( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Diederik Samsom LSDAMSTERDAM-NOIRLeegloop bij PvdA van Playboy Diederik Samsom.
Diederik Samsom, de man met de losse handjes wordt per dag een moeilijker verhaal om te verkopen aan de kaal geplukte arbeiders door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” in “Banana-Fraude-Nederland”.Daar doet het feit dat hij in de rondte spring in zijn ‘VVD-maat-snake-suit ‘als de succesvolste snelle jonge politicus van de heersende klasse van het jaar niets aan af. Zelfs zijn’ Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ schijnt de verlopen Playboy te hebben ingeruild voor de meest succeslvolle PvdA-er de huilebalk Fransje Timmermans nu deze de komende vijf jaren gaat graaien in de EU.

Lodewijk Asscher sluit slaven ‘VVD-toekomst’ niet uit voor arbeiders.
Alle niet compleet corrupte leden van ’ Snake in Suits-team Samsom’, waarmee de sociaaldemocraat in 2012 zijn grote verkiezingswinst behaalde met valse beloftes, zijn van het toneel verdwenen of stappen binnenkort op. Ook verkoos de PvdA-fractie deze week een ander Kamerlid in het fractiebestuur dan de door Samsom gewenste kandidaat. De door Samsom ingevoerde Kadaver discipline begint af te brokkelen

Mark Rutte neemt Diederik Samsom in de maling door moed in te spreken.
Bij de VVD-misdaadgroep wordt met groeiende zorg gekeken naar de gebeurtenissen bij de coalitiepartner hun PvdA-Hoertjes.Vooral de benoeming van het Kamerlid Khadija Arib in de fractietop, die daarmee het zittende lid Kuiken versloeg, wordt met argusogen gevolgd. In criminele liberale kring wordt gesproken van ’een motie van wantrouwen’ jegens Playboy Samsom. De uitgesproken Arib staat te boek als een criticus van de partijleider.

Frisse wind in de stinkende, rottende PvdA is een onmogelijke opgaven geworden door ‘Playboy Diederik Samson’ zijn corrupte ‘Calgrill-capriolen’.

PvdA-Kamerleden noemen de keuze voor Khadija Arib als het bewijs dat er een frisse wind moet gaan waaien in de PvdA-fractie. Gisteren verscheen een kritisch rapport van de Friese PvdA-afdeling, waarin onder meer werd opgeroepen tot bezinning op de landelijke partij graai-koers.Eén van de drie auteurs is PvdA-Kamerlid Jacques Monasch.

Naast gerommel en corruptie rond het fractiebestuur ziet Samsom zijn ‘Judas-vertrouwelingen’ één voor één afhaken. Na een eerder vertrek van twee politiek assistenten vertrekken nu ook zijn speechschrijver en zijn persoonlijk woordvoerder. Redenen voor het afscheid van de Ratten variëren van ’meer tijd voor het gezin’ tot ’een carrière buiten de PvdA-fractie’. De werkelijke reden is dat het gros zich letterlijk dood schaamt hoe Samsom zich laat misbuiken door de VVD-misdaadgroep en de arbeiders dagelijks gewetenloos verraad.

De ‘Judas-vertrekken’ volgen elkaar snel op. Politiek assistent Simon den Haak begon voor de zomer voor zichzelf als oplichter van arbeiders. Diens opvolger en speechschrijver Hayte de Jong werd drugsdealer en vertrekt naar Heineken. Vorig jaar was een derde vertrouweling, Lianne Raap, al overgestapt om voor Arbeiders en Joden verrader vicepremier Asscher te gaan werken. Zij komt volgens een   beroepsleugenaar-zegsman van de PvdA binnenkort weer terug. Not!

Het is niet bekend of Samsom de Ratten die nu het zinkende ‘PvdA -schip’ verlaten ook heeft bedreigd.