( van onze dr.Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte en Aboutaleb: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar! The “State Sponsors” of ISIS, Saudi Arabia, Qatar, Turkey: Why are they No Subject Joe Biden Ahmed Aboutalebto Sanctions? (bron Global Research)
Wie steunt allemaal direct of indirect ISIS? Zo gaat de EU bijv.  3 miljard euro ‘schenken’ aan de bodemloze Turkse corrupte put om de Vluchtelingen in Turkije te houden, melde Rutte trots bij zijn Staat-NOS. Dat Turkije ‘IS-Abattoir’ weer sponsort en de Koerden plat bombardeert is even niet bekend bij Aboulaleb en zijn partijleider ‘Imam-Samsom’ (kuch). Dus wie weet is de volgende IS-aanslag in de EU wel deels via  de EU middels hun schenking  van 3 miljard aan Turkije gefinancierd. Tja, dat is nou eenmaal GEO-politiek! Leve de ‘Graai- King Willem’!
Zoals wij reeds gisteren publiceerde dat de een zijn dood de ander zijn brood is wordt dat  vandaag al  door de schaamteloze en gewetenloze “Uncle Tom” Aboutaleb ( = A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) bevestigd. De grootse PvdA sensatie bak  Aboutaleb is er weer als de kippen bij om een graantje sensatie Media aandacht in de Mainstream media mee te pikken na de ‘Saoudische-IS’ aanslag in Parijs. Hij ziet zijn kans weer waar om die vreselijke aanslag in Parijs te misbruiken op zich voor de zoveelste keer te profileren als de grote ( valse) Verlosser en Oplosser van al het Kwaad in de Wereld.  Alsof  hij weer een ‘Strip Held der Arme Show’ maakt bij  zomeravonden van de VPRO. De PvdA-man kent werkelijk waar geen schaamte en remmingen als het aankomt op sensatie-publiciteit. Deze PvdA-man moet wel naast dat hij extreem corrupt is, ook compleet Geestesziek zijn om van deze tragedie in Parijs  misbruik te maken om te scoren in de Mainstream media. Wanneer grijpt eindelijk de Rotterdamse  GGZ in en halen zij Aboutaleb  uit de veiligheid voor de Rotterdamse burgers van de straat? Deze man hoort thuis in een Tbs-kliniek of gevangenis.

‘Vergeetachtige’ Aboutaleb vergelijkt Holocaust met IS en staat voor armoede in Rotterdam.

De corrupte Rotterdamse PvdA Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft Moorddadig Media Geil gereageerd op de aanslagen van het ‘Saudische IS’ Koning Willemin Parijs om de aandacht af te leiden van zijn extreem corrupte Stad en het feit dat zijn King Willem dikke mik is met het Saudische Koningshuis & IS ,,Ik ben geen militair strateeg, maar als corrupte bestuurder bral ik: het is tijd om die 40.000 tot 50.000 mensen die zich hebben aangesloten bij IS weg te vagen.” Dat bralde hij  moordzuchtig tegen de Staat- NOS en de Telegraaf. 60 duizend Rotterdamse Burgers die werkloos zijn en dagelijks onder de armoede grens moeten overleven in een van Aboutaleb zijn ‘Kapo Jetta Klijnsma Slaven Kampen’ hopen al jaren dat nu juist Aboutaleb wordt weg gevaagd. Deze mensen worden dagelijks tot op het bot vernederd in ‘(on)-Leefbaar Rotterdam,de ‘Graai-Stad’ van “Banana-Fraude-Nederalnd”!

De aan verstandsverbijstering lijdende ‘Zonnekoning Aboutaleb’ eist excuus van ‘Labbenkakkers’.
Volgens Aboutaleb zijn leden van IS ‘voor sommige lieden elders in de wereld een symbool voor iets’. Pas als zij weg zijn, verdwijnt ook het probleem, aldus Aboutaleb. De ras Volksmenner vergeet even voor het gemak dat in de GEO politiek niets is wat het lijkt. Zo is het bepaald geen Staats geheim dat de IS hoogst waarschijnlijk bedacht is door Saoedi -Arabië, maar zeker voor 100 procent wordt gefinancierd en geleid door Saoedi -Arabië. Tel daar Mark rutte Aka Sterf maarnog eens bij op dat Saoedi -Arabië onderhand een Vazal Staat is van de VS- Elite . Over deze laatste feiten horen wij de de sensatie Aboutaleb niet.  Laat Aboutaleb eerst maar eens uitleggen waarom hij als een ras “Uncle Tom”  de reet kuste  van de  Elite’ Maffiose Joe Biden’, een van de grote spelers in de GEO politiek en ook een grote vriend van de King van Saoedi-Arabie&IS.  Nee, hij vindt dat de al top op het bot verguisde islamitische gemeenschap van zich moet laten horen. ,,Want deze gebeurtenissen keren zich in de eerste plaats tegen moslims in Europa. Moslims? Wij zouden eerder denken tegen Godsdienst waanzinnige, die zich laten misbruiken door de GEO politiek net als Aboutaleb, niet dan? Volgens mij moeten alle vredelievende moslims in Europa hier krachtig stelling tegen nemen” aldus Aboutaleb.

‘WarMongol John MacCain’ feliciteer Aboutaleb na zijn oproep om iedereen weg te vagen: You are a real PvdA member from the Atoombom.

Na de aanslag eerder dit jaar op de redactie van het satirische blad  stelde Aboutaleb dat moslims naar de buitenwereld toe heel duidelijk afstand moeten nemen van geweld. en geen woord moeten reppen over het feit dat door Aboutaleb zijn bazen 15000 kinderen dagelijks sterven van de honger ,,Als je niet van onze vrijheid houdt zoals in mijn Rotterdamse werkloze slavenkampen, rot dan maar op naar ISIS”, bralde de PvdA’er  Trol van de ‘Maffia Familie Joe Biden’ toe als een echte kleine dr. Goebbels over moslim radicalen.