( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ de (werkloze) arbeiders, arme PvdAbejaarde en zieke heeft verraadden door een zee te gaan met de VVD-Misdaadgroep en “het Liegen Bedrieg Kabinet” in zadel hielp roepen wij iedereen op, die bij zijn volle verstand is niet op de PvdA te stemmen. Henk Kamp viert de overwinning met ‘VVD-Glitter Kip Gerard Joling.’ Partij van de Arbeider Verraders verraden nu elkaar.

Nu volgt de PvdA Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op de PvdA:
Als de PvdA geen verzet biedt tegen het gasbesluit van de VVD- Minister-Gangster van Economische- pluk de arme kaal- zaken Kamp, zal voorzitter Peter Redeker van de PvdA in het Groningse Ten Boer adviseren om tijdens de komende Statenverkiezingen geen PvdA te stemmen. Dat zei Redeker op Twitter.
iet stemmen pvda
Verzetsgroep Radeloze arbeiders kondigen nieuwe acties tegen ‘Gas Maffia- NAM’.

Het ‘loosers PvdA- team’ met leider Diederik Samsom, Lodewijk  Asscher, Hans Spekman, Jeroen Dijsselbloem,Jetta Klijnsma, en Jetta Bussenmaker zijn allemaal bij het horen van deze oproep van hun niet corrupte partijgenoot Peter Dekker om geen PvdA meer te stemmen van de zenuwen in huilen uit gebarsten. Martin Klein was één van de weinige die niet in huilen was uitgebarsten. Maar goed wat verwacht men ook van iemand, die nog geen spier vertrekt als zijn eigen hoog bejaarde demente moeder in één van zijn Verzorghuizen arme Bejaarde- Kampen iedere dag de pis langs de benen loopt. Hoe het ook mag aflopen het ‘Loosers PvdA-team’ heeft na de Staten verkiezing zo goed als zeker nog maar een zetel over en dan zou om maar voor de verandering een keer in wielrenners termen te blijven dat hele PvdA- team al lang en breed in de bezemwagen hebben gezeten.

Opmerking: Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!