deze zaken hoeft om te gaan. Het Jungiaanse begrip schaduw hangt nauw samen met het begrip projectie. Deze gevoelens die wij niet erkennen noemen wij onze schaduw. Door een negatief en subjectief gevoel (schaduwzijde) te projecteren op een ander, verlegt iemand als het ware een innerlijk conflict en daarmee ook de oorzaak.Meneer Aboutaleb, mensen schelden niet zomaar, vaak schieten woorden tekort om dat er toch niet geluisterd wordt en voor een voldongen feit staat, wat zou u denken waar dat schelden uit voorkomt “pure machteloosheid, woede en niet gehoord worden” wij gewone Nederlanders worden leeggeplukt maar voor de ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ zijn er opeens miljarden en miljarden.

De ‘PvdA-Zonnekoning Aboutaleb’ heeft geen enkele democratische legitimiteit.Is hij in zijn verstandverbijstering vergeten.
Het functieprofiel van Burgemeester moet grondig worden aangepast.. Een Burgemeester heeft alleen tot taak: lintjes knippen en handje schudden van “belangrijke” personen als bijvoorbeeld zijn ‘Graai King Willem’ en de USA Elite Maffia Boss Joe Biden of de ‘Maffia Familie Clinton’. Wil een Burgemeester meer dan moet hij gekozen worden door een flinke meerderheid van die Gemeente. Dat zou uitwassen als Aboutaleb kunnen voorkomen, die in zijn Hoogmoed-waanzin nog bij officiële gelegenheden verkleed gaat als een ‘PvdA Strip Held der arme’! 

Tot slot:De PvdA can’t handle the Volks-truth.
De censuur viert trouwens ook al hoogtij dagen bij de PvdA en de Gemeente Rotterdam net als in de tijden van dr. Goebbels:
Twitter @rotterdam