( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aboutaleb vliegt de Zomeravonden rond als ‘PvdA-Stripheld’ aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0terwijl Rotterdam wordt leeg geplunderd door de Ratten in pak.
De ‘Onrendabelen-Labbekakkers’ook wel minachtend door de Elite Tokkie‘s genoemd in de Volksbuurten van Rotterdam pikken het niet meer en uiten hun Woede op azc-bijeenkomst. Bij een informatie ‘dr. Goebbels-Medeling’ bijeenkomst’ over de komst van een asielzoekerscentrum in Rotterdamse Volksbuurt Beverwaard liepen de gemoederen donderdagavond meer dan terecht flink op. De onderbetaalde politie moest meerdere keren ingrijpen om Aboutaleb zijn vol gevreten reet te redden. Na afloop voerde de politie charges uit tegen de Onrendabelen en moesten politiewagens het ontgelden.

Kwart Europeanen op armoedegrens kan de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes wat schelen.
De grootste factor van de anti-Vluchtelingen stemming in “Banana-Fraude-Nederland” is het feit dat 2, 5 miljoen burgers dagelijks  als Tokkie’s onder de armoedegrens moeten zien te overleven dankzij het het misdadige “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Dat is van alle tijden en wordt angstvallig door Mainstream Media verzwegen.

Pop Star Aboutaleb zwaar beledigd door Tokkie’s.Aboutaleb: Oprotten of Sterven maar Tokkie’s.
Nog niet zo lang geleden zat de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb als een soort ‘Pop Star der Grote Steden‘ te pochen dat de Steden als Rotterdam de toekomst hebben. Presentator Showmaster Albert Verlinde Wilfried de Jong van de Grachtegordel Maffia hoorde zijn onzinnige gebral als een gesubsidieerde VPRO groupie van Aboutaleb vol bewondering aan.

Nu wil het dat Rotterdam één van de corruptste ambtenaren apparaat heeft van Nederland en zijn arme inwoners behandelt mishandelt als Labbenkakkers met het onmenselijkste werklozen (on)leefbaar regime van Nederland. De protesten tegen de Vluchtelingen worden vooral Joe Biden Ahmed Aboutalebtoegeschreven aan de mensen uit de lagere klasse die volgens de Elite ten onrechte angst hebben voor de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’. De laagste klasse wordt nu al een decenia lang zwaar gekort op alles, inclusief hun eigen waarde. Op hun schamele inkomen, hun pensioen en uitkeringen, hun gezondheid,( Zorgmijders) etc. Dan worden ze in Nederland en in Rotterdam in bijzonder indien zij buiten hun schuld werkloos zijn vernederd tot op het bot met name in Rotterdam en te werk gesteld in onmenselijke en uitzichtlozen ‘Kapo Jetta Klijnsma Slaven werk-Kampen’. De Elite met types als Ronald Plasterk met zijn drie zwaar bewaakte Kapitale Villa’s woont daar in tegen al decennia lang in Villa Wijken of in ‘King Willem Paleizen’ met hekken er omheen en zware 24 uur 7 camera bewaking. Wat kan hun het schelen hoeveel armoedzaaiers er nog bij komen in de Volksbuurten. Die Volksbuurten als de Schilderswijk en de Bijlmer zijn wat hun betreft Derde Wereld en USA Getto wijken waar zij nog geen teen inzetten.

King Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE!”Premier Slowakije: Geen EU ‘Vluchtelingen quotum’ in mijn Volksbuurten. Jetta krijgt klappen.

De ‘Tokkie-tent’, waarin de bijeenkomst gehouden werd, was expres niet groot genoeg voor alle belangstellenden. Onder de mensen die buiten moesten blijven staan in de ijskoude regen, ontstond onrust en zij weigerden weg te gaan, aldus een woordvoerster van de politie.Toen de Kul-bijeenkomst bijna was afgelopen en de groep van ongeveer honderd mensen nog niet weg wilde, en een aantal mensen hun gezicht gingen bedekken tegen de regen en kou, heeft de mobiele eenheid charges uitgevoerd. Een klein clubje verplaatste zich naar een paar straten verderop, waar ze een tram blokkeerden en met stenen naar politieauto’s gooiden. Daarop is opnieuw een charge uitgevoerd er zijn drie mensen aangehouden. De verdachten zitten vast voor het vernielen van politieauto’s.

Rotterdamse Police Brutality 

Boze Rotterdammers Hans de Boer en Mark Rutteeisten van de ‘Graai-burgemeester Aboutaleb’ dat er een streep wordt gehaald door de komst van de opvang voor zeshonderd vluchtelingen en een menswaardig betstaan. Kort na aanvang van de bijeenkomst moest de burgemeester de bijeenkomst vijf minuten schorsen omdat het te onrustig werd in de zaal. ”Zo kunnen we met elkaar geen fatsoenlijk zomeravond gesprek voeren. Zo is de avond voor u en voor mij zinloos als u niet als een ‘PvdA-Mongool’ naar mij luister en doet wat ik wil”, bralde Aboutaleb zwaar beledigd nadat hij een paar keer werd onderbroken door mensen die leuzen riepen van spreek de waarheid en stop met je te zakkenvullen en pak eens je corrupte ambtenaren aan en stop met ons dagelijks te vernederen met je (on) ‘leefbaar Nazi-werklozen projecten’. Na de schorsing kregen meerdere tegenstanders de gelegenheid om hun bezwaren kenbaar te maken. ”Waarom is gekozen voor de Volksbuurt Beverwaard?” vroeg een inspreker zich af. “Er is hier al een taalachterstand. Kinderen hier op school zetten maakt het alleen maar erger. Zet ze in Kralingen”. Een ander maakt zich zorgen over ziektes die de asielzoekers de Bestuurs Ratten in pak mogelijk met zich meebrengen.

Positie Graaier Huges staat niet ter discussie bij Bürgermeister Aboutaleb. Voor hem is altijd plaats in de ‘Graai-Tent’ voor een fatsoenlijk gesprek!
Aboutaleb, zijn corrupte korpschef Paauw en een vertegenwoordigster van het COA probeerden de vragen zoveel mogelijk te beantwoorden met Kul opmerkingen, maar dat lukte volgens veel aanwezigen niet echt. De burgemeester besloot met de mededeling dat er met het COA afspraken zijn gemaakt dat het azc er voor vijf jaar zal komen en dat hij niets te maken heeft met de armoedige radeloze Tokkie’s. ”Wij hebben niets te vertellen” roept iemand in de zaal.  Uncle ‘Tom “Aboutaleb was ondertussen onder zware politie bewaking naar zijn zwaar bewaakte Burgemeester  Villa geraced en stak moedig onderweg nog wel even zijn middelvinger op tegen iedereen die op een Tokkie leek.