( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zomeravonden is verworden tot het gesubsidieerde RTL ‘Riool- Boulevard’ van de Joe Biden Ahmed Aboutaleb‘Grachtengordel-Maffia’ met als Presentator Showmaster Albert Verlinde Wilfried de Jong.
De Grote BN-er van de PvdA Aboutaleb was gisteren te gast bij  Riool ‘Showmaster Wilfried de Jong’. Burgemeester Aboutaleb in het gesubsidieerde zonnetje gezet in zomeravonden. In Zomeravonden geen enkele kritische vraag aan Aboutaleb waarom hij de kont heeft gekust van de USA ‘Elite- Maffia Boss Joe Biden’. Ook geen enkele vraag over het feit dat hij in Rotterdam een waar schrikbewind voert jegens de arbeiders ( zwarte of wit), die werkloos zijn en nu als Slaaf worden behandeld door de (on)-Leefbaar partij samen met zijn partijgenoot ‘Kapo Jetta K.’ aka de “Moestuin” Ook geen enkele vraag over het feit dat de VVD in Rotterdam eist dat iedereen inclusief de ouders van Aboutaleb Nederlands moet spreken en Aboutaleb het daar mee eens is. Ook geen enkel vraag over het feit dat zijn (PvdA)- Top ambtenaren corrupt tot op het bot zijn en hij daar nooit één woord over rept.

Zomergast Aboutaleb; Rotterdamse Zonnekoning negeert onafhankelijke journalisten

Burgemeester PvdA Stripheld “Uncle Tom” Aboutaleb van Rotterdam daagt PVV-leider Geert Wilders uit zijn plan voor ‘minder Marokkanen’ te ontvouwen.  De PvdA scherts ‘Stripheld der arme’ Aboutaleb heeft zijn plan al ontvouwd en dat is Oprotten kritische Rob Oudkerk Samosm, Spekmanmaatschappij bewuste Marokkanen. Dat was Wilfried de Jong even ontgaan (kuch), maar dat is hem vergeven. Ook wij weten dat hij als gesubsidieerd lid van de ‘Grachtengordel Maffia’ het leeuwendeel van zijn dagen doorbrengt met hoogdravende gesprekken ( brallen) hoe dom de niet gesubsidieerde Tokkie ‘s, die op Wilders stemmen wel niet zijn op terras witte wijn drinkend en cocaïne snuivend. Daarnaast hebben Spekman, Ouderkerk en Samson hun Marokkanen plannen ook al jaren geleden bekend gemaakt namens de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. Daar wilde Wilfried en Aboutaleb het niet over hebben, want dat zou een mooie zomeravond aan de Grachtengordel alleen maar verpesten. Aboutaleb deed zijn oproep zondagavond in zijn tv-programma Zomergasten dat een schande is voor het ooit diepzinnige en maatschappij kritische VPRO. Daarin ging hij naar eigen zeggen voor het eerst in op de omstreden uitspraak van Wilders (kuch). „Wilders heeft erbij gezegd dat hij dat gaat regelen. Dan heeft de” Straf de arme samenleving” van mijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” er recht op te weten hoe hij dat gaat doen”, aldus Aboutaleb in het ‘Showbizz-Vuilnis VPRO-programma’. „Ik wil van hem weten: wat is je plan? Wanneer ga je dat regelen. De samenleving heeft het recht dat plan te kennen.”Aboutaleb bralde in de uitzending lang te hebben gezwegen over de oproep van Wilders tot minder Marokkanen. Hij wilde geen aangifte doen, niet als burgemeester en evenmin als privépersoon of als PvdA “Uncle Tom”. Wilfried de Jong zat nu te gegiechelen net als Albert Verlinde altijd doet als er weer eens een verlopen BN-er bij hem aan de tafel leeg loopt.

Arbeiders en Marokkanen doodsbang voor Aboutaleb.

Hij verwijst echter naar zijn vader, die bang is dat hij “Banana-Fraude-Nederland” moet verlaten. Hij vertelde er niet bij dat zijn vader bang is voor zijn eigen zoon die een regelrechte PvdA “ Uncle Tom” is geworden van de Heersende-Graai-Klasse. „Dat doet hem waanzinnig veel pijn”, aldus de Rotterdamse Graai-burgemeester, die nu de beproefde ‘PvdA Timmermans Soapie’ er in gooide en huilend bralde dat zijn vader twee banen had om zijn kinderen te laten studeren. „ De werkelijkheid is dat zijn vader altijd in een uitkering heeft gelopen en nu alweer jaren in Marokko woont met uitkering. En gelijk heeft hij. Van hem moet er minder zijn, niet omdat hij iets verkeerd heeft gedaan, maar omdat hij tot een etnische groep behoort. Mijn ouders zijn bang. Dus ik wil van Wilders weten: wanneer gaat u ze terugsturen?“ Wilfried regardeerde gelijk met witte ‘Maxima-zakdoekjes’ aan Aboutaleb te geven Dat Aboutaleb altijd weigert de vragen van “WeareChangeRotterdam” te beantwoorden inzake zijn Schrikbewind jegens de arbeiders wilde Wilfried de Jong als ‘Riool-Showmaster der Grachtengordel’ niet aan denken, want dan nam hij het liefst gelijk een grote snuif cocaïne.

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.
Wilders deed zijn uitspraak van ‘minder Marokkanen’ op verkiezingscampagne in maart 2014. De ‘minder Marokkanen’-uitlatingen leidden tot 6400 aangiften van de opgehitste Tokkie ’s  ‘PvdA- Mongolen-aanhang’ tegen Wilders. Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ wil de politicus vervolgen voor het aanzetten tot haat en discriminatie, maar vooral omdat de PVV het beter in de pijlingen doet dat de VVD en de PvdA bij elkaar sinds de PVV op komt voor de arme bejaarden, ziekne en de kaalgeplukte arbeider.

Reactie.
In een reactie op Twitter (‘En in het vervolg beter opletten Aboutaleb. Want zo gaan we het doen’) verwijst Wilders naar een persconferentie op 30 maart 2014, waarvan de beelden op YouTube staan. Daarin pleit de politicus voor een beperking van de immigratie uit islamitische landen, het bevorderen van vrijwillige remigratie en het uitzetten van criminelen Ratten in pak, waarbij het Nederlandse paspoort wordt afgenomen. Hij besluit zijn tweet met de hashtag #minderminderminder. Het tenen kromend programma eindigde met  Wilfried vol in beeld die een traan weg pinkte.

Steven Brown: “Meer, meer, meer Marokkanen in Nederland !”.