( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De IMF en de EU blijft de gewone Griek keihard anaal verkrachten Jeroen Dijsselbloemals een gedwongen Volkshoer zonder keuze en Jeroen Dijsselbloem vindt het allemaal prima.
De VVD -EU woordvoerder ‘Fraudeur en Witwasser Mark Verheijen’ eist elke cent voor de Misdaadbanken  terug van de gewone reeds kaal geplukte Grieken. De Elite van Europa en Grieken nog mijlenver uit elkaar over de terug betaling van de geroofde Nazi –Miljarden en een menswaardig bestaan overeenkomstig  de Rechten van de mens voor de Griekenen en alle inwoners van de EU. Is dat niet een redelijk verzoek van de Grieken?

Jeroen Dijsselbloem een schandvlek voor de Internationale arbeiders beweging en de Verworpenen der aarde.  ( Verboden geschrifte ;Les damnés de la terre)
De beladen extra Maffia- Eurogroep-vergadering onder leiding van de Arbeider verrader ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ met Griekenland heeft vannacht helemaal niets opgeleverd. Maandag is het daarom opnieuw D-day voor de Grieken en de ‘EU Graai en Naai Elite’. Ondertussen plegen de gewone Gieken dagelijks zelfmoord uit pure wanhoop en uitzichtloosheid.

Grieken weigeren nog langer de ‘Maffia-wurg afpersingen’.
Uiteindelijk lag er toch weer een Wurg de gewone Griek- Maffia-voorstel waarbij de Grieken een verlenging van de huidige noodsteun voor de EU en USA Misdaadbanken zouden moeten accepteren. Het is namelijk een feit dat alle zogenaamde noodsteun direct door gesluisd wordt naar allerlei grote Misdaadbanken in de EU en de USA. De Grieken zelf ziet er letterlijk geen cent van.
Dat bleek na consultatie met Athene toch een brug te ver en een gezamenlijke verklaring kwam er niet.

Gieken gaan zelf Euro’s drukken.
SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMODe Grieken kwamen zelf met verklaring dat zij walgde dat met name een zogenaamde partij van de arbeiders Minister van Holland Jeroen Dijsselbloem de (werkloze) arbeiders in Griekenland verraadt en voor de Misdaadbank wolven laat gooien.
Zonder geld gaat dat niet gebeuren dreigen de Grieken. Wij gaan zelf Euro’s drukken net als de USA ‘Super Bankier-Gangster Alan Greenspan’ al jaar in jaar uit doet.
Over twee weken zitten de Grieken toch zonder geld als het aan de bloeddorstige EU-Elite ligt. En volgens de slaafse 18 overige Euroministers loopjongens van Führerin Angela Merkel kan er alleen nieuw geld komen als de Grieken de bijbehorende Maffia-voorwaarden accepteren.
Eurogroup-graai-voorzitter ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ erkende dat het ondanks een uitgebreide eenzijdige discussie niet was gelukt nader tot elkaar te komen en verdere stappen af te spreken om tot een oplossing van het conflict tussen Griekenland en de Maffia -Elite van Europa te komen. Dijsselbloem : “ Dan moeten de gewone Grieken maar aan het Gas blijven net als in Nederland. Jammer genoeg konden we daar geen besluiten over nemen. En dat nagenoeg de gewone Grieken nu al bijna vijf jaar geen menswaardig bestaan hebben is nou eenmaal het gevolg van het ‘Kapitalistische fascistisch  VVD- systeem’ dat ik steun als arbeiders verrader “, aldus de Nederlande minister die pijnlijk met lege handen stond, maar wel met uitpuilende zakken met bloed-poen. En aangaf dat komende maandag tijdens een nieuwe Brusselse vergadering verder zal worden gepraat en vooral zijn eigen ‘graai- toekomst ‘goed in het oog heeft gehouden.

Oplossing voor de Misdaadbanken en de Graai en Naai Elite de Ultra-rijken Bandits
Dijsselbloem had daarbij ook graag de komende vier dagen gebruikt om samen met de Grieken op de achtergrond aan de contouren van een compromis te werken, maar zelfs op dat punt werden de eurozone-ministers het niet eens. ,,Helaas is zelfs dat niet gelukt en liggen de discussies tot maandag stil en zullen we het dus dan weer op moeten pakken”, aldus de schaamteloze en gewetenloze Dijsselbloem. De tijd om een oplossing te vinden begint ondertussen wel te dringen. De euro misdaadgroep houdt vast aan het bestaande steunprogramma voor Griekenland  Misdaadbanken en hun miljarden bonussen  en wil een technische verlenging ervan zodat er meer tijd is voor onderhandelingen. De Grieken willen echter perse van dat wurg-programma af en dreigen nu dus zelfs Euro’s te gaan drukken. Volgens de nieuwe Griekse regering hebben de bezuinigingseisen van dat programma voor veel economische en sociale ellende gezorgd, die nog erger is dan de Nazi bezetting van Griekenland.Wel eisen de Grieken een brugafspraak. Daarbij ziet Griekenland af van het laatste deel van de noodlening die het nog tegoed had, circa € 7 miljard. Wel claimt Griekenland de Maffia- winst die de Europese Centrale Misdaad Bank op Griekse staatsobligaties (€ 1,9 miljard) heeft gemaakt vorig jaar en wil het voor € 8 miljard extra aan kortlopende leningen kunnen uitgeven.

Brugafspraak.
Christine LagardeDe Griekse regering zal in het eigen parlement geen steun krijgen als het gehouden wordt aan het lopende programma van eurozone en met de IMF van types als de Anaal Volkse-hoeren verkrachtende Dominique Strauss-Kahn en  de Mega dief Nutcase Elite Gangsterin Christine Lagarde. Daarom zoeken Dijsselbloem en Varoufakis, volgens ingewijden, of er een tussenweg te vinden is waarbij de eurogroep kan claimen dat programma is verlengd en de Grieken dat er een nieuwe brugafspraak is gemaakt.

Beide partijen liggen daarbij echter nog steeds mijlenver uit elkaar, zo blijkt uit het feit dat de komende dagen niet verder onderhandeld wordt en alles wordt gezet op een opnieuw cruciale bijeenkomst van de corrupte Europese ministers van Financien voor de Rijken aanstaande maandag.
Niet uitgesloten is echter dat tijdens vandaag startende EU-top van regeringsleiders toch voorzichtig gepoogd gaat worden de nieuwe Griekse premier Tsipras richting een compromis te bewegen. Indien een dergelijk compromis er komt zal dit de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ waarschijnlijk opnieuw geld kosten, waarmee premier Rutte en zijn Frauderende EU woordvoerder Mark Verheijen een lastige confrontatie met een zeer kritische Tweede Kamer wacht, die hij lachend als een gek met de gebruikelijke ‘Valse –nichten- leugens’ zal beantwoorden: “Ik heb geen betaal homo relatie, vergelijkbaar met Dominique Strauss-Kahn, of Onno Hoes en Loek Hermans, etc. , hahahah .”