( van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl de Mainstream Pulp-Media bol staat van de ‘Saoedische-IS’ strijders’ die overal opduiken en dan weer als spoken verdwijnen gaat de EU door u dagelijks kaal te plukken. Het zijn de hoogtij dagen voor Moordlustige media geile types als de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb, die dagelijks de arbeiders verraden. Dat is een facet van het financiële pluk de arme kaal Terrorisme volgens Max Keizer.

Denkt u in dit verband alleen al aan het feit dat een kwart van alle EU burgers onder de armoedegrens moeten overleven en daar komt geen ‘IS-strijder’ aan te pas.

Premier Tsipiras: “Mr. Geert Wilders heeft gelijk dat de EU een grote Elite roversbende is”( Video).

Een groep journalisten uit alle 28 EU-landen sleept het corrupte ‘Europese-Graai-maar-raak-Parlement’ voor de rechter. De zaak is aangespannen bij Europese Hof van Justitie omdat het parlement weigert inzage te geven in de manier waarop de 751 corrupte Europarlementariërs hun toelages besteden. Het Parlement beroept zich op zijn zwijgrecht en wijs er op dat zij niet hoeven mee te werken aan hun eigen veroordeling wegens fraude en witwassen middels declaraties. Ook vreest het Parlement dat uit hun declaratie gedrag hun liederlijke levensstijl van vijf sterren sterren restaurants en bezoeken aan sekshuizen openbaar wordt. Er wordt zelfs beweerd dat met inzicht in de declaraties hun cocaïne dealers bekend zullen worden onder de post ‘snuffel- onderzoeken’.

Corrupte oud-parlementariër EU ‘Rat in pak Ernst Strasser’ krijgt bij hoge uitzondering 3 jaar.
Toen wij de beroemdste beruchte  VVD EU Graaien ‘NeoNazi Van Baalen’ om commentaar wilde vragen voor het Parlement rende hij keihard naar zijn Mercedes en scheurde met piepende banden door rood,waarbij hij bijna een arme sloeber overreed.

Grens naar 70 jaar voor AOW, maar niemand haalt het of kan doorwerken behalve Beatrix en Wim Kok. Leden van het Europees Parlement krijgen behalve hun salaris van € 8.020,53 per maand ook toelages voor onder meer reiskosten, medewerkers en algemene Graai en Naai-onkosten. Vorig jaar werd inclusief salarissen 474 miljoen euro duister uitgegeven aan de parlementsleden, ruim een kwart van de begroting. Europarlementariërs hebben vanaf 63-jarige leeftijd recht op ouderdomspensioen. Het bedrag hiervoor is 3,5% van het salaris voor elk jaar dat ze lid zijn geweest van het Europees Parlement, met een maximum van 70% van het salaris. De rest van de EU Burgers moet werken tot zij er dood bij neervallen. De journalisten deden afgelopen zomer in eigen land wob-verzoeken om de bonnetjes en declaraties in te zien, maar ze kregen in september nul op het rekest. De beroepen op de Wet Openbaarheid Bestuur (wob) werden ten onrechte afgewezen vanwege privacybescherming en omdat het te veel werk met zich zou meebrengen loog de corrupte EU woordvoerder. Dat meldt de NOS, die de Nederlandse stem vertegenwoordigt in het project. Ironisch in dit verband is dat recentelijk een vergelijkbaar onderzoek van RTL naar Nederlandste corrupte ambtenaren ook de nodige journalisten tegen de lamp liepen. De journalisten vinden dat de vergoedingen openbaar moeten zijn. Het betreft het eerste Europa-brede project van journalisten op het terrein van openbaarheid van het corrupte EU bestuur.

Opvallend is het te moeten constateren dat bij de journalisten die deze verzoeken op grond WOB hebben gedaan naar de misdaden van de Europarlementariërs geen enkele misdaadjournalist bij zit. Maar goed weten die veel als het aankomt op de echte maatschappelijk schadelijke misdaden tegen het Nederlandse Volk. Die zijn te druk met de “Willem Holleeders” en de  “Mocro-Maffia”(Video) waar geen enkele Nederlandse burger ook maar een centje last van heeft.