Weg met de corrupte monarchie van 110 miljoen uitkering per jaar en zijn giechelende, liegende VVD-Hofnar Mark Rutte.

Spaans regime zet Europese trend en komt met ‘Red Koning Juan Carlos’- wet (wet ‘ad personam’ ) en King Willem vertoont ‘SS-executie-trekje’ van zijn Opa ‘Nazi -Prins Pooier Bernard’.

( van onze Internationale Royal Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-NoirVakantie “Kroonprins Nooit Genoeg” kost 250,000,- euro per jaar in Griekenland en de plaatselijke Griekse bevolking krijgt 0,00.
Voor het Romeinse Keizerachtige vakantie project is een Villa aangeschaft van (wit) 2.5 miljoen ( hoeveel zwart?) met de bijkomende kosten als omkopen van drie Griekse Ministers, bewaking, personeel, reiskosten, etc. komt het hele Terror-project de Nederlandse Staat, u dus op voorlopig op een kleine 10 miljoen euro.

Is Mark Rutte en zijn King nou zo dom of zijn ze gewoon niet van deze Wereld.
Kon van die tien miljoen euro  nou bijv. niet 10 procent bovenop of af om de plaatselijke Griekse arme bevolking te steunen, dan hadden zij nu niet met een terechte opstandige bevolking te maken gehad.? Is Mark Rutte en zijn Royal Boss King Willem nou zo dom? Of zijn ze gewoon ‘Dutch- treat- gierig’ en extreem egoïstisch? Wie zal het zeggen, zeker is het dat de King en zijn Hofnar Mark Rutte al jaren  lijden aan hoogmoed waanzin.

‘King Willem Beer’, de man van 110 miljoen euro Staats-uitkering per jaar gaat twee weken per jaar naar Griekenland voor zijn vakantie en dat zullen de Griekse Locals weten ook.
Daarvoor heeft de Nederlandse Staat voor zijn King een Megalomane Villa aangeschaft van naar men zegt 2,5 miljoen euro midden tussen de Russische Maffia Oligarchen met hun peperdure ‘Hoochie -Mama’s op naald hakken van een halve meter. Als dat maar goed gaat met zijn Exotische bruid Maxima , die er bij loopt alsof zij een ordinaire bekende Nederlandse (BN’er) Del is uit ‘SBS Show –riool-nieuws’ en/of het hysterische Royal ‘Rel Nicht Albert Verlinden RTL4 Boulevard’. De Russische Maffia bazen hebben nou eenmaal nog veel meer miljarden gejat van ‘Jan met de Pet’ dan de uitkeringen -Miljardair- trekker King Willem.

‘Royal RTL4- Boulevard Os Marc van der Linden’ is de leider van het ‘Oranje Hersendode- Vak naast de ‘Villa-Royal’.
Gordon Marc
Voor de hersendode ‘Oranje SBS-Tokkies’ is een apart vakje gereserveerd midden onder de bloedhete zon, alwaar zij de hele dag kunnen kunnen staan en als zij een schim opvangen van hun King en zijn ‘Familia- nietsnutten’ met hun vlaggetjes kunnen zwaaien. De ‘Royal OS Mark van der Linden’ is speciaal ingehuurd om leiding te geven aan dat vak. Wij hopen ( niet dus) dat hij niet van de hitte een hartverlamming krijgt, want zie hem maar eens terug te krijgen naar Hollanda. Dat geeft een goed beeld voor hun propaganda RVD Staat-NOS dat de King zo populair is in “Banana-Fraude-Nederland”.

Waarom is de King niet Solidaire met de Dutch Burger, die voor zijn vakantie is aangewezen op de ‘VVD Gestapo-man -Sjoerd-Potters Voedselbank-Vakantie-Bon’.
Waarom hij niet gewoon zijn vakantie in Nederland doorbrengt uit solidariteit met zijn bevolking Lijfeigenen in crisis, bijv. in een ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma-moestuintje’ is ons een volslagen raadsel,  gezien het feit dat hij en zijn Exotische Argentijnse Queen sowieso al acht maanden per jaar zonder hun kinderen ( waar blijft de kinderbescherming nu?) op Staatsbezoek Super de Luxe vakantie zijn in het Buitenland. Men zou het de ‘VVD Snake Mark Rutte’ kunnen vragen, aangezien hij de politiek verantwoordelijk is voor ‘King Beer Willem’, maar heeft het nut? Ten eerste liegt deze VVD-Rat altijd of hij antwoordt met gechiechel. SO what’s the point om het deze Ras leugenaar daar naar te vragen?

Voor twee weken vakantie wordt de Lokale Griekse bevolking 12 maanden geterroriseerd op kosten van de Nederlandse Staat. ( =VVD en PvdA)
Afijn de lokale bevolking rond de Royal Villa wordt inmiddels zwaar geterroriseerd door o.a. Dutch Staats-Gorilla’s’ (SS’er), die iedereen die te dicht in de buurt komt van de Villa benaderen of zij Juden zijn ten tijde van de Tweede Wereld Oorlog. Eerlijke simpele vissers mogen opeens niet meer vissen in wateren waar zij al generaties lang eerlijke hun brood verdienen. Stranden waar de lokale bevolking al eeuwen hun vertier zoeken zijn opeens: “Achtung Verboten fur Juden Grieken”

Dan schijnt dat als de King gaat rond scheuren in zijn omgebouwde Audi A8 van over de 500 duizend euro de wegen rond om zijn Royal Villa ook nog worden afgezet. De King wil natuurlijk wel tijdens zijn vakantie ( De King heeft al vakantie van af de dag dat hij is geboren) ongestoord kunnen racen, niet dan? De King laat zijn ware gezicht zien op vakantie in Griekenland. Mark Rutte moet er van giechelen en pist van angst of sadistisch ‘VVD-Gay-genot’ in zijn rose slipje voor het komende Tweede Kamer debat over de King met zijn terreur jegens de lokale Grieken.  Dat wordt weer volop giechelen en Liegen  van de VVD ‘Snake Mark Rutte’ in de Tweede Kamer Kroeg.