( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR -NAVO heeft Twee Gezichten: Solidair met Turkije en Koerden.Dabiq
De ondercommandant Hoofdmoordenaar van een Turkmeense brigade in Syrië zegt trots dat zijn troepen de twee Russische piloten die dinsdag uit hun geraakte vliegtuig sprongen aan hun parachute hebben vermoord. Dat is een laffe oorlog ‘s misdaad gepleegd door ‘gematigde’ rebellen, die de NATO steunt. De Turkse autoriteiten houden echter vol dat het duo nog leeft en dat het corrupte Ankara eraan werkt de vrijlating van de twee te bewerkstelligen (kuch).

NAVO Partner EU Turkije jaagt vluchtelingen de zee op. Turkije perst visumvrij naar EU en miljarden af in ruil voor ‘betere’ opvang Syriërs.
Het Russische gevechtsvliegtuig Soechoj SU-24 werd dinsdagochtend neergehaald door een Turkse F-16.,Beide piloten werden dood geborgen. Onze ‘kameraden-moordenaars’ openden het vuur in de lucht en ze stierven in de lucht”, zei Oorlogsmisdadiger Alpaslan Celik in de buurt van het Syrische dorp Yamadi, terwijl hij naar eigen zeggen een stuk van de parachute triomfantelijk in zijn hand hield en riep leve Turkije. Leve de wapens die wij van de NATO krijgen.