( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

you-cant-handle-the-truth-1AMSTERDAM-NOIR- PvdA en het ‘SBS- OM-Amsterdam’ ontmaskert met georganiseerde censuur en boycot tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. ‘PvdA moet alternatief zoeken voor Playboy Samsom’ en komt met een zogenaamde charme -media offensief defensief van ‘PvdA-Ambassadeurs’ en dat is dus censuur en boycotten maar van de ‘Volks-waarheid’. ‘Top-Politburo bureau PvdA’ doet het zwaar in de corrupte broek voor Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en voert deze week een totaal censuur en boycot in tegen Volksnieuws uit Amsterdam.Ook is er kennelijk totale paniek uitgebroken onder  de zwaar gesubsidieerde ‘Grachtengordel   PvdA- propaganda-journalisten’ van Joop.nl door publicaties van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Zij en Gal en Gal hun cocaïne dealers vrezen voor hun inkomen.

Pvda truthDe PvdA ‘KGB-Politburo’  heeft kennelijk deze week intern geheim overleg gehad met o.a. het  Corrupte ‘SBS-OM-Amsterdam’ om Volksnieuws uit Amsterdam-Noir totaal te boycotten en te censureren. We lijken wel Rusland van Raspoetin Poetin. Nu constateerde wij deze week al dat het clubblad van de PvdA “Joop.nl “ Volksnieuws uit Amsterdam-Noir censureerde en boycotten. Maar nu blijkt dat ook de PvdA twitters van Amsterdam en de JS kennelijk en het OM-Amsterdam uit pure wanhoop dat hun wan en misdaden jegens de arbeiders aan de kaak worden gesteld door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir nu ook te boycotten. Het Nr- 1 hit -artikel op Facebook:“Diederik Samsom:”Onze Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel” was kennelijk gewoon te veel ‘Volkse-waarheid’ voor de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. Voor het Corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam lijkt ons het feit dat het artikel:”Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown” meer dan 8 x is geretweet en meer dan een miljoen keer gelezen is  in het Buitenland, alwaar o.a. de intens corrupte en criminele rol van het OM met hun ‘Politie-informant Peter R de Vries ‘ van de afgelopen 25 jaar wordt ontmaskerd de reden tot boycotten. De laffe PvdA en het OM-Amsterdam doen het dus kennelijk in de corrupte broek voor het Ware en Vrije Woord der “Verworpenen der aarde”. Het valt ons nog mee dat zij niet hun Kadaver-domme-leden hebben opgeroepen om massaal aangifte te gaan doe tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zoals het corrupte Trio ‘Playboy Diederik Samsom‘, ‘Showbizz- Arbeider Hans Spekman‘ en ‘Junkie heroïne verkrachter Rob Ouderkerk’  hebben gedaan tegen de Bruinhemden leider Geert Wilders.

De PvdA en OM-Amsterdam can’t handle the Volks-Truth.
OM Censuur
Kennelijk spant het Politburo van de PvdA stiekem samen met het Corrupte OM -Amsterdam, want die boycotten Volksnieuws ook al. Wij verzoeken al onze lezers dit artikel te twitteren bij @jspvda en de @pvda_amsterdam en @Joop_nl. en @OM_Amsterdam.