( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-noir- Geen één van de 10.000 ‘Bankier-Gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in Gerrit Zalmde gevangenis is Trouw even ontgaan. 
Voor het eerst hebben journalisten wereldwijd onderzoek kunnen doen naar de rekeningen van meer dan 100.000 ‘Ratten in pak’ bij de Zwitserse tak van Misdaadbank gigant HSBC. Uit het zogenoemde SwissLeaks-onderzoek van de Franse krant Le Monde en het International Consortium of Investigative Journalists, waar ook Volksnieuws uit Amsterdam-Noir deel van uitmaakt, blijkt dat HSBC- Misdaadbankrekeningen gebruikt zijn voor wapens,mensen, bloeddiamanten, drugshandel en grootschalige belastingontduiking. HSBC lijkt de ‘VVD Zuid-As’ te Amsterdam wel in dat opzicht. Belastingontduiking kan bij de Dutch misdaadbanken. Voor meer info Gerrit Zalm


De IMF ‘Dief van Cyprus’ Lagarde in 285 miljoen ‘Fraude-zaak-Tapie’ voor de Rechter.
Christine LagardeDe gegevens zijn in 2008 door voormalig bankmedewerker Hervé Falciani meegenomen naar Frankrijk, waar ze in handen kwamen van de Franse overheid. In de jaren daarna heeft Frankrijk de informatie gedoseerd en selectief gedeeld met tal van andere landen, die via die weg honderden miljoenen euro aan ontdoken belastingen hebben geïnd, maar niet een van die ‘Ratten in pak’ heeft vervolgd . In Griekenland staan de gegevens bekend als de zogeheten ‘Nut Case-Lagarde’-lijst, naar de toenmalige Franse criminele minister van financiën (en huidige IMF-topvrouw-Gangsterin) die de gegevens doorgaf om politieke tegenstanders uit te schakelen . Van die lijst wil de ‘Bankier-gangster Greenspan’ niets weten. Ook de Dutch VVD Minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie ‘Bral-Ivo Opstelten’ heeft al laten weten dat deze informatie door een storing ( in zijn hoofd of geweten?) weer is verdwenen. De ‘PvdA Playboy Diederik Samson’ heeft laten weten middels zijn ‘Bed Pers Chef Saar van Bueren’ dat hij deze misdaden jegens de menselijkheid van de Bankier-Gangsters gaat bestrijden  door arbeiderskinderen met drie jaar naar school te sturen en ze er weer eerder af te laten gooien door zijn Minister Jetta Bussemaker.

In “Banana-Fraude-Nederland”, blijkt uit onderzoek van Trouw, is de selectieve Belastingdienst vanaf september 2010 met de informatie aan de slag gegaan onder de naam ‘Project Parijs’. Uit de data zijn ruim 100 Nederlandse belastingplichtigen opgedoken, waarvan overigens niet is gezegd dat zij allemaal de belasting hebben ontdoken haast de ‘Jaknikkers Trouw’ te stellen. Het houden van rekeningen in het buitenland is volstrekt legaal, het verzwijgen van tegoeden voor de Belastingdienst echter niet. Al met al zou Nederland op basis van de gegevens tot nu toe ruim 2 miljoen euro aan naheffingen en boetes hebben opgelegd (Kuch).

Ruim 4 miljard euro op ‘Nederlandse’ rekeningen.200 jaar Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.
Banken beroven mensenIn totaal stond in de periode 2006-2007 voor ongeveer 4,6 miljard dollar (4,1 miljard euro) op de ‘Nederlandse’ rekeningen, maar het leeuwendeel daarvan was van andere Misdaad-banken of van Nederlandse bedrijven die zijn opgericht door buitenlanders, onder wie Mexicaanse War en Drugslord, Venezolanen, Libanezen, Israëliërs en Britten. Het totale bedrag op de rekeningen van HSBC in Zwitserland in die periode loopt op tot ruim 100 miljard dollar en daar zou een groot deel van de EU ‘Jan met de Pet Crisis’ behoorlijk mee zijn geholpen. Het totale bedrag dat overigens zwart staat weg geparkeerd bij de Misdaadbanken is trouwens 35.000 miljard en dat gaat Trouw even boven de ‘Jaknikkers- Pet’, want slechts een fractie van dat Bloedgeld zou wereldwijd de hele crisis oplossen en hoeft er geen kind meer te sterven van de honger ( zes miljoen per jaar ). Naast de namen bevatten de SwissLeaks-gegevens notities van bankmedewerkers waaruit blijkt dat HSBC actief criminele Miljonair klanten hielp met het ontduiken van de belastingen. ‘Volkse  Kruimel Crimineeltjes‘  waren niet welkom. In een reactie aan ICIJ stelt HSBC dat de bank in die tijd op het standpunt stond dat klanten zelf verantwoordelijk zijn voor het betalen van hun belastingen, en niet de bank.  Sindsdien zijn er ‘belangrijke stappen gezet om hervormingen door te voeren’. Zo stelt de bank dat het afscheid heeft genomen van een groot aantal klanten waar twijfels bestonden over het gebruik van de rekening. Sinds 2007 is het aantal klanten van de Zwitserse tak volgens HSBC met bijna 70 procent gekrompen.

Veel Nederlandse Ratten in pak rekeninghouders zijn buitenlands.
Wie de ‘Nederlandse’ rekeninghouders bekijkt, komt ook vaak uit in het buitenland, bij buitenlandse personen. Zo zitten er tientallen bv’s en cv’s (commanditaire Witwas- vennootschappen) die toebehoren aan Mexicanen, Venezolanen, Israëliërs, Britten, Monagasken en anderen. Maar ook van mensen met de Nederlandse nationaliteit is hun echte identiteit bepaald niet altijd zeker. Zo staat er een Nederlandse Gangster op de lijst met een Oost-Europese naam, geboren in Wenen, die in de periode 2006-2007 voor het forse bedrag van maximaal 59 miljoen op haar HSBC-rekening had staan. Over haar is in Nederland en daarbuiten niets te vinden. Onderliggende stukken tonen dat zij woont in Antwerpen en eigenaar is van een ‘Bloed-diamantbedrijf’ in Monrovia, de hoofdstad van Liberia. Of haar naam en nationaliteit gefingeerd zijn en zij een rol speelt in het circuit van bloeddiamanten waarmee burgeroorlogen in West- en Midden-Afrika worden gefinancierd, is niet te achterhalen(kuch) voor Trouw.

Een zogenaamde kunsthandelaar, een managehouder, een consul.
Uiteraard is van tal van Nederlanders wel te achterhalen wie het zijn: een vrouwelijke kunsthandelaar, een exporteur van sterke drank, een manegehouder, eigenaren van een beveiligingsbedrijf, een consul wiens familie beschikt over oud Bloedgeld uit de tijd van Slavernij en opium handel met linken naar het Koningshuis,et cetera. De mensen die Trouw bereikte, bleken daadwerkelijk enkele jaren terug een briefje van de Belastingdienst te hebben gekregen en velen hadden volstrekt logische verklaringen voor hun rekening (kuch). Sommige bedrijfsnamen, zoals [naam] pensioner BV of [naam] beleggingen BV maken het doel duidelijk en zijn bovendien in Nederland gevestigd, waardoor de Belastingdienst daar in principe altijd zicht op moet hebben gehad( weer kuch).

“De echte Drugsbazen staan boven elke wet” is Trouw niet bekend.

In de database duiken veel internationaal beroemde namen op, zoals zangeres Tina Turner, formule 1 -coureur Fernando Alonso, fotomodel Elle Macpherson en acteur John Malkovich en allerlei beroemde Dictators, Warlord en Drugs Lords en Maffia bendes. In Nederland duikt de naam op van ‘Super Elite-gagngster Ralph Sonnenberg’, één van de rijkste mensen van het land en een prominent VVD-er met een geschat vermogen van 1,6 miljard euro. Sonnenberg is grootaandeelhouder van luxaflex-fabrikant Hunter Douglas en is al jaren ‘woonachtig’  in Zwitserland. Uit de gegevens blijkt dat hij een relatief klein bedrag bij HSBC had staan van enkele tien tallen miljoenen , en er zijn geen redenen om aan te nemen dat er iets aan de rekening niet zou deugen, want dan lijkt het op een Complot van de NWO, aldus de brallende angstige Trouw.