( van onze dr. Gobbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte en Aboutaleb: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar! aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0
Nu berichtten wij reeds dat sinds de Parijse aanslag dat de spook ‘Saoudische-IS’ strijders met een baard van een meter overal in de buurt van corrupte ‘BN-politici’opduiken en dan weer verdwijnen in het niets. De 22-jarige Belg die donderdagavond werd misbruikt voor de “Grote Aboutaleb-Show” met als o.a. de act in allerijl een gratis diner verlaten, is stomverbaasd.

‘Onleefbaar Rotterdam’ van Aboutaleb is de corrupte Rat in pak stad van Nederland.
Aboutaleb als een ras PvdA-er houdt er van zich gratis op kosten van de Gemeente vol te vreten en te zuipen, terwijl 60 duizend Rotterdammers amper te eten hebben. Volgens advocaat mr. Stefan van Paridon van de verbijsterde Belg was zijn eerste reactie: ’Dat meen je niet. Heb ik die pech dat zij mij misbuiken voor hun Maak de ‘SBS-Tokkies’ Bang Show met als Stripheld der arme Aboutaleb? En waarom zijn de kinderen niet onmiddellijk weg gehaald bij Aboutaleb, zoals recentelijk wel is gedaan door Jeugdzorg bij de zwakbegaafde ‘Moordenaar-Misdaad-Journalist Martin K.’

 

In  het ‘angst-script’ stond dat de Belg uit Molenbeek kwam. G20- misdaadgroep’: Samen terrorisme helpen en bestrijden en financieren.

De Belg die volgens zijn raadsman uit Molenhoek en niet zoals eerder gemeld door de Mainstream media uit Molenbeek komt, was samen met twee landgenoten van 22 en 23 jaar naar Rotterdam getogen om hasj te kopen in een coffeeshop wat volkstrek legaal is. Hij parkeerde zijn wagen op de Westersingel in Rotterdam voor de gratis dienstwagen ‘Pooier Bolide’ van Aboutaleb, die op dat moment met de ambassadeur van Saoedi-Arabië en de Zuid-Hollandse commissaris van ‘Graai-King Willem’ en andere corrupte burgemeesters gratis op kosten van de gemeenschap zat te dineren tijdens een ‘werkbespreking’ over de belangen van ‘Beatrix-Shell’ in het Midden-Oosten. De vorige Grrai-gasten bleven gewoon achter door eten. Laten die willigt niet in het ‘Aboutaleb-script? Die vaart moet u stellen aan de AIVD van’ Snake Plasterk'(Video). toevallig ook weer een partij genoot van die Bolle Aboutaleb.

Vuurwapengevaarlijk stond in het script voor de angst propaganda.
De beveiliging van “Uncle Tom”Aboutaleb (“Uncle Tom” is A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) vertrouwde het niet omdat de inzittenden van de wagen als mogelijk vuurwapengevaarlijk te Joe Biden Ahmed Aboutalebboek stonden. De beveiliging van Aboutaleb kost de gemeenschap bijna 100 duizend euro per week en hij geniet er met volle teugels van. Bronnen rond de vol gevreten Aboutaleb laten ons weten dat sinds hij beveiligd wordt hij zich gedraagt als de Zonnekoning van Rotterdam.Volgens protocol het script moest de burgemeester uit voorzorg direct in veiligheid worden gebracht. ( kosten 18 duizend euro) De jongen mannen hadden de aantekening achter hun naam staan nadat zij afgelopen woensdag in Breda waren aangehouden, omdat zij daar wild geplast hadden tegen een paal. De wagen die van één van de jongens zijn vader is waarin zij zaten werd onderschept omdat zij al eerder in beeld waren met mogelijk kruimel drugsrunactiviteiten (eigen gebruik). In de witte Mercedes werd een gasdrukrevolver, die overigens in België wel legaal is, en wat hennep gevonden. Het drietal werd daarop met veel ‘Staats-NOS-bombarie ‘gearresteerd.

Arrestatieteam had niets zinnigs te doen. ‘Vergeetachtige’ Aboutaleb vergelijkt Holocaust met IS en staat voor armoede in Rotterdam.
Nadat die bolle Aboutaleb spectaculaire was geëvacueerd, kwam het arrestatieteam ter plaatse om de auto en omgeving uit te kammen(kosten 18 duizend euro). Al snel vonden zij de drie mannen in een nabijgelegen park die relax een jointje aan het roken waren en de eenden aan het voeren waren en geen baarden hadden. Het is ons niet bekend of dat ook hoorde bij het script. Volgens Van Paridon heeft zijn cliënt niets met terrorisme te maken, maar wil niet bevestigen noch ontkennen dat hij Diederik Samsomacteur is. Het is ons op dit moment niet bekend of de drie Belgen acteurs zijn. Hoewel hij de politie niet verwijt dat ze hebben opgetreden, verbaast hij zich wel ten zeerste dat de mannen ongestoord met de bolide naar Rotterdam konden rijden. Hij denkt dan ook dat hier sprake is van ‘angst- propaganda’ actie van de zijde van de ‘Moordlustige media geile Aboutaleb’.„Zij zijn bij de grensovergang bij Hazeldonk Nederland binnengekomen. En later reden ze over de Brienenoordbrug in Rotterdam. Ik begrijp niet waarom niet eerder is opgetreden. Dit was nogal een overspannen sensatie reactie”, aldus Van Paridon, die zich afvraagt of het hier gaat een domme toevalligheid dat de Belgische bestuurder zijn wagen voor die van Aboutaleb had neergezet. De drie mannen zijn vrijgelaten. ‘PvdA Acteur Aboutaleb’ was wel teleurgesteld dat deze ‘bedreiging’ aan zijn adres niet op CNN en FOX was uitgezonden. ‘Iman Samson’ en ‘USA Maffiaboss Joe Biden’ hebben wel direct Aboutaleb gebeld en gefeliciteerd met zijn geslaagde ‘ontsnapping’ aan de Baardmannen( acteurs?). Ook Samsom betreurde het dat het moedige optreden van Aboutaleb niet op CNN was uitgezonden.

Arbeit macht frei in het Rotterdam van Aboutaleb.

De uitgebuite en onderdrukte werkloze Rotterdammers zagen het allemaal met lege maag aan en gingen vroeg hun bed in omdat zij de volgende dag weer gedwongen moeten arbeiten in één van Aboutalebs ‘ Kapo Jetta Klinsma-Slaven-Werk-Kampen’.

Noot: Zoek het Verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz