( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Europese EU-Elite komt maandag met extra roof-sancties op tegoeden nazi-merkelvan Russen en pro-Russische Oekraïners op Westerse Misdaadbanken  in verband met de Oekraïnecrisis, ondanks een nieuw staakt-het-vuren. Er heeft zich ook nog een gênant incident voorgedaan, dat uiteraard uit de Main–Scream-Media is gehouden. De VVD EU woordvoerder ‘Fraudeur Mark Verheijen’ is de vergadering uitgegooid met zachte hand, omdat hij zich nogal opdringerig aanbood toezicht te willen gaan houden op de bevroren geroofde miljarden van de Russen. Ook is het VVD-EU Graai-parlements lid ( Hoogste fraude-declaraties 58.000,- euro per jaar en het minste aanwezig ) de ‘Neo Nazi- Hans van Baalen’ verwijderd, omdat hij na het vernemen van het roof besluit door de gangen het “Horst Wessel” lied liep te brullen  met de vertegenwoordigers van de ‘Baltische Neo Nazi Staatjes’.

Molotov-Ribbentroppac 1.
In het Molotov-Ribbentroppact van 1939 kwamen nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie overeen dat de Baltische staten opnieuw in de invloedssfeer van de Sovjet-Unie kwamen. In juni 1940 werden ze door de Sovjets bezet, maar in 1991 opnieuw onafhankelijk. De drie staten zijn parlementaire republieken Vazal staatjes van de USA-Elite en in 2004 traden ze toe tot de Europese Unie en de NAVO.

Molotov-Ribbentroppact “Ladyboy” Rutte 2. Ukraine crisis: the neo-Nazi brigade fighting pro-Russian separatists.
De EU-Elite had kunnen afzien van deze plunder en roof sancties (= misdaad) van Russische tegoeden. Maar de corrupte Europese leiders  Führerin Angela Merkel hebben  heeft donderdag op hun top in Brussel niets ondernomen om de uitbreiding van de straf roof maatregelen tegen te houden. De reden daarvoor was dat de EU- Elite onder grote druk staat van de hoog bejaarde ‘War world mongul John McCain’  en de Kleine Neo Nazi Balitach Staatjes Estland, Letland en Litouwen, die men rekent tot vazal staatjes van de USA-Elite.

Litouwen is het vakantie land bij uitstek voor de ‘VVD- Neo Nazi Hans van Ballen’. Gedenkteken opgericht voor SS-ers in Estland.
Hans  van Baalen liedIn het Estlandse dorp Lihula is vrijdag, op de “Dag van het herstel van de onafhankelijkheid”, een gedenkteken geopend voor de gevallen soldaten van de 20-ste divisie van de nazistische SS. Het gedenkteken is daardoor de regionale regering in het kader van de viering van de Estlandse onafhankelijkheid neergezet. “Dit is een gedenkteken voor de Estlanders, die moesten kiezen tussen twee kwade dingen – de Russische en de Duitse – en het minder erge hebben gekozen door in een Duits uniform voor een vrij Estland te hebben gevochten,” zo verklaarde Heino Kert namens de ‘Vereniging van de strijders voor de vrijheid van Estland’. Deze vereniging is opgericht door de Estlandse oorlogsveteranen die aan de fascistische zijde hebben gevochten.Talrijke Esten traden in 1941 als vrijwilliger toe tot Estische eenheden van de Waffen-SS om zo aan de zijde van Nazi Duitsland en de Nazi- Oekraïne te vechten tegen de Russen.

Waffen-Grenadier-Division der SS (lettische Nr. 1) vocht door tot het bittere eind in Berlijn.
Einsatzgruppe A, tussen juni 1941 en maart 1942 onder bevel van SS-Brigadeführer Franz Walter Stahlecker, was actief in de Baltische staten, waar de Wehrmacht door een groot deel van de plaatselijke bevolking was verwelkomd als de bevrijder na een jaar Sovjetbezetting. De Joden in deze landen kregen meteen bij de inval van de Duitsers te maken met vervolging. In Litouwen, de meest zuidelijk gelegen Baltische staat, werd Einsatzgruppe A geholpen door lokale collaborateurs die pogroms uitvoerden. Voorafgaand aan de Duitse bezetting leefden in Litouwen 210.000 Joden. De uitroeiing van de Litouwse Joden werd aangevoerd door Einsatzkommando 3 van Einsatzgruppe A onder bevel van SS-Standartenführer Karl Jäger. In de hoofdstad Vilnius/Vilna viel het werkgebied van Einsatzkommando 3 eerst samen met dat van Einsatzkommando 9 van Einsatzgruppe B, onder bevel van SS-Obersturmbannführer Alfred Filbert. De stad stond door de grote populatie van ongeveer 70.000 Joden bekend als het “Jeruzalem van het Noorden”. In juli werden er door Einsatzkommando 9, geholpen door Litouwse collaborateurs, 5.000 Joden uit Vilnius vermoord in het op 10 kilometer afstand van de stad gelegen bos bij Ponar/Ponary/Panerai. Tot augustus 1944 zouden op deze locatie 72.000 Joden uit Vilnius en omstreken doodgeschoten worden. Daardoor gaat de uitbreiding van de zogenoemde zwarte roof- lijst gewoon door. Op die lijst staan Russen en pro-Russische Oekraïners die betrokken zijn bij de opstand in Oekraïne en bij de Russische annexatie van het Oekraïense schiereiland Krim.

De EU plaatst negentien personen ( geen ‘EU- Ratten in pak’, want dat staan ze zelf allemaal op ) en negen instellingen op de Roof- lijst. Zij kunnen niet meer bij hun tegoeden in de EU en mogen ook de unie niet in.