( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Ton Heerts: het grote afschuiven van de ‘Ratten in pak’ is Mark Verheijenbegonnen.
Regeringspartij VVD jaagt werknemers “de loopgraven in” en “zet de gedachte van het polderoverleg en zijn huilende PvdA-hoertjes (video)  overboord”. Dat zegt voorzitter Maurice Limmen van vakcentrale CNV in NRC Handelsblad. De VVD-misdaadgroep en de (VVD)-‘Afschuif- werkgevers’ in Nederland doen volgens Limmen een “fundamentele aanval” op de afspraken over een fatsoenlijke arbeidsmarkt en de mensen rechten. De voorzitter van het doorgaans gematigde Christelijk Nationaal Vakverbond (350.000 leden) zegt dat hij zich in de polder soms “de laatste gentleman op een Zuid-Afrikaans voetbaltoernooi” voelt.

Vestigingsklimaat op z’n best met negentiende-eeuwse Dagloners.In ‘Narco-Nederland’ loopt de klassenstrijd via de fiscus en die is al lang verloren door de arbeiders.
Ard van der SteurLimmen reageert op een opiniestuk ‘Ordinaire VVD reclame’  stukje in Trouw vorige week, waarin de VVD- fraude-declaratie Kamerleden Anne Mulder en Mark Verheijen brallen dat de “starre” cao-afspraken tussen vakbonden en werkgevers een moderne, flexibele Slaven-arbeidsmarkt in de weg staan. De schaamteloze en gewetenloze Mulder en Verheijen brallen dat nog maar één op de zes werkenden lid is van een vakbond, omdat de meester arbeiders geen geld meer hebben voor het lidmaatschap of inmiddels als  radeloze werkloze zijn opgeborgen in één van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ Werkkampen. Cao’s dienen volgens het corrupte VVD-duo niet het algemeen belang, maar vooral die van vakbondsleden. Bedrijven zouden grote risico’s lopen door cao-brede loonstijgingen en ziekte of arbeidsongeschiktheid van mondig personeel. Wij willen weer terug naar de tijd dat als een baas langs komt de arbeider weer zijn pet afneemt en zijn (hongerde) kinderen (Video UNICEF)  aanbiedt voor seksueel  ge-(mis)-bruik .

Volgens Limmen redeneren corrupte VVD- politici als Mulder en Verheijen zo:“Er is maar één weg: dat we met zijn allen teruggaan naar het putje, naar de tijd van de negentiende-eeuwse dagloners. Dan is ons vestigingsklimaat fantastisch en winnen we misschien de concurrentiestrijd met Bangladesh.”

Franse Toestanden liggen op de loer. Lodewijk Asscher sluit slaven ‘VVD-toekomst’ niet uit voor arbeiders.
De CNV-voorzitter waarschuwt de VVD-misdaadgroep en werknemersvereniging VNO-NCW voor “Franse toestanden” in “Banana-Fraude-Nederland”, ofwel snellere en grotere acties en stakingen: “In Nederland voeren we weinig actie en daar zijn we trots op. In de lijstjes over ons vestigingsklimaat voor bedrijven wordt dat altijd als een van de belangrijkste punten genoemd. Dan denk ik: ‘Ja, VNO-NCW en VVD: realiseer je wel dat we dat alleen overeind houden als er aan beide kanten het vertrouwen is dat je er samen uit wilt komen.’” CNV Dienstenbond staat maandagochtend tegenover V&D in de rechtbank wegens het loonoffer van 6 procent dat het warenhuis vraagt van zijn werknemers. Nadat V&D begin deze week werd gered van een faillissement heeft het warenhuis niet meer onderhandeld met het CNV, volgens de Dienstenbond. V&D wil hier desgevraagd niet op reageren.