( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Brussel waarschuwt arme Grieken voor te hoge eisen zoals een imagesmenswaardig bestaan.
Voormalig voorzitter‘Elite-Gangster Alan Greenspan’ van de Amerikaanse Federal Reserve ‘Geld-drukpers’ denkt dat Griekenland uiteindelijk uit de eurozone zal stappen of worden gegooid. Kijk onze USA Banken “Four Horseman”(Video) en de EU- Elite hebben Griekenland volledig kaal geplukt op een wijze, die zelfs de Nazi’ in de Tweede Wereld Oorlog niet hebben gedaan in Griekenland. Dat bralde hij zondag in een interview met de Britse publieke Staats -propaganda-omroep BBC. 

Oorzaak crisis: Allerrijksten-Gangsters in 2016 nog  rijker dan de rest’. Niemand gearresteerd.

Greenspan, die van 1987 tot 2006 de hoogste Godfather was van de Amerikaanse koepel van centrale misdaadbanken, ziet geen andere oplossing die voordelig is voor Griekenland ‘Ultra-rijken bandits’ of voor de overige eurolanden‘Elite-EU-Gangsters’. „Het is een kwestie van tijd voordat iedereen inziet dat uit elkaar gaan de beste strategie is voor de Ultra-Rijken ”, bralde hij.

‘Griekenland is geen hond.
De Grieken kozen bij de parlementsverkiezingen eind januari een andere politieke koers, namelijk die van menswaardigheid. De nieuwe regering wil opnieuw onderhandelen over de voorwaarden voor het Europese steunprogramma waarmee het land de afgelopen jaren financieel op de been heeft gehouden, om zijn schulden aan de Internationale Roof-ridders af te betalen Dat heeft tot spanningen geleid met de overige eurolanden  EU- Elite.