( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De aanslag in Parijs is een geschenk uit de ‘islam-hemel’ voor de Heersende Klasse in de Edith Schippers Jeanine Hennis-PlasschaertEU! Wat deden de in de liederlijke VVD Kringen als bekend staande ‘Hockey Holes’ Schippers en Hennis bij een  vriendschappelijke Kul voetbal wedstrijd?
Nu zagen wij direct na de ‘Saudische- IS’ aanslag te Parijs al lieden als ‘Moordlustige Media Geile Aboutaleb ‘en de G20 Misdaadgroep zwelgen in hun rol als grote Verlossers en Oplosser van al het Kwaad in de Wereld. Behalve natuurlijk het Kwaad dat zij zelf zijn. Geen duidelijkheid over terreurdreiging van de ‘Hannover-Show’, maar het angst effect is wel bereikt door de ‘EU Graai-Elite’. De Duitse minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Thomas de Maiziere wilde tijdens een  Propaganda persconferentie dinsdagavond niet zeggen wat precies de terreurdreiging was die leidde tot de afgelasting van de oefeninterland Duitsland -Nederland in Hannover. Nou, dat doen wij wel voor hem. De Maiziere wilde geen details geven in het belang van de binnenlandse veiligheid voor de Rijken. De Nedersaksische minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Pistorius sprak wel tegen dat er springstoffen zijn gevonden in of bij het stadion. Hij kon niet anders, want dat had sowieso uitgekomen. Pistorius spreekt hiermee tegen dat er in de buurt van het stadion een bomauto is gevonden, zoals eerder de Hysterische ‘Mainstream media maffia‘ massaal berichten, die eruit zag als een ambulance met de halve maan als logo er op en de sirene aan, die het geluid maakte van Allahoe akbar (الله أَكْبَر, Allāhu akbar) . M.a.w er was helemaal geen echte dreiging.

‘Snake Plasterk’ waarschuwt IS en werkloze arbeiders met hun tengels af te blijven van zijn ‘Graai- collega’s’.

Propaganda Minister De Maiziere erkende verder dat de afgelasting laat kwam, maar dat het niet mogelijk was om de oefeninterland eerder af te gelasten. Hij vroeg begrip hiervoor. De minister bralde verder dat Duitsers ondanks de terreurdreiging hun manier van leven “niet principieel veranderen en wij doorgaan de arme kaal te plukken op een manier waar de IS een puntje aan kan zuigen”. De Elite blijven feestvieren, al is daar “misschien een beetje moed” voor nodig. “Wij,‘Snake in Suits’ blijven elkaar ontmoeten bij grote evenementen, willen gratis naar het stadion en de kerstmarkten en hoerenhuizen, willen ‘Neonazi ( Pedo) volksfeesten’ vieren in onze tweede en derde vakantie villa’s. Dat zal zo blijven”, aldus de minister.

Veilig voor 50 miljoen EU burgers die onder de armoedegrens moeten overleven.
De politie blijft in de nacht van dinsdag op woensdag nog wel massaal aanwezig in Hannover. Minister Pistorius wil dat de mensen zich (vals) veilig voelen, terwijl zij dagelijks worden geterroriseerd door het ‘Bankiers-geweld ‘en de EU-Graai-Nazi’s. De inwoners van de hoofdstad van Nedersaksen wordt geadviseerd thuis  en dom te blijven.De corrupte Franse geheime dienst van de ‘Graai-Elite’ heeft  de eveneens corrupte Duitse autoriteiten gewaarschuwd om ook een Aanslag te melden, meldt de Duitse krant Bild op basis van goed ingevoerde omgekochte bronnen. De tip zou zo’n dertig uur voor aanvang van het duel zijn binnen gekomen. Het zou gaan om een Irakees die een masker droeg met het gezicht van Wilders en wild liep te zwaaien met de IS vlag die een aanslag wilde plegen. Ook de Nederlandse ministers VVD Gangsterinnen Schippers (Volksgezondheid, Welzijn & Sport voor de Rijken ) en Hennis (Defensie ICT-kassa voor de VVD-misdaadgroep) waren gratis in de HDI-Arena aanwezig.Op zich al ook merkwaardig wat zij daar waren bij een vriendschappelijke kul wedstrijd. Waren zij wellicht ook getipt dat er een media propaganda op handen was.  Waren zij misschien getipt door de MIVD. Zij zijn inmiddels op weg naar Nederland om daar weer hun dagelijkse misdaden tegen het Volk te plegen. “Het voelt als een nederlaag dat deze wedstrijd is afgelast”, laten de ministers Top’ VVD-bendeleden’ enthousiast weten aan hun Staats-NOS.

Huilende Frans Timmermans’ met “Uncle Tom”‘Aboutaleb en hun Partijleider ‘Imam Samsom’ ook in de straten van Hannover gesignaleerd in een heuse NL DAF.

Volgens de politie gold de dreiging voor heel Hannover en dan hadden zij het niet over het publiciteits-geile PvdA trio Timmermans, Aboutaleb en Samsons, die roekeloos rond scheurde in hun DAF met VVD vlaggetjes op het dak van Persconferentie naar Diederik SamsomPersconferentie, maar overal werden geweigerd door de Duisters. Het was zo gênant dat de NOS het niet uitzond. Uit voorzorg voor de PvdA-DAF waren tijdelijk alle metro- en buslijnen stil gelegd. Inmiddels rijdt alles weer nu de DAF door de Duitse politie in beslag is genomen. Ook is een concert in schaatsstadion de TUI Arena afgelast. Een verdacht pakketje verpakt in de kleuren van de IS vlag in een trein op het centraal station van Hannover zorgde ervoor dat de ‘Hauptbahnhof’ enige tijd gesloten was. Het pakketje is onschadelijk gemaakt meldt de Mainstream media. Volgens de federale politie gaat het “minstens” om een nepbom uit een feestwinkel , “als het niet meer is”. Dat wordt weer tegengesproken door de politie van Hannover. Die zegt op Facebook dat daarbij geen explosieve stoffen zijn gevonden en weigert te verklaren over  het feit dat zij de NL PvdA-DAF in beslag hebben genomen.