( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-   Führerin Angela Merkel’ kan leven met Grexit en de geroofde goebels 2013‘Nazi- Bloed miljarden’.
Führerin Angela Merkel‘ weigert het redelijke Griekse verzoek om ‘Nazi-herstelbetalingen’. De Griekse premier Tsipras had daar terecht om gevraagd. De Grieken hebben volgens Tsipras recht op een vergoeding voor de schade die de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog in Griekenland hebben aangericht en die is aanzienlijk. De ‘EU-loopjongen’ van Angela Merkel Fransje Timmermans is bij het horen van deze Griekse eis in huilen uitgebarsten en was zo van slag dat hij ‘s-avonds niet eens meer kon gaan uit eten in één van de vijf sterren restaurant op kosten van de EU in Brussel. “Nazi bloed- miljarden’ terug vorderen van onze Boss Merkel? Dat is toch niet ‘PvdA- Eerlijk delen’ ?” heeft Fransje snikkend en proestend uitbracht. De USA Top ‘Bankier-Gangster Alan Greenspan’ is bijna gestikt in zijn Big-Mac toen hij deze Griekse eis hoorde.

Koude Oorlog was warme Nazi -Miljarden in de pocket houden voor (Ex)- Nazi’s en’ USA- Elite’.
Zo wil Griekenland o.a. dat Duitsland alsnog een door de nazi’s afgedwongen lening uit 1942 terugbetaalt. 476 miljoen Reichsmark bedroeg de lening die de nazi’s in 1942 van Griekenland afdwongen. Daarmee werd de veldtocht van generaal Rommel in Noord-Afrika grotendeels gefinancierd, schrijft de Süddeutsche Zeitung vandaag. Duitsland heeft het Zwangskredit nooit terugbetaald. Griekenland wil het nu alsnog terug, “om het gat in de Griekse begroting te vullen en daar hebben ze volkomen gelijk in.

Hongerend de zomervakantie in de EU van ‘Führerin Angela Merkel’.
SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOEen definitieve regeling over de Duitse Nazi-herstelbetalingen werd op de schuldenconferentie in Londen in 1953, aan het begin van de Koude Oorlog, naar een later tijdstip verschoven door de USA-Elite. Dat kon pas worden geregeld met een definitief vredesverdrag bij een Duitse hereniging. Maar zo’n definitief vredesverdrag is er nooit meer gekomen. Daarvoor in de plaats werd in 1990 bij de Duitse eenwording het twee-plus-vier-verdrag gesloten, waarin het verenigde Duitsland zijn soevereiniteit terugkreeg en de geroofde Nazi-miljarden bleven waar zij waren. Maar daarin speelden de Nazi-herstelbetalingen geen rol meer afgedwongen door de USA-Elite, al dan niet met de ex Nazi’s, die hun diensten hadden verricht tegen de Russen in de Koude Oorlog.  Daar kwam nog bij dat een groot deel van die periode in Griekenland het zogenaamde ‘Kolonels- regime’ was neergezet door de CIA en die vond alles goed van de USA beslisten.  Op 21 april 1967 grijpt een klein groepje legerofficieren de macht in Griekenland. Ze verklaren dat ze hun geliefde vaderland niet alleen van het communisme, maar ook van ‘decadente westerse invloeden’ willen bevrijden. Tegelijkertijd is het ‘kolonelsregime’ volledig afhankelijk van westerse militaire en financiële steun. Al vrij snel na de ‘Revolutie van 21 april 1967’ was kolonel Georgios Papadopoulos naar voren getreden als sterke man van het nieuwe regime. De komende jaren zou hij onder meer de titels president, premier, minister van Buitenlandse Zaken, Defensie, Onderwijs en Regeringsbeleid en regent aan zijn bescheiden militaire palmares toevoegen.
Deze ultraconservatieve operettedictator van het Peloponnesische platteland was zich terdege bewust van het feit dat zijn verdere carrièreverloop afhing van de goede wil van vooral de Amerikanen, de Britten en de Duitsers. Die prefereerden ten tijde van de Koude Oorlog een Griekse dictatuur boven een democratischer, en daardoor wellicht eigenzinniger Griekenland . Het lijkt bijna wel weer de huidige situatie met de Oekraine ‘Puppet-USA- regime’ en Rusland.

Zo rekende Duitsland extreem hoge kosten voor de bezetting van de landen die ze binnenvielen. De Duitse en Italiaanse troepen eisten bijvoorbeeld in 1941 zo’n 40 procent van de gehele Griekse economische productie op. Dat leidde tot “een dramatische hongerdood onder de armste Grieken”, aldus Spiegel Online. De bezetters manipuleerden daarnaast ook wisselkoersen, exporteerden inflatie naar de bezette gebieden door de invoering van speciaal geld voor Duitse soldaten en verplichtten de bezette landen tot leningen.

Brussel waarschuwt arme Grieken voor te hoge eisen zoals een menswaardig bestaan.
De kans op herstelbetalingen is nul, zei de Duitse criminele (ex-Nazi?) minister van Economische Zaken en vice-bondskanselier Sigmar Gabriel. Volgens Gabriel is na de hereniging van West- en Oost-Duitsland in 1990 een streep onder de oorlog gezet. Volgens Tsipras zijn de herstelbetalingen een ‘historische plicht’. De Griekse premier schat dat zijn land nog zo’n 162 miljard euro tegoed heeft van Duitsland.

Jeroen Dijsselbloem: Ich habe es nicht gewusst en dat wil ik graag zo houden met het oog op mijn ‘graai–carrière’.
Griekenland is geen uitzondering, aldus Spiegel Online. De nieuwssite haalt het standaardwerk ‘Hitlers Volksstaat’ van de historicus Götz Aly aan: medio 1944 had Duitsland door gedwongen leningen bij alleen al Frankrijk, België en Denemarken een schuld van 14 miljard Reichsmark. Daarom kan Griekenland, als het naar de rechter stapt om duidelijkheid te krijgen over een eventuele terugbetaling van het Zwangskredit, op “heftige tegenstand van de Bondsregering” rekenen, schrijft Stern. “Een precedent kan Duitsland duur komen te staan.”

Afijn, waar is de PvdA Minister van Financiën voor de Rijken en EU Voorzitter van de commissie Financiën ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ nu om deze rechtvaardige eis te ondersteunen van de Grieken?