( van onze Internationale Moordende Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Boven aan het Moord- lijstje van Saudi-Arabië ISIS voor onthoofding staat Geert Wilders.  Dabiq
King Salman bin Abdul-Aziz Al Sau en zijn ‘ISIS-Abattoir’ steunt VVD- vervolging Wilders in “Banana-Fraude-Nederland”. Daarnaast is de King Salman bin Abdul-Aziz Al Sau van Saudi-Arabië net als King Willem één van de grootse vrienden van Obama. De King is ook één van de grootste sponsors van het “ISIS-Abattoir “. Onthoofdingen, martelpraktijken, omkopingen van westerse bedrijven en politici als Halbe Z. en Harems ( gesloten bordelen met slaven) zijn in deze Arabische ‘Mini-Olie-staatje’ populairder bij de Heersers dan voetbal.

 

Waarom Qatar zo nodig de wereld kampioenschappen voetbal heeft gekocht van ‘FIFA Godfather Blatter’ is ons dan ook een volslagen raadsel.

De koning van Saudi-Arabië Salman bin Abdul-Aziz Al Sau is nou één van die Moordende  dictators, die de VVD Boef Halbe Z. graag als zijn vriend ziet. Zijlstra: Mijn vriendschap met de King Salman bin Abdul-Aziz Al Sau mag een hoofdje meer of minder kosten, ha,ha,ha”.

Rutte schept op tegen King Salman bin Abdul-Aziz Al Sau dat hij stiekem in achterkamertjes  met veel plezier het ‘ISIS-Abattoir-magazine DABIQ ‘ leest.
King Salman bin Abdul-Aziz Al Sau was één van de eregasten  bij het ‘Bilderberg Festival’. Zijn olie miljarden en onthoofdingen der Mark rutte Aka Sterf maar‘Kleine mondige Luiden’ waren een spannend onderwerp van gesprek tussen hem en zijn collega Royal ‘Beatrix-Shell’ en haar Hofnar Rutte. Ook de Penningmeester ‘PvdA Gluiperd Jeroen D’. van Beatrix was mee gesjouwd, maar die mocht niet bij het tête-à-tête ( met“head-to-head”) zijn met de King en zat zoals gewoonlijk weer in de bezemkas,  maar was al lang blij dat hij zijn hoofd mocht houden. Rutte schepte nog op tegenover de ‘King-onthoofding- Abdul-Aziz Al Sau’ dat zijn kabinet gesteund wordt door een geloof waanzinnige partij de SGP, die ook voor onthoofdingen zijn en die zelfs bereid is die persoonlijk uit te voeren. De King schrok wel even toen hij hoorde dat de SGP een ‘ongelovige hond partij’ was die het Christendom aanhangt en wilde die ook gelijk onthoofden.

In Saudi-Arabië is de honderdste onthoofding uitgevoerd. Een Syrische drugssmokkelaar en een moordenaar werden maandag geëxecuteerd in het islamitische koninkrijk, waardoor de grens van honderd werd gepasseerd, meldde het Saudische ‘Staats-persbureau’. Mogelijk gaat het hier in werkelijkheid om twee politieke tegenstanders van het regime. Het aantal van vorig jaar is inmiddels al ruim gepasseerd. Toen kregen 87 veroordeelde kruimel criminelen zonder geld of banden met het Koningshuis de doodstraf( = liquidatie).

VVD Minster Rosenthal aka “Groot Oor” eet gratis hapje met tafel vol Chinese massa moordenaars.
Volgens mensenrechtenorganisaties is niet duidelijk waarom het aantal ter dood veroordelingen ( =Moorden) dit jaar zo hoog uitvalt. In Saudi-Arabië geldt de middeleeuwse islamitische wetgeving sharia, waarin bijvoorbeeld moord, drugshandel en verkrachting allemaal tot roos china foodde doodstraf kunnen leiden van de kleine luiden. De Ultra-rijken kunnen vrijelijk moorden, verkrachten en in de drughandel zitten net als bij ISIS. Maar wat dat laatste betreft laten wij nou niet hypocriet zijn, want hetzelfde geldt ook in de USA en de EU. Ook daar kan de Elite o.a. vrijelijk (kinderen) verkrachten , moorden en in de drugshandel zitten, zolang men maar trouw lid is van de ‘Bilderberg crime groupe’ en/of G-7 Maffia.

proxySaudi-Arabië hoort bij de feestelijk Moord-top drie in de wereld als het gaat om doodstraffen voor de kleine luiden. Het land kwam volgens Amnesty International vorig jaar na China (Grootste organen handelaar ter wereld) en Iran, maar voor Irak en de Verenigde Staten. Pikant in dit verband en nooit vermeld door de Staat-NOS is dat de Top VVD Boef Rosenthal toen hij nog Graai Minister was van de VVD-Misdaadgroep een stel nieuwe oren cadeau heeft gekregen van ‘Chinese Mensen organen handel Maffia’.